Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tahle diskuse nemá cenu , jak už tu bylo řečeno , ps 3 je 6 let stará a zkus si zahrát v max kvalitě BBC 3 na 6 let starým kompu ... a navíc , do konzole nemusím pořád vrážet x tisíc aby mi na ní jeli nejnovější hry ,-) takže asi tak . *12*
    • " do konzole nemusím pořád vrážet x tisíc aby mi na ní jeli nejnovější hry ,-) takže asi tak "

      tohle diky dnesnim konzolim neplati od data vydani konzoli
  • Tak tenhle článek mi přišel naprosto zbytečnej. Už dávno všichni víme, že BF3 je primárně vyvýjenej na PC, takže nebude trpět "zjednodušením" pro konzole. Takže je jasný, že to bude graficky lepší a fps bude pak záležet na tom, jakej kdo má mašinu....na tom podle mě není co řešit.
  • Tak jedno se panum vyvojarum musi nechat, hra vypadala velmi dobre, na to ze predvadeli na PS3 (jestli nekdo pochybuje, zkontrolujte ovladac a herni UI ve videu).
    Kazdopadne uz se tesim, jsem PCckar a koupim si to na PC a je mi jedno na co si to koupite vy ostatni, snad jen nebudu sve investice litovat, ale kdyby ano, tak se vratim k multiplayeru Army II (potazmo Army III, ale nevim kdy vyjde) tam si uziju valceni dositosti :)
    Preji vam dobrou noc ...
    A jedna rada pred spanim, konzole vs PC se nema cenu hadat, pokud jste neskusili a nemate dostatecne zkusenosti se vsemi tremi platformamy (PC, Xbox, PS3) ...
    Takze "Don't make flame, make frags"
    Bye
    • A pardon :D Az ted jsem si precetl ze v uvodu clanku to autor zminuje ze se jedna o PS3 verzi :)
  • ani dalsi generace konzole neprekona PC

    PC>konzole vzdycky bude....
    • Jo, všichni to víme, je nám to jasné. Ale je to třeba neustále psát dokola pod všechny články na tomhle serveru? *sigh*
  • tak presne jak to rekli na Pctuningu a za nazor se s mym pc,ktere uz ted prekona ps3 o 95% stavim *1*

    Je jasné, že nové konzole nemohou dosahovat výkonu high endových PC letošního, nebo příštího roku. Do konzole za cenu nějakých 600-700 dolarů prostě nemůžete nacpat 8-12 jádrový CPU s TDP 120-130W, neosadíte tam 8-16GB RAM a už vůbec ne ultra výkonné DX11 grafiky, třeba i s dvěma čipy, které mají TDP 200-400W. A stejně tak musíte zapomenout na výkonné SSD s čtením/zápisem kolem 250MB/s. Jinými slovy s vydáním nové generace konzol se zasekneme tak maximálně na současné úrovni současných PC a tím položíme novou jasně technicky danou zarážku technologickému vývoji.
    • Tohle hodně souvisí se současnou generací konzolí, vývoj grafiky a herního hw se s příchodem "next-gen" konzolí razantně zpomalil. Faktem zůstává, že nový konzole by graficky nepřinesli nic razantně lepšího, žádný mega pokročilý technologie, jen lepší textury, vyhlazování, vyšší rozlišení a krapet lepší grafická kvalita (nasvícení, stínování apod) a vyšší FPS (ikdyž vývojáři mají tendenci šponovat výkon konzolí jak se dá a to je možná dobře, protože ty 60fps 1080p PS3 hry vypdají jako blitky). Na tom videjku z BF3 na PS3 to nejde moc vidět, ale ta hra bude na konzolích vypadat o hodně hůř, ale nadruhou stranu si nemyslím, že o tolik aby to stálo za novou konzoli.
      • Stačí se podívat jak vypadali hry na PC kolem roku 2005 a jak na Xboxu a PS2, dnes to ani zdaleka není tak markantní rozdíl
        • Protoze 95% her jsou multiplatformni a tudiz se nikomu nechce delat s hrou zvlast pro pc a zvlast pro konzole,takze pro pc daji vyssi rozliseni,ostrejsi textury a par drobotin aby se nereklo.A kdyz uz se jedna o pc only titul,tak stejne se zatim az na BF3 nejednalo o engine od zakladu postavenym na dx10/11.Hry,kde byla podpora dx10/11 pridana dodatecne neni to same,jako engine na tomto dx postaveny.
          Prave BF3 ukaze,jak by hry mohly na soucasnem HW vypadat,ale nevypadaji,protoze se to ve vetsine pripadu vyvojarum nevyplati.
  • Tohle je teda fakt hodnotný článek. Je jedno jak to bude na konzolích vypadat nijak to nebrání tomu aby jsme si to užili.
  • Ja si nemôžem pomôcť, ale nejak ma to nebere. Asi som už starý. Ale uvidíme, až vydajú betu/demo. Dovtedy sú všetky zlé reči len predsudky.

    Osobne ma viac zaujíma Red Orchestra 2 (mala by vyjsť snáď už za cca 2 mesiace). To bude konečne porádna MP vojna *5*
  • re: Sahim
    "inak je zaujimave ze okolo 12.00-13.00 tu bolo pomerne malo prispevkov... a zrazu sa s nimi roztrhlo vrece. co sa stalo? vratili ste sa zo skolicky deturence? aspon je videt kto sam hlave prispieva a aka je uroven tychto diskusii.

    vid prispevok podomnou."

    Já zase netušil, že si bačové ze Slovenska mohou v dnešní době dovolit internet. Nebo tam na jedno připojení přispívá každý měsíc celá vesnice?
    • Vyrábame si vlastné optické vlákna z ovčej vlny *5*
      • šmarja, to abysme se začali bát, abyste nám nevyhlásili válku, proti tak technicky pokročilému nepříteli bysme neměli šanci
        • Nechci ti brát iluze, ale naše armáda stojí za prd, máme jediný štěstí, že jsme v NATO, což nám dává aspoň nějaký pocit bezpečí, ale kdyby na věc přišlo takový Polsko by nás rozsekalo za půl dne ;-) Slováci mají určitě modernější tanky a tak nějak celkově jsou vojensky minimálně na stejné úrovni jako my.
          • Joha
            No tak mi s nasou 3000 armadou.. :D Tanky sme nakupili... ale ci su nejako extra nove :D... Ja proti cechom ani poliakom aniinym bratom slovanom nemam nic. A taky Koko*I s tymi "flame start" prispevkami sa moze akurat strcit :P
  • Ty kravko, to je hustanra, všechno to vybuchuje, pořád se střílí a můžeš se schovat. Normálně hustokrutý je když hodíš granát někam, a pak ty rpg ... fakt bobma to jako moc a moc a mocinky miluju. Ten válečnej stres a ta atmosfera když stojíš u auto a přibíhají nepřátelé a pořád na tebe střílej....prostě war wole. Jdu to předobjednat, nejlíp nějakou militarykrutou edici za dva litry.
  • Neviem ci to tu bolo spominane a par dni som nesedel pri compe, ale bolo potvrdene od EA ze BF3 pojde na konzolach v 30fps max :D zatial co pc nebudu limitovane, teda ak nato budes mat grafiku :+) cital som to niekde na webe n4g :+)
    • Jazz
      Kecáš!
      Jsem žádnou hru bez limitu FPS na PC neviděl!
      • Napriklad z novou radou grafik od AMD mas FPS pri Crysis 2 napriklad okolo 150 :D takze pri povedzme BF3 to bude stale okolo 110-90 :D
      • tady nekdo nevi co je vsync asi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit