Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slagface

    Pustil jsem se do nahravani Letsplay serie Spellcrossu. Zatim se dari a je to fakt parada zase hrat. Komentuju anglicky, aby se podivali i zahranicni divaci a treba hru zkusili. https://www.youtube.com/channel/UC-E8xYC7NQhDziAM8JP8G3A

  • Je mi 60 a jsem učitel, Spellcross jsem dohrál už asi 5x ale vždy po několika letech si ho pustím znovu a hraji třeba půl roku. Skvělá odpočinková hra, první kterou jsem si někdy před 20-ti lety koupil.
    Bohužel tvůrci asi nepočítali s takovou životností a objevila se chyba. V roce 2018 pozice nelze ukládat!
    Pracovní pozice WORKDIR se ale uloží! Řeším to návratem systémového času na PC.
    Nemá někdo kontakt na tvůrce nebo neumí vytvořit patch který problém vyřeší?
    Hru určitě ještě někdo hraje, protože stále někdo upravuje dosbox i pro WIN10, na různých uložištích se mnohokrát stahuje je to vlastně už freeware. Děkuji
  • Já se u tý hry jako malej děsně bál.
    Přijde mi, že dřív hry měli mnohem lepší audio zpracování.
    Člověk by nevěřil kolik % hry a atmosféry to dělá.Stejně jako Arx Fatalis.
    Dneska mi ty zvuky už nepřijdou tak na úrovni. Ne kvůli kvalitě, ale umění obecně.
    Prostě už ta agrese a děs (autentičnost) zvuků neni taková, aby se náhodou nějaký děcko v americe nebálo.
    Orci zní jako sympatický, nebo nabručený lidi ve hrách.
    Shadows Over Riva měla dokonalý audio. A i když v tej hře nebyli lidi v ulicích, vtáhlo mě to jako jiný moderní světy, mnohem víc a já tam prostě "byl".Věci musí znít a to dřív starý hry doháněli, kde dnešní hry maj navrch v grafice.
    Ale mozek víc zaujme zvuk a až potom lidi reagujou a prohlíží co vydává ty zvuky.
    Osobní názor. Myslim, že herní studia dnešní doby by měli zapracovat na uměleckej audio-kvalitě a opravdu si s tim vyhrát.
    Soundtracky, prostředí a dobře nadabovaný hlášky jsou vždycky spojený s geniálnim zážitkem ze hry, nehledě na stáří a kvalitu - BG, Fallout, etc...
  • Horst_Fuchs
    Nejlepší slovenská hra vůbec! *14*
  • Spellcross bude navždy v mém srdíčku - obrovské díky všem autorům. Hra mě zasáhla více, než pozdější Original War (asi věk).
  • Skvela hra, stravil som pri nej vela casu. Moc klasickych turn base s time point alebo action points uz nieje. Preto je kazda jedna kvalitna cenna ako sol. Tie zjednodusene turn base - malo moznosti na mikro pohyby a taktiku
  • Dneska když má človek značku, stačí jít na KS. Jenže ono to zas tak horký nebude, dnes asi spousta lidí nebude vedet o co vubec šlo. Navíc grafika dneska už vypadá zastarale, nebudeme si nic nalhávat.
    • Nebude to tím že to je fakt 20 let? Zkus se podívat na konkurenty a jejich grafiku.
  • Nj, jen skoda ze to pod dosboxem sice nejak funguje, ale v urcity fazi hry se uz neda dostat dal protoze se to pokazdy se 100% jistotou slozi ...
    • Já i když mám originál, tak jsem si stáhnul z netu verzi, která krásně funguje na XP až do Win 7-8 a to i se všema videama.
  • Legenda, ještě dnes mám doma na poličce originál CD i s krásným papírovým obalem. Hru jsem nikdy nedohrál, protože ti draci jsou ku.va silní. Rok co rok se o to zatím marně pokouším, snad letos o Vánocích se mi to podaří.
    • Mne sa prejsť hru podarilo iba raz a to asi po pol roku. Od vtedy som to skúšal niekoľko krát, ale neúspešne :) Na PC ju ale stále mám.
  • lipkozzi
    Svojho času ma tá hra dosť bavila a presedel som pri nej dosť veľa času. Paradoxné je však, že ani raz som ju nedohral do konca. Možno to bolo aj tým, že obtiažnosť bola na môj vkus privysoká a bez save/load + bugu na neobmedzené peniaze by som neprešiel asi ani cez prvý akt. Ak by sa teda tá hra náhodou aj dostala na GOG, nedivil by som sa, keby hodnotenia neboli až také dobré, ako by človek na základe spomienkového optimizmu čakal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit