Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koupil sem si SE a pořád nevidím důvod stavět megaloď proto, abych obletěl 4 asteroidy. Že se pustili do další akce mě SERE!
    • Jedna veta: "tak sis to mel koupit az to bude hotovy!" Co je zase tohle za vylev... "nevim proc bych..." No... nevis, tak si rozhodne kopil spatne. O tom neni pochyb. Ta vec me bavi prave proto, ze tam muzu stavet megalode. Vyhrat si s jejich funkcnosti. Doladit je tak, aby bylo mozny je pouzit ve scenarich pro survival. Udelat takovou lod, za kterou se nebudu stydet a ukazu ji "celymu svetu" a pocit satisfakce, ze se vytvor libi. Pokud ti tohle nestaci, tak se holt musim opakovat - koupil's spatne! Nebo sis mel pockat az bude jasny o cem hra je... Mmj. pokud skutecne mas originalku, tak tvuj necelej den starej prispevek je dost podivnej, pac uz v predposlednim patchy muzes zapnout eventy, pratelsky i nepratelsky lode... a ctyri asteroidy? ROFL! Tak to ti nevim s tou "koupenou" hrou - nebo si to fakt dlouho nehral. Nejvetsi mapa ma ted momentalne rozlohu o hrane ctverce vzdalenosti zeme od slunce a je PLNA! asteroidu, nahodne rozmistenych stanic i lodi (jen na OBROVSKE plose samozrejme). Ctyri asteroidy... jasne. Pokud si pri zakladani hry zvolis, ze chces JEN ctyri asteroidy ;o) (Tousche!)
  • Vybrat prachy a nic nedodelat.
    Mit na forech fanboty co flamujou kazdyho kdo rekne pravdu.

    Chtel bych se tak mit. *15*
  • Já teď jedu Life is Feudal a to je celkem slušnej oddíl.
  • Jéé! kingdom come!! YAAY
  • Rikejte si co chcete, ale ja si to asi koupim. A na rozdil od dost lidi tady chci, aby to byl jenom "skin" do SE.
    Stredoveka hra s takhle propracovanou fyzikou me hodne zajima.

    Vam muzu poradit akorat abyste si nekdy zkusili neco vytvorit a pokusit se to nabidnout lidem tady v cechach za penize, ktery uznate za vhodny (coz je ciste Vase vec, protoze to vytvorite Vy).
    Uvidite jak nizky to je, kdyz Vam lidi, ktery nejspis nikdy nic nevytvorili budou cpat ze to stoji zaprd *3*
    • Tim, ze nejsem profesionalni malir nebo hudebnik se automaticky diskvalifikuju z kritiky umeni?

      Tvoje logika nedava smysl.
  • Vytecne! Tak to je zase neco pro me! Space Engineers jsou bez konkurence a stale se lepsi. O tomhle projektu nemam sebemensi pochybnosti. Cile DOUFAM opet zadny - ciste Sandbox. Kdybych neznal SE a nevedel co tihle kluci dokazou, asi bych se taky smal nat tim, jak je to "o nicem"... ale takhle je mi spis lito lidi co netusej a plodej prispevky o stejny vypovedni hodnote, jako ma napln zminenych her. PS. Dneska je ctvrtek? Vytecne! Dalsi update SE ;)
  • wenceslaus
    Páni, takovejch závistivců....
  • troubove, tak proc to kupujete kdyz se nechate porad napalit
    jste nepoucitelni jako hlupaci co investuji do HYIPu
  • No perfektní ... typická česká vychcanost ... hlavně, že kluci dělají originální hry. Jedna věc není dokončená a šup uděláme a vyděláme peníze na další. Já bych radši přivítal stavění báboviček na písku - to by bavilo i mé malé dítě a já bych se pak mohl věnovat své překrásné manželce.
    • Bohemia brzo oznámí DayZ 2
  • no on to někde Marek Rosa říkal, v nějakym rozhovoru, že jeho největší sen je věnovat se na světový úrovni vývoji a výzkumu AI, ale že zatím na to nemá peníze.. takže teď nás zřejmě čeká edice Engineers her, stačí jinej skin, rozdělat to, lidi maj peníze, oni to koupí, stačí to lejno jen slušně oblíknout.. ale hlavně nic nedodělávat, to je základní pravidlo! Pak by se to přestalo prodávat..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit