Diskuse pro
Článek
Kingdoms of Amalur: Reckoning - recenze
Jsou hry, které to nemají lehké. Je za nimi vidět opravdu hodně práce, umu i talentu. Mnohdy dokonce převyšují dobře propagovanou konkurenci v kvalitě i uměleckém dojmu, ale podobného věhlasu stejně nedosáhnou. Budou navždy solidní dvojkou, kdesi ve stínu věhlasného titulu, kterému...
(nové)
Petr Karas (anonym)
+7
Překlad začal, ale jsme pouze 2. Tj. není možné odhadnout dokončení. Uvítáme jakoukoliv pomoc.
kontakt - karaspetr1@gmail.com
23.3.2012
ako daleko ste s tou cestinou ?
9.4. (43 dnů)
(nové)
Daniel B. (anonym)
Jak daleko asi ?! Ten text ma v exelu přes 58k řádků, pracují na tom 2 lidi a ty se zeptáš za půl měsíce od oznámení překladu jak daleko jsou .. O.o
12.4. (39 dnů)
ja samozrejme ze necakam, zeby bola spravena do mesiaca, len by som rad vedel nejake info o postupe
13.4. (38 dnů)
Tak ako to vyzerá bude sa prekladať ?
Bola by škoda keby takáto hra zapadla prachom a bola by bez češtiny*9*
21.3.2012
je to faračka jednoznačně! *3*
15.3.2012
(nové)
Petr Karas (anonym)
+5
Začínám organizovat překlad této hry, ale pouze v případě, že seženu více lidí. Texty mám vyexportované. První test dopadl dobře, počeštil jsem si herní menu. Jediný problém byl s některou diakritikou - to znamená že bude potřeba někdo, kdo umí editovat fonty. Každý zájemce dostane kousek textu na přeložení, předpokládá se dobrá znalost angličtiny a hlavně dostatek volného času a chuť. Kontakt karaspetr1@gmail.com
12.3.2012
čau, můžete mi poradit, je možné při výrobě předmětů na vyšších úrovních vytvořit prázdný slot pro vložení gemu?? Kombinovat tedy i vyrobené předměty s gemy, ne pouze předměty nalezené či koupené které slot mají?? Díky
10.3.2012
(nové)
Sensitive (anonym)
Dohrato 20 hod pohodova gamesa *4* *4*
16.2.2012
Jen tak pro info kdyby někoho zajímala délka hry, na normal za rangera dohráno za 65 hodin (40. lvl, dokončeno 200 questů), používal jsem fast travel, ale občas jsem se po mapě prošel kvůli tajným truhlám atd..
16.2.2012
(nové)
vertio (anonym)
+2
Videorecenze PC verze na http://www.youtube.com/watch?v=8YNzXgal38c
16.2.2012
Dik pěkné video.
16.2.2012
(nové)
Sensitive (anonym)
-4
Pi*o cist ty vase sr*cky xD nemastny neslany ach stejnak si to zvas 90% lidi zahraje i kdyz pisete o tom jaky je to shit.Me to prijde zase jako fajn odreagovacka takhle povecerech kdyz si to date na nejtesi uroven neni to zase tak easy uz jen ze je to jiny nez milion dilu Gothicka a milion dilu Oblivionu tak si to rad hraju jsou tam chyby kazda hra ma chyby a nedostatka ale u me 90%...;-)
15.2.2012
Forma tveho prispevku mluvi sama za sebe. (btw Gothic ma 3 dily,Oblivion je jen jeden)
Proti tehle hre osobne nic nemam,ale v zaplave titulu ktere se na nas porad hrnou me recenze nejak nepresvedcila, ze zrovna tehle hre bych mel dat prednost.
15.2.2012
(nové)
Sensitive (anonym)
-4
Proc prednost staci si ji zahrat nez zacnu kritizovat podle obrazku a videi ci reci nekoho jineho nic nepoznas ;-) Oblivion jen jeden? mozna nazvem jinak toho je vic ;-)
15.2.2012
Nikde nekritizuji,takze spatne umisteny koment. Nebo spatne formulovany.
Proc prednost? Ty snad stihas hrat vsechno co by jsi chtel? Tak to gratuluji.
15.2.2012
Jak by tě taky tahle recenze mohla o něčem přesvědčit, když vlastně o hře nevypovídá vůbec nic, možná snad jen o neschopnosti nebo možná lenosti autora.
15.2.2012
(nové)
Kockopes (skrytá identita)
-2
Prej 82% statistik na internetu je vytahnutych z pr*ele *5* a ne nezahraju si to, konzolovky nehraju.
15.2.2012
Posledni dobou Games.cz v recenzich jak vidim pritvrdil na ciselnem hodnoceni viz. FF XIII-2 6/10 Kingoms of Amalur sem cekal tak 9ku
15.2.2012
(nové)
Freddy (anonym)
-1
Taky mě to zarazilo, výborný, ale přesto zabugovaný a v ledasčem nedokončený a nedomyšlený Skyrim dostane desítku a u KoA v podstatě žádné chyby, vše ok dle recenze a jen 7 *11*
15.2.2012
S divnym hodnocenim nevyhypovanych titulu souhlasim. Ja zase treba nechapu jak je mozne ze hra jako Anno 2070,kde recenzent neuvede ani jeden zapor (o chybach ani nemluve) dostane jen 8. Navic je to stejne jako Skyrim v podstate jedina hra sveho zanru.
Ale jinak-zabugovany Skyrim? Na PC tedy urcite ne. Uz jste s tim vlezli... Skyrim pro me neni hra roku,ale tohle otreni se o nej pri kazde prilezitosti je otravne *16*
15.2.2012
podle me by si Anno 2070 zaslouzilo 10ku spis nez Skyrim . Tak a ted me ukamenujte *1*
15.2.2012
Skoda ze mas nick Hater. Jinak bych s tebou totiz bez zavahani souhlasil.
15.2.2012
je to jen nick *5*
15.2.2012
Heh, nezabugovany Skyrim na PC? Ty jsi vtipalek. Lydia a dalsi, se kterymi se nelze ozenit bez pouziti konzole, questy, co je splnis a nic se nestane, lahvicka, co vypijes, ale perk ti neda... Mam pokracovat?
16.2.2012
Tento formular nevyplnujte!!!