Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Otázka je jestli se to netýká jen vůči koruně, kdy logicky tranti na tom jsme jen mi.
  • Kurátory a fronty doporučených věcí bych si ihned vypnul - pokud by to šlo. Nepotřebuji to, nezajímá mě to. Naopak, vrátil bych možnost seřadit si hry ve slevě podle výše slevy v %. Tahle volba na Steamu zmizela (jasně, jim se to nehodí...), musím používat tohle: http://isthereanydeal.com/?by=cut:desc#/filter:steam
    • jj a mohlo by se tomu říkat "socka filtr", v originále "poor beggar filter" - tento filtr by řadil podle slev a hry bez slev by ani neukazoval
  • Veškeré tyhle doporučovací služby, ať už u her nebo u hudby se u mě zcela míjí účinkem a snažím se je ignorovat. Když už na to kouknu, jsou tam věci, které mě spíš nezajímají. Chci hrát, poslouchat a zabývat se tím, čím chci já a ne tím, co mi někdo podstrčí. Tyhle funkce mají podle mě hlavně vliv na stádo, ne na lidi, kteří se o něco víc zajímají a mají přehled a svůj vlastní úsudek.
    • Naprosty souhlas. Nejhorsi je to s doporucovanim videii na youtube. Jednou kliknu na nejaky video v rustine a pak tam mam samy debíni videa v azbuce, jindy jsem si pustk video nejakyho tupce z turecka jak spadl a dásich nekolik dni jsem tam mel nekolika hodinovy divadelni predstaveni v arabstine. Jindy jsem si pustil video ze hry a porad mi to tam hazelo nejaky deb*lni lets playeri, porad dokola. Sry za preklepy- dotykac
    • je zajímavé, jak ty nevetsi ovce porad krici, ze nejsou ovce...
  • Legrační. To se asi vymykám škatulkám Valve.
    Já bych měl nejradši Steam, kterej by mě neobtěžoval s upozorněním na kdejakou blbost co zrovna vyšla, bez kurátorů, bez fronty, bez omezení prodeje a bez příšerných uživatelských recenzí. Ale to chci asi hrozně moc. :D
    • Nevymykas, jen jsi normalni clovek s vlastnim mozkem a vlastnim nazorem. Coz evidente vetsina uzivatelu Steamu neni. Ale jelikoz Valve je modla, podobne jako Apple, tak se priprav, ze budes prevalcovany davem fanboys, kteri by bez Steamu uz ani nemohli jit na zachod.
    • Ja som objavil dost klenotov len kvoli tomu, ze mi ich Steam predhodil a ked som nsledne cital (tebou zbytocne) uzivatelske recenzie, tak som zaroven tusil, ze nejde o uplne spatnu hru, vyskusal a bol milo prekvapeny. Ono ti tie uzivateslke texty dokazu vo vela veciach pomoct vytvorit si vlastnu predstavu o hre, co ti vadi, co by ti vadit nemuselo atd. Navyse ak by som sa riadil tymito "profesonalnymi" recenziami, tak mi kopu hier, ktore ma vazne bavil uplne uniklo. Uzivatelske recenzie su postrehy viacerych hracov, nie jedneho, ktory ma len jeden nazor, ale zastupuje nim rovno cely web. Inak neviem cim ta steam otravuje, ked na obchod nekliknem, tak nevidim ziadne nove hry, nic ma neotravuje a aj ked kliknem tka ma vlastne nic neotravuje, pretoze som klikol na obchod...aj v tescu nadavas, ze ta otravuju s tovarom, ktory ty neches? nazor jak maria kolega!
      *1*
      • Parkrat sem ty jejich hinty prolez, z 70% mi to cpalo neuveritelny sragory zcela mimo tema toho, co by me byt potencielne zajimalo. Z 20% mi to nabizelo aspon neco, co bych mozna nekdy zkouknul (ale rozhodne to nehodlam kupovat) a z 10% veci, ktery davno mam, jen ne pres steam.

        Takze u me uspech za presne 0% .... (a uz to nectu, nema to smysl, kazdej dalsi pokus = nabidka cim dal vetsich sragor na tema greenlight a podobny nedodelance).
      • Čím:
        1) Hned po zalogování to vyhází reklamy, vypnout to v nastavení Steamu prostě nelze.
        2) "klikněte pro zobrazení vaší fronty" a kurátory odstranit z hlavní nabídky nelze.
        3) mraky odkazů na hry co mě vůbec nezajímají, často s velmi bizarním vysvětlením (vlastníte indie podivnost Caster, doporučujeme GTA V jelikož má také tag open world) nejprodávanější už tuplem ne
        4) naopak když chce člověk jednoduchej kompletní seznam her co v posledních dnech vyšly musí se k tomu proklikat filtrama kdesi úplně dole

        Jistě, pokud má někdo čas a chuť probírat se hnojem jako: "Nejde mi to spustit, 0/10" nebo "stále lepší než hra XXX" aby mezi tím našel i nějakou smysluplnou recenzi proč ne. Ale tohle plno lidí prostě nezajímá.

        Do Tesca chodím jen když chci něco koupit, do Steamu musím pokaždý když si chci zahrát to co jsem koupil. V Tescu mi nikdo ve dveřích nezačne vyjmenovávat 10 nejžhavějších produktů v nabídce pokaždý když jdu kolem, ve Steamu ano a navíc mnohem víc.
        • jeanczarny
          ty vyskakovací reklamy jdou mimochodem zcela jednoduše vypnout. V nastavení rozhraní je kolonka, něco jako "upozorňovat na rozšíření her a nové tituly.."
        • ako som ti pisal, ked nekliknes na "obchod" tak ti nic nebude nikto nukat, nastav si zobraovane okno vlastnu kniznicu a spusti sa ti steam priamo do nej a rovno spustis hru, ktoru chces, ja v tom fakt nevidim ziadny zasadny problem.
          No tak ked niekomu nejde spustit original hra, ktora si ma vsetko podstatne doinstalovat sama, tak je to asi problem si myslim, nemusi tym ta hra byt spatna, ale na negatovnu recenziu to asi bude, kedze to clovek kupi a nemoze hrat, nie kazdy ma cas a chut hladat po nete navody, co musis doinstalova a co vypnut...ma to proste fungovat a basta!
          A v tescu mas tie mraky tovaru, co ta nezaujimaju...pridem si kupit rozky a budem celu cestu k nim nadavat, jak je to blbe, preco su tu vsade regale s mrazenymi potravinami a tuto zase nejake elektro? preco mi sem nemohli hned podstrcit tie rozky! Takto mi tie tvoje argumenty vazne pripadaju.
          Mimochodom mne bezi steam na pozadi nonstop a jedine okno, ktore mi vyskoci, je po dohrani hry a to som vacsinou aj tak rad, pretoze nemusim potom kliknut na obchod, aby som si pozrel nejake aktualne zlavy.
          Myslim, ze to moc prezivas. Steam ti urcite nic nepcha pod nos, je to klasicky oznam, ako ho vidis hocikde inde, lent am ti zazrakom nevadi, trebars ako reklam v tom tescu, naco mi tam pchaju nejaku o doporuceni toho a toho vyrobku? ja si kupim aky chcem! Ako vazne prepac. ale logika uplne mimo.
          • RazorProduction
            *1* http://steamcommunity.com/profiles/76561198071053077 *1*
            • Port Royale 3
              1.8 hodin celkem

              64 ahievů unlocked.:D vše stejný čas, congratz
    • Já si myslím, že Steam na to jde ještě dobře. Spoustu jeho funkcí prostě nemusíš užívat, když nechceš a není to jako u jiných služeb, kde tě o každé kravině informuje zpráva přes celou obrazovku...
      • Myslis? Schvalne sem si ho ted pustil ... jen holej steam, bez dalsich sragor, ktery nastartujou jeste se hrou...

        Steam.exe .... 65MB
        Steamwebhelper.exe ... 70MB
        Steamwebhelper.exe ... 15MB


        Takze to mame jen na tohle svinstvo 150MB RAM, tedy 150MB ktery by mohla dostat treba hra. Pri bezici hre se nactou jeste ty jejich podelany DLLka, ktery sezerou minimalne dalsich 100MB.
        • Páni 150MB to je teda hrozně moc hele. /s

          Ale teď vážně pokud někdo má tak málo RAM že ho rozhodí 150MB který bere steam tak ho lituju.
  • OldskullElitePCMasterPlayer
    Škoda, že se Valve soustředilo jen na peněženky hráčů a zákaznická podpora je až na posledním místě. Je to ostuda.
    • zakaznicka podpora existuje jenom proto aby existovala. Normalni clovek s ni je v kontaktu maximalne kdyz mu ukradnou ucet, za zadnych jinych okolnosti. ovsem 95 procent lidi neni normalnich a tak tam pisou protoze jim nejde pustit hra coz je vina jejich pc a mysli si ze typek ze supportu to vyresi. Typek na supportu ma vedle monitoru script nejvice cliche rad, jako "aktualizuj ovladace", ktere samozrejme nikdy nepomahaji
      • Ristoro
        Nebo třeba někdo zaplatil 10 eček a hra nikde. To jim mám nechat, že :D?
        • Neviem ako ty pizza ristorante nakupuješ na steame, ale ja keď niečo kúpim, tak sa mi to hneď objaví v knihovne, netreba používať maminu kreditku vieš.
          • Magor Maťo v plné palbě. Sám posílá lidi do blázince, ale chová se tak, jako by z jednoho právě utekl.
          • https://www.youtube.com/watch?v=sTSA_sWGM44
            • https://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0
    • To je bohuzel uplne normalni.
      • Nesouhlasím. Například Blizzard má skvělou zákaznickou podporu.
        • Pilgrim66
          Souhlas. S Blizzardem byla vždycky rychlá a fajnová komunikace. Musím přiznat, že i s EA supportem jsem měl lepší zkušenost než se Steamem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit