Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skoda ze ty aktivity jako posilovani tam nebudou uz vidim jak pujde namakat ten ctyricatnik za kteryho budem hrat :D
    • Podle prvního obrázku na sportovním kole vypadá že je dost nabušený sám o sobě to sama o sobě znamená že půjde upravit , nebo ani extremně hubený ani přepasený jako mohl být CJ. No bude to dost zajímavé , bohužel se těším víc než dřív :D
  • Toto jsme chteli uz dlouho !! Nemuzu se dockat.
  • Já osobně bych byl tedy radši, kdyby se GTA vrátilo ke své odlehčenější a pro mě zábavnější formě v podobě stylu SA a VC. A pěkně s Catalinou po boku *1*
  • Veskoslav
    Jediné čeho se bojím jeto, že by to mohlo být jako GTA IV, kdy si člověk házel kostkou, zda-li mu to půjde aspoň spustit a ani to nepomohlo, když na dvou zcela identických notebocích na jednom jel a na druhém ne. A osobně? Koupit si to koupím možná později, ale osobně už mě prostě "takový" styl hraní nebaví jako GTA. Je to sice krásné a fajné projíždět město atd, ale "reálný" život si můžu žít venku (ano chápu, že to, že vezmu kulomet a vystřílím banku můžu pouze zde bez následků mimo herní svět). GTA V doufám ukáže novou dimenzi her s otevřeným prostředím a volným pohybem. Snad to dopadne dobře.
  • Dejte si facku idiotci možná že v občance máte 18 a víc ale nechováte se tak , je lepší rozhodovat se zde necháte padoucha žít nebo ne a nebo ze sebe dělat špeka v Burger Kingu ? GTA V bude podle všeho pecka , sám se na ni těším jako málo kdo ale zatím mi stačí realně pojaté GTA IV to že postava dostane zásah a spadne bolestí na zem je pro mě mnohem víc vzrušující než když si sundám košili a půjdu zabíjet policajty nebo ballasy . Ostatně pokud vám to nedošlo V nebude zaměřené vůbec na války gangů hlavní postava je 40 letý polo Hispánec , jehož modelovou předlohou je herec Ned Luke , je to poněkud zarážející krok ale proč ne je to pořád lepší než zlatem ovješený Gajgster který řve jen ballas bitches a grove 4 life. Kdo mi nevěří nechť se podívá na trailer a právě dva nové obrázky - pravděpodobně jse má jmenovat Alberto De Silva , tak třeba je to pravé jméno .
    • GTA 4 melo pekne mesto, ale pribehove a po strance misi to byla fakt desna nuda, porad se opakovaly jen 3 typy misi (nekam dojed a nekoho vystrilej, nasedni do auta a dej si s nekym zavod, nekoho vystrilej a pak ho pronasleduj v pripravenem auticku) pribeh nezajimavy, priserne ovladani (cover system byl vysmech, postava casto delala uplne neco jineho nez hrac) chybejici waypointy u dlouhych misi byly frustrujici, ty civilni mezihry kdy clovek bral nejakou AI postavu opakujici porad 4 vety dokola na obed byly desne otravne (protoze narozdil od reality to ve hre fakt nebyla zabava).. hra je hodne precenovana, do 5. dilu maji hodne co zlepsovat
      • Já vím že si jen přiteplený šašek co kopíruje mé jméno , NY neboli LC je srágora první třídy , mise byli výborně vymyšlené a příběh samotný byl nejlepší co Dan Houser kdy napsal , takový Niko Bellic v LS by byl mnohem lepší než v debilní šedivém New Yorku kde místo kola a stíhačky mohl akorát šplhat na žebříku . Neříkej že nemám pravdu , vyjímečně mám *2*
      • radsi mi misto downvotovani uprimne reknete , ze to co jsem napsal neni pravda.. vy totiz vite ze je :D
    • Nikdo z nás ty gangsta wars ani nechce, těžko Tě to chytí, když jsi Čech jak poleno. Mě jde jen o všemožnou zábavu, která v GTA: IV chyběla. Teď si to představ v tý Euphorii a byl by to fakt nářez.
      Bejt bůčkem se mi opravdu nechce a zrovna o tuhle featuru ani nestojím.

      Ale stejnak, každá nenucená možnost je přece pěknej bonus. Neřikej mi, že jsi byl užaslej ... třeba nad tím, jak Rockstar zpracoval pouliční bitky, potom co si člověk zahrál The Warriors. Já vim, bylo to hlavně od Rockstar Toronto, ale i tak se měli snažit, aspoň trochu přiblížit tomu, že je Niko fakt drsoň a ne, nějaká (pile of sh1t) která nedokáže napálit ani nějakou babču s igelitkama, protože na ní svýma hákama ani nedosáhne.

      GTA: IV prostě nebyl žádnej zázrak, i přestože přineslo tu Euphorii, to Tebou zmíněný rozhodování se a pěknej model města.

      PS: Proč tu máte Gamesáci takovou cenzuru? To mám příště psát španělsky?
      • K tomu PS: nemusíš psát španělsky, stačí psát slušně *3*

        Každému vyhovuje něco jiného, já hraju GTA IV denně a pořád tam mám co dělat. V podstatě je to pořád to samé, jenže pořád mě to baví a to je asi to nejdůležitější - aby hra bavila, ne abych ji jednou dohrál a na rok (nebo napořád) mohl uklidit, jako to je s většinou her.
        • No dobře, mohl jsem použít slusnější výrazy, ale nemyslím že by těch pár slov, který jsem musel zkomolit anebo napsat anglicky bylo zase až tak hrozných.
          Tak to zíram, že Tě to furt ještě baví, zvlášť když je to furt to samý, jak sám říkáš.
          Upřímně se divím, že ostatním nechybý spousta těch prvků, který GTA: IV vynechalo.
          Asi jsme my Češi jiný, než zbytek národností který jasně vyjádřily názory podobný těm mým.
          Opravdu nechápu, co je špatný na spoustě zábavy ve hře na víc, když to jinak nebude mít vliv na příběh ve hře.
          Taky nechci v misi poletovat s jetpackem, mít UZI v obou rukách a kosit lidi na Rodeo Drive jak nějaký pako.
          Ale zajezdit si na BMX na Venice Beach jen tak mimo mise, proč ne?
          • Tak já netvrdim, že mi některé věci třeba z SA nechybí, jenže když tam nejsou, nedá se nic dělat.

            Já to hraju spíš jako odreagovačku + snažím se hru splnit na 100% (zatím jsem vždy dohrál jen příběh a tím to končilo), to mě možná trochu táhne dopředu a proto mě to pořád baví. Prostě mě to uklidní, když si zablbnu ve městě, udělám pár přestřelek, převálcuju Patriotem pár menších aut, zbiju pár lidí, svezu se taxíkem, zablbnu na motorce...

            Takový odreagování po nějakém náročnějším dni :)
            • Tak to závidím, dohrávat hru na 100% je fakt luxus, zvlášť bez návodů na skrytý balíčky (holuby) atd., já už léta dohrávám jen story mode a pak mi jde právě hlavně o tu zábavu, která se dá dělat kolem. A čím víc, tím líp ... just mix it up, haha.

              Taky si kvůli tomu neřežu žíly, ale občas jako třeba teď se nad tim zamyslím a logicky si přeju, aby další GTA bylo GTA a ne jen slabej odvar toho, co by to mělo bejt.
              Ty věci, který jsi zmínil by měly bejt u GTA a vlastně i u ostatních sandboxů úplnej základ (a to hodně kvalitní) a ne celá náplň hry, když nepočítáš mise.
    • This !
    • Taky se mi u GTA IV strašně líbí pohyby postav. Jejich zpracování je, dle mě, vynikající. Vše na sebe dobře navazuje, všechny pohyby atd. Nejsou trhavé či tak. Když někoho přehnu přes kapotu, je to krásnej požitek :)

      Hraju ho téměř pořád a ještě si pamatuju první minutu hraní (to je už opravdu 4 roky stará hra?).

      GTA V to bude dle mě strašně závislácká hra, to zas budou dlouhé noci plné hraní místo spaní *15*
  • Jo a ještě musím zmínit, že samozřejmě vím, že friends activities šlo odmítat, ale i tak ... absolutně nulová zábava a hodnota po dohrání, jen v MP a to by neměl bejt stěžejní bod ve hře jako je GTA.
  • Mě nejde o nějaký mínusy na internetovym foru, jen se prostě divím, že jsem je dostal.
    Člověk by čekal, že se lidi u her chtěj odreagovat, ale ono asi ne. Kdyby z GTA udělali SIMS a jediná možnost, jak získat auto by bylo vzít si úvěr, tak by tomu většina čtenářů snad i tleskala.

    Spousta her je zaslouženě kritizována za přehnanej přístup k realizmu, no a když se jedná o GTA, tak by ty "normy" měly bejt nasazený kurWa vysoko, ne?
    To neni žádnej simulátor zločince. Příběh může bejt klidně uvěřitelnej, ale hráč by vždy měl mít možnost vyřádit se do libosti.
    Doufám, že si aspoň někdo z vás vzpomene na tu ubohost Getaway a ten skvělej, realistickej provoz, kam se člověk nevešel ani s Mini Cooperem...

    ...ale hlavně, že šlo rozdejchat veškerý poranění opřením se o zeď na pár sekund.

    Flame away, bitches *6*
  • Hmmm, to by mě zajímalo proč můj první příspěvek dostal 3 mínusy?
    Jen jsem řekl, že má Rockstar vrátit zábavu do her GTA.
    Na všech různých GTA forech čtu, jak skoro všichni fandové GTA chtějí zpět zábavu a odlehčení hry v podobě různých kratochvílí, jako třeba skok na horskym kole z vrcholu hory Chilliad a následnýho otevření padáku těsně nad zemí.

    Teď nechci shazovat GTA: IV, ale kromě pěkně vymodelovaný karikatury New York city a Euphorie to v podstatě nic nepřineslo. Jen to ubralo spoustu možností a prvků, který dělají GTA tím co je/bylo a čím se proslavilo.
    A nejhorší bylo, že jedna z hlavních aktivit hry bylo trávení času s přátely na bowlingu atd., like WTF!? Ruku na srdce lidi, kdo se u toho bavil po prvním vyzkoušení a zahrání? Každej jak tu jsme, tak ví že tyhle minihry jsou daleko lepší zábava v normálním životě než na monitoru PC/HD bedny.
    • Shaker
      ma pravdu ten hoch
    • Nic neprineslo ? IV. prinesla kompletne novej engine tak mi prijde docela logicky ze tam nechteli/nemeli cas tam dat vsechny tyto veci. Ve IV. si otestovali novej engine a ted tam zacnou davat vsechny tyto veci nazpet a spoustu dalsich pridaj.
      • Ten engine jsem zmínil, ale je to snad nějaká omluva?
        Každej novej díl by měl bejt větší, lepší a mít dostatečný množství novejch prvků a zároveň se zbavit toho, co se v předchozích dílech nepovedlo.
        Novej engine přece neznamená, že mi hráči se máme automaticky připravit na omezení anebo úplnýho vynechání spousty oblíbenejch featur.
        K čemu ten novej engine pak teda je, když si ho ani nemůžeš pořádně užít!?
  • Jůů... Snad to bude optimalizované stejně tak, jako GTA IV. *14*
  • Doufám, že tam bude country rádio. Projížďky po venkově s K-ROSE bylo to proč jsem u San Andreas vydržel tak dlouho. *4*
    • Shaker
      all my ex's live in texas :D
      • Mammas don't let your babies grow up to cowboys... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit