Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem velice zklaman kam se tahle serie ubira *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • Proč proboha vypadá Calire Reidfield jinak než předtím?To intro je nic moc to je bez debaty ale pokud to bude aspoň jako jednička tak si minimálně první epizodu za 6 euro zahraju.Dost se obávám že ten příběh bude naprd jak jinak si vysvětlit že ve hře bude nějaká holčička s napřirozenými schopnostmi.Aspoň ten remake jedničky je jistota.Problém téhle série je kromě příklonu ke střílečce a odklonu od hádanek a hororu taky to že už se z toho stává příběhově fraška s napřirozenými jevy místo toho aby se to aspoň trošku blížilo realitě.Viz jednička revelations a hlavní boss který se uměl teleportovat.Je fakt že i v zero mi přišlo divný když zpěvem ovládal hlavní boss ty potvůrky co vypadali jako slimáci ale furt to nějak dávalo smysl.
    • ZvacA
      Pochopitelně to má především na pohled sloužit jako herní prvek, ale žádný nadpřirozený jevy se v sérii ještě nekonaly. Biohazard je sice taková pseudověda a třeba s biologií se kamarádí jen všelijak, ale nikdy neopustil tuto sféru někam k mysteriózním schopnostem. Pravda, většinou sice vysvětlení tvůrců pomocí herních dokumentů končí u virus ono virus tamto, ale v zásadě to nedělají tak nesmyslně a vesměs staví na reálných i když jistě upravených zásadách. Třeba právě ten teleport nemá být teleport ve svým obecným významu, ale jen vytváření iluze pomocí krátkodobého oslepení a dezorientování oběti, podobnej efekt jako u flashbangu. To se týká i vytváření iluze "naklonování" v případě dezorientace pomocí vylučování jakési látky u tohoto bosse. V případě, že se tak děje zapomocí viru, jehož část je získaná navíc odkudsi z hlubin Kermadeckýho příkopu z nezmého druhu ryby, která byla schopna přežít v hloubce 9 km a vyznačuje se určitými biologickými atributy, jak se nám snaží tvůrci nakecat, tak mně tohle ještě v uvěřitelným smyslu přijde.

      Je to podobný jako když ve hře vidíš neviditelnou potvoru - to je samozřejmě herní prvek - ale ve skutečnosti to nejsou žádní bubáci, naopak jsou zcela hmotní a jsou svou kůží pouze adaptovatelní na své okolí, což u nich vytváří dojem neviditelnosti. A tohle biologie a tyhle způsoby maskování moc dobře zná, takže taky ne nesmysl a nadpřirozeno.

      Své místo tu má i ono ovládání, vnímání a komunikace mezi druhy pomocí různých zvukových vln, vibrací nebo pachů a jiných, což je v sérii pochopitelně ještě poslepováno a pro dramatizaci doplněno právě vlastnostmi fiktivních virových agens a jiných parazitů. To odkazuje i na onoho zpívajícího maníká v Zero, který byl ve skutečnosti jen jedna přerostlá pijavka v hostiteli. Hlavní však je, že i tohle má skutečný podklad.

      Takže série, ač i tak může být nesmyslná a fiktivní, do teď rozhodně nepracuje se žádným nadpřirozenem a osobně taky pro její zajímavost doufám, že s tím ani nezačne. Pro začátek co se týče právě postavy holčičky v Revelations 2, která má mí nějaké spešl vlastnosti, tak o tom zatím nevíme vůbec nic, akorát to, že bude disponovat zřejmě slušně něčím modifikovaným šestým smyslem, což ji umožní vnímat některý věci navíc. Věřím však, že z ní tvůrci neudělají telepata se schopností přikazovat mrtvole, aby stála v pozoru, jako spíš herní mechanismus k objevování předmětů a suplování tak Moiru a její baterku u Claire.
      • Ok přesto stále nechápu proč změnily tvář a hlas Claire Reidfield.Věrní fanoušci série jako já budou naštvaní a ostatním je fuk že teď vypadá jinak(divně).Ten hlas má jinej než ve dvojce,code veronica a rozkladu asi kvůli penězúm prostě je levnější nadabovat to někým neznámým než dabérkou předchozích dílú s Claire.Pokud jsi hrál Resident Evil myslím že to byla Umbrella Chronicles tak tam byla mise s Leonem a Crauserem která měla osvětlit proč Leona ve čtyřce tak nenávidí no a na konci této mise se nějaká dívka vypaří Leonovi z rukou jasně určitě proto existuje nějaké virové racionální vysvětlení ale už je to na hraně.To mě taky štvalo na Evil Within měl to být Resident a stal se z toho spíš Silent Hill.Každopádně Remake jedničky koupím na Steamu ale u Relevations asi opravdu počkám na recenze a pokud to bude dobré tak to koupím najednou.Jo a jaksi psal že žádný z novějších dílú po hratelnostní stránce nezklamal tak šestka pro mě naprostá katastrofa.Příběh,zbraně neměli skoro žádnej účinek to spíš kopy,čekání na partáka,ty qte momenty hlavně u řízení letadla jsem se rozčiloval fakt hodně a proboha to běhání proti kameře navíc Weskerúv syn i když věděl že jeho fotr byl šílenec tak stejně chtěl zabít Chrise.Ps:Můj nejoblíbenější díl je trojka.
  • Jack1947
    Jo, no určitě si zkazím zážitek na čumění na Intro, to jo celej nažhavenej... *15* *12*
  • Nechcem rýpať tá hra ešte nevyšla ale tá animácia v tej cutscena je na horšej úrovni než minulé RE či už hry alebo film a o dosť. Prednedávnom som pozeral u kamaráta ako hral Relevations 1 a aj tam mi teraz prišli lepšie cutsceny ako tu. Samozrejeme ide iba o môj názor :)
  • Ta grafika je jak 8 let stará... Všichni se v současnosti snaží mít co nejreálnější obličeje, ale tady to působí fakt jako první hry na PS3/Xbox 360. *11*
    • Vojta_Ilavsky
      Jo, nevypadá to zrovna nejlíp a ten lipsync, OMG :D
  • ZvacA
    Prostě Level designer: Shinji Mikami

    To tam snad musejí mít z pocty. Nebo že by se do oběhu dostaly nějaké staré koncepty ješte z Mikamiho působení?
    • residentevilfans
      To bude asi jedina dobra vec na ty hre! Jinak pekna srajda. Jestli to bude stat 20ecek budiz. *5*
      • ZvacA
        Což o to, potenciál se tomu zase upřít nedá. Je fakt, že gameplay ukázky z části první epizody neukázaly něco naplno žánrově přesvědčujícího, ale možná to nakonec bude tak dobrý jak se podařilo prvnímu Revelations. Sám od toho nečekám zatvrzele nostalgický survival-hororový orgie, mě osobně už záleží spíš na univerzu, ale taky se ještě nestalo, že by mě nějaký z nejnovějších dílů po hratelnostní stránce vyloženě nebavil a zklamal. Takže pro sebe neočekávám ani v tomhle případě vyložený prů*er.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit