Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ze se na webech typu novinky, idnes a mnoha dalsi nehernich webech dockam tolika nenavistnych, zlych, neinformovanych reakci me sice strasne mrzi, ale moc neprekvapuje. Jako vzdy je to tam seslost dementu, kteri radi strkaj rypak do veci, o kterych nic nevedi. Ze ale podobne reakce budu cist i tady, me fakt zarazi a je me z toho sakra smutno. Kazdy dobry skutek bude po zasluze, kdyz ne potrestan, tak aspon odsouzen ze? Stydte se vy vsichni, kterych se to tyka. Ide to tu do riadnej p*i*č*i, odjebat sa odtialto!!! *9*

    Diky vam vsem, kteri jste tam byli.
  • Tak nakonec závratných asi 100 nerdů zvedlo zadky od CODu a v čele s pofidérní figurkou Danem Bártou vyrazilo demonstrovat před řeckou ambasádu.. Pan velvyslanec určo nevěděl, zda se smát či plakat, při pohledu na tu tragikomedii.. *1*
    • Blue.Shark
      Tak za a) jich bylo kolem 200. Za b) je to Dan Vávra. Za c) dali o sobě vědět a v případě, že to nepomůže kauze to určitě potěší dvojici zadržených, pokud se to k nim dostane. Za d) vytáhni si, prosím, hlavu ze zadku a buď člověk aspoň z poloviny jako někdo z těch nerdů a pak možná pochopíš, proč se tahle akce konala ;) Ještě bych ti popřál, abys zemřel na laterální sklerózu, ale to bych vykrádal film Ted.
  • Tuz ja nevim, ale fotit fotky realnych vojenskych objektu do hry je urcite nelegalni. Me by se taky nelibilo kdyby vnizkla nejaka hra Thief a byl by tam muj barak se zabezpecenim atd ;).
    • Matthew1J
      A jak víš že fotili vojenské oběkty? Podle vyjádření jejich právníka/čky měli 150 normálních turistických fotek a krátké video vojenského letiště z veřejné cesty.
    • Nicmene reakce reku je prehnane ale to asi tim jak se jim cechacci smali kvuli krizi. Takze kdo se smeje naposled ten se smeje nejlepe ;).
  • Coffin.Corner
    Včerejší demonstrace kamerou ČT, čas 24:45
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097181328-udalosti/212411000101126/
    Díky všem, kteří přišli kluky podpořit.
  • Ale už mi to nedá... Celkem mě zaráží, jak tu nazýváte třicátníka - zarostlého fotra "klukem". Ne že by ten druhý byl ztvárněním mládí. Ale ono by asi "pusťte chlapy domů!" neznělo tak srdceryvně, co? A pouze na takovýchto očividných manipulací je založená celá tahle kampaň. Ještě aby někdo začal s "osvoboďte naše chlapečky, syny matek a otců a otce dětí!" ...
    Přesně takové chování/vyjadřování mě odrazuje od projevování jakékoliv podpory, kdyby se zas někdo divil.
    • Blue.Shark
      A to, že na fotbalovým zápase pobíhá v jednom týmu 11 chlapů a všichni jim, včetně jejich trenéra, říkají "kluci", to není vůbec divný. To oslovení je jen určitým zvykem...ale je pravda, že kdyby tam stálo "Pusťte ty naše hova*a domů", bylo by to určitě originálnější.
      • To by pak bylo ovšem opravdu hodné podpory, aspoň z mého pohledu *1* . Neexistuje nic lepšího, než brát vážnou věc s humorem.
        Jo a fotbalisty nepovažuji za výkvět lidské inteligence. Drtivá většina z nich (z těch asi dvaceti, co jsem znal / znám) jsou.... přinejlepším průměrní, fanoušci jakbysmet. To jen pro vysvětlení, proč nepovažuji jakékoliv jejich pokřikování za směrodatné :)
        • Blue.Shark
          Tak o fotbalistech taky nemám zrovna vysoké mínění, ale jen jsem tím chtěl ukázat, že oslovení "kluci" podle mě není nic divného...takže asi tak :)
          • Stejně jako není nic divného na oslovení "vole". V některých amerických subkulturách dokonce není nic divného na oslovení "synku"...když nad tím tak přemýšlím, tak asi i v ČR někteří senioři takto nazývají osoby bez rodinných pout xD . No jo, ti s transparentem byli asi z jiného kulturního zázemí ^^ .
  • Fandím Řecké vládě a Řecké justici! Zatočte tam s těma dvěma troubelínama. Lezli kam neměli, nátáčeli co neměli. Když lezu do zahraničí, tak musím respektovat tamější zákony, to dá rozum! Ať si pěkně pobudou v chládku. Nejlépe až do ledna, tak je sranda přejde!
    • Fandím komukoliv, kdo proti řekům bojuje!
      Češi NELEZLI kam neměli (fotili z cesty, z normální silnice, po které jezdí deně stovky aut), nic nenatáčeli, respektovali tamnější zákony a jsou v pasti smradlavých řeckých strýců v přechodu, které mrzí, že zatím nestihli udělat v armádě kariéru, nechytili ještě žádného špiona a nemají svým vnoučátkům co vyprávět za zajímavé příběhy. Tohle mi vadí. Plus zákon, díky kterému nemusíš mít JEDINÝ relevantní důkaz pro to, aby jsi držel kohokoliv pod zámkem na neomezeně dlouhou dobu.
      Řecko je žumpa evropy a bohužel je to díky přičinění těch, kteří teď rozhodují o zadržení našich spoluobčanů. Normální řek je člověk v pohodě, ale ti které si zvolili do úřadů stojí za jedné kulaté hnědé ... tam je ten problém.
    • Chcípni TY K***O!
    • Kristaboha... Nevíš nic, ale už máš jasný názor, co?
      Výzva nic neříká o tom, že nerespektujeme řecký soud, právo a řecké zákony. Chceme, aby se to rychle vyřešilo - a protože kluky známe, tak jsme si jistí, že nejsou špioni.
    • Blue.Shark
      ...protože ty přesně víš, jak se to stalo.
      • A ty?
        • Blue.Shark
          Ne, a proto si necucám předčasné závěry z malíku...ale to jsi, doufám, pochopil.
  • Nedemonstrujme, nedelejme vubec nic, at tam shnijou na veky. Protoze kdyby se nam podarilo veci posunout a kluci by se dostali domu, pokazime tim cechackum onanujicim nad cizim nestestim naladu. Vidite jak se v teto diskuzi snazej hazet klacky pod nohy vsemu pozitivnimu. Pokud kluky pustej, bude to pro ne desnej smutek a budou muset cekat na jine potesenicko.
    Cloveku je z tech ubozacku malinkejch blivno. *11* Udelejme jim radost a misto demonstrace spolecne spachejme harakiri. Mozna by je potesilo vic kdybychom se nechali rovnez pozavirat.
  • Soudě podle titulku už lze pomoci asi jen Martinovi. Ivana tzv. "pan redaktor" "hodil" do neživotna, takže už to má zřejmě za sebou.

    K termínu podpůrného shromáždění snad jen tolik - působí to dojmem "pojďme se sejít v pracovní době, hlavně abychom nemuseli večer po práci, ať máme čas na pívo a na bednu".
    • smejki
      facapelm.jpg
  • Pojďme si zastávkovat , řekněme Řekům , že jejich pojetí vlády lidu zdržuje naše kamarády kteří nejsou ubytováni dle standardů obvyklých v zemích EU , řekněme jim že jsou drženi protiprávně a přimlouvá se za ně i chilský písmák . Řekněme jim pěkně jednotným hlasem , že naše společná dobrá víra je stejná jako těch dvou politických věžňů s vykonstruovaným obviněním .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit