zavřít
...

Kingdom Come: Deliverance - recenze

Už je to nějaký pátek, co se v naší kotlině dmuly kvůli nějaké hře takové vášně, jaké dokázala rozjitřit prvotina českého studia Warhorse, Kingdom Come: Deliverance. Jindrovo dobrodružství zasazené na počátek patnáctého století, kdy do českých zemí vtrhlo Zikmundovo vojsko, jistě není potřeba obšírně...

Novější 1 2 3 4 5 6 7 22 Starší

  • Meet (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Jak mám dostat zásoby od nápravníka? ... v truhlách doma má jen knížky nebo osobní věci.
    17.5. (4 dny)

    reagovat

  • pan zapletal (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    to snad nieje pravda, na zaciatku mam zmlatit kunesa a vzdy sa mi tam necakane pripletie straz a zacne sa o mna obtierat az kym neschyta a je po bitke, to su ti vyvojari fakt retardovani ked nevedia zabranit takto debilnym chybam, su to naozaj velky stastlivci ze komercne uspeli, co je moc to je moc, hru predavaju hotovu tak na 70%, sa dost precenili, hadam sa poucia pochybujem ze by im toto mohlo este raz prejst, bojovy system je zly vtip, myslim ze ovladat helikopteru je opriti nemu detska hracka, nielen ze je zbytocne zlozity a neucinny ale jeho ovladanie bud spravil niekto nahodne alebo trpel kretenizmom, to su zaklady hratelnosti a beriem to ako parodiu na dobre napady
    13.5. (8 dnů)

    reagovat

  • Chumbaba (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Včera jsem Kingdom Come po asi 100 hodinách dohrál. Musím říct, že ačkoliv mám velmi rád Dana Vávru a jeho názory, a zdejší recenzi jsem považoval za poněkud zaujatou, teď - po dohrání hry - mi přijde hodnocení 8/10 zcela adekvátní.
    2.5. (19 dnů)

    reagovat

  • Petr77 (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Nejdivnější bug, na který jsem narazil bylo, když každý kůň, ke kterému jsem se přiblížil, tak se lekl, stavěl se na zadní, zaržál a utekl. Když se mi povedlo na něj sednout, tak mě shodil a utekl.
    27.3.2018

    reagovat

    • n (anonym)
      1 souhlasí, 0 nesouhlasí
      a nesmrdels nahodou?
      2.5. (19 dnů)

      reagovat

    • Petr (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Tak hru jsem dohrál, a např. mě se zase nikdy nestalo že bych v ní viděl, nebo se mi stalo,že se splaší kůň, krom bělouše v questu kterému musíte zpívat.
      17.5. (4 dny)

      reagovat

  • Petr77 (anonym)
    7 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Musím říct, že už mě dlouho žádná hra tak nenadchla jako KCD. O to víc, že jde o hru nejen vyvijenou českým studiem, ale z české historie. Ano, jsou tam nedostatky, hlavně bugy. Ale ani to mi hru nedikázalo zošklivit. Prostě jsem nadšený.
    27.3.2018

    reagovat

  • Patejl (anonym)
    7 souhlasí, 16 nesouhlasí
    Jsem fanda do historie i her s HC bojovými systémy. Nejsem no-lifer, který může u her strávit 4 hodiny denně a konzolista. Jako takový jsem po cca hodině hraní odinstaloval a Steam mi vrátil peníze. Viz recenze - v podstatě ve všem je nějaký problém, pro mě hlavně ten, že nejsem ochoten se přizpůsobovat hře. Dobrá hra má být vyladěná pro hráče. Nemožnost uložit hru po cca hodině? Lol, strčte si umělou "náročnost" za klobouk. A omlouvat nedokonalost/odfláknutost nebudu, proč to Poláci dokázali se Zaklínačem a WH ne? Hra je možná ok pro zavylé RPG-isty, nejste-li jím, pozor.
    15.3.2018

    reagovat

  • insomnic (anonym)
    1 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Musím se podělit o kuriozitu. Jak každý nadává na boj s Prckem, tak já jsem měl neuvěřitelné štěstí, že se mě na první pokus ani nedotkl. Šerm mám asi na osmé úrovni. Začal jsem do něj zprudka bodat a mydlit ho a po jednom bodu na hlavu zafungoval perk louskáček, Prcek leží na zemi v bezvědomí a už jsem ho jen dorazil. :D Počítám, že podobně se může zadařit i s omračovacím kombem :)
    13.3.2018

    reagovat

    • Jack1947 tiscali.cz
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Nojo, měl si štěstí. Přesně nakonec si stačí vyskillovat boj a nějaká pomyslná výzva padá už od začátku hry.
      15.3.2018

      reagovat

      • n (anonym)
        0 souhlasí, 1 nesouhlasí
        proto jsi neskilloval, aby sis mohl pofnukat na tiscali, ze hra je nevyvazena a brutalne tezka... chapu
        15.3.2018

        reagovat

        • Jack1947 tiscali.cz
          0 souhlasí, 0 nesouhlasí
          Už jsem se za tu chybu omluvil ale ne, myslel jsem to takhle že prostě to je jako každé jiné rpg naskillovat se a pak už vlaastně ani nemusíš hrát :D
          15.3.2018

          reagovat

          • hc pichacka (anonym)
            1 souhlasí, 0 nesouhlasí
            obzvlast v tejto hre, okrem pichania mecom tam moc nieje co robit, komba funguju ako loteria, nekde udelali soudruzi chybu, vymysleli to dobre akurat ze to nefunguje
            19.3.2018

            reagovat

    • Mart9 tiscali.cz
      2 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Moje omračovací kombo bylo, že než ke mně doběhl, tak jsem ho trefil šípem do kebule a bylo hotovo *15*
      24.3.2018

      reagovat

  • Pavel (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    No já jsem měl schůzku s farářem v Úžicích v hospodě. Už dostat se do hospody byl problém. Dveře byly otevřené ale projít se skrz ně nedalo. Musel jsem je zavřít a pak zase otevřít než mně to pustilo dovnitř. No a teď jsem v hospodě a ven se nemůžu dostat žádným způsobem. :-(
    7.3.2018

    reagovat

    • n (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      uz nevim jestli poskakovat, krcit nebo nejak komicky, ale da se projit vsude

      tam se mi to stavalo taky
      7.3.2018

      reagovat

    • Tilwaen tiscali.cz
      2 souhlasí, 1 nesouhlasí
      Je takový všeobecný konsenzus, že pokud jdeš s úžickým farářem do hospody, pak cestu ven z hospody v "ideálním průchodu hrou" vůbec nemusíš řešit *1* Jedna z nejlepších videoherních cutscén.
      7.3.2018

      reagovat

      • Pavel (anonym)
        1 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Už to vím také. Prvně jsem se s ním neožral a chtěl jsem odejít. A to nešlo. Podruhé jsme se ožrali jako koně a bylo hotovo. *3*
        12.3.2018

        reagovat

        • Tilwaen tiscali.cz
          0 souhlasí, 0 nesouhlasí
          Každopádně jestli ses do hospody dostal, ale z ní už tě to nepustilo, je to bug nebo špatný gamedesign, ne tvoje chyba,
          12.3.2018

          reagovat

      • Mart9 tiscali.cz
        0 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Bohužel tohle bylo mé špatné rozhodnutí. Fakt mě štvalo, že to byla cutscéna a nedalo se přestat.
        24.3.2018

        reagovat

        • Tilwaen tiscali.cz
          0 souhlasí, 0 nesouhlasí
          Je pravda, že cutscény bývají občas k uzoufání dlouhé a ve hře vůbec není možnost je pozastavit. Třeba jedna ze závěrečných cutscén má osm minut. Osm. Minut.
          25.3.2018

          reagovat

    • Jack1947 tiscali.cz
      1 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Taky nejvtipnější mise a vůbec jestli to nebyla nejvtipnější humorná mise s farářem vůbec a nejhumornější určitě v cz kotlině bezesporu *5* *2*
      8.3.2018

      reagovat

    • Shang (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      A piv si měl 10, 12?
      17.5. (4 dny)

      reagovat

  • Meet (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Poraďte, nemůžu se dostat ze Skalice..... vždycky mě po cestě dohoní a zabijí, dostanu se max. za druhý potok a je po mě. Zasekává se úplně o všechno, několikrát jsem ho tam ani neměla, ale věděla jsem, ve kterých místech má být, tak jsem nasedla a jela jsem tryskem sama vzduchem :).... Jindy jedu s koněm, ale po animaci se většinou objevím na zemi a mlátí mě hlava nehlava, kůň je pryč. Co s tím??? Měl to někdo takhle a dostal se nakonec dál?
    2.3.2018

    reagovat

    • n (anonym)
      1 souhlasí, 0 nesouhlasí
      musis kone popohnat, tohle neni projizda, ale uprk
      2.3.2018

      reagovat

    • Jack1947 tiscali.cz
      0 souhlasí, 2 nesouhlasí
      Klus klus... shift- shift jinak to je bug a nevím *3*
      2.3.2018

      reagovat

    • Meet (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Tak konečně :))) ufff, to teda bylo... konečně byl kůň vidět, a zůstal i po animaci v pohodě kde měl být. cválala jsem jak o život i předtím, ale když není kůň tak to moc nejde, no :). taky mi pomohlo, že jsem si přehodila ovládání koně, každopádně díky :)
      2.3.2018

      reagovat

      • Jack1947 tiscali.cz
        1 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Hmm zajímavá chyba ale jsem rád že se to nakonec samo spravilo.
        3.3.2018

        reagovat

      • čundrbál (anonym)
        0 souhlasí, 3 nesouhlasí
        a nemala si tam nahodou metlu namiesto toho kona, alebo lopatu, mozno stacilo pritiahnut aby si zdvihla letovu vysku, este ta caka vela zabavy, Jindra sa peso pohybuje ako invalida, no nevie moc chodit, ale aspon sa mu vyvojari snazili prisposobit teren
        3.3.2018

        reagovat

  • Mart9 tiscali.cz
    0 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Tak mám po osmi hodinách taky první nepříjemný bug. Chci zabít dva lapky, kteří údajně jdou po Zrzkovi, ale když k nim přijdu, že s nima chci mluvit, pouze ztmavne obraz a po rozsvícení nejsem v dialogu, můžu je jen znova oslovit. Asi je budu muset zabít beze slov.
    27.2.2018

    reagovat

Novější 1 2 3 4 5 6 7 22 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.196.86.89.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Siwtch, 3DS, DS, PS Vita, Android a iOS. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i pravidelné testy a novinky z oblasti hardwaru, podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Kingdom Come: Deliverance, Red Dead Redemption, Call of Duty, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield, nebo FIFA.