Ne nadarmo je plesová sezóna od ledna do března – venku je hnusně, tak se holt lidé baví uvnitř. A v posledních letech lze s potěšením sledovat, že to vzali v potaz i pořadatelé různých conů a fanouškovských setkání a srazů, kteří se své akce rovněž snaží vměstnat...
Ne to je dobrý, na základku se vracet nemusím. Mně bohatě stačí vědět, že to je někde na Moravě. Opravdu si nepamatuji každé město v ČR, ale to asi nikdo že? Pokud to náhodou ostatní bystré a velice inteligentní účastníky diskuze do této chvíle netrklo, tak jsem si dělal srandu. I když opravdu nechápu, proč to neudělali ve větším městě.
Protože to pořádají lidé z NJ? Protože vcelku nejde o nic velkého? To je jak kdyby jsi se divil, že obecní slavnosti obce XY nejsou pořádány v některé metropoli, přestože by jim to zaručilo větší návštěvnost. *7*
Ve Valu? :D Skoč mi do mamulky pro 20 dkg pařížáků, Mezi světy pro modrou lunu a počkám tě v Mku na zámku. Krásné město, jezdíval jsem tam šustit buchty.
Hej Mezi světy stojí za vyližprdel. Pokaždé, když jsem tam z donucení vlezl a něco si objednal, tak to neměli a obsluha byla zpomalená i při minimální naplněnosti. Navíc mi bylo do breku skoro vždycky, když donesli vodnici. Kterého volodroida sakra může napadnout ten tabák ucpat?
Zas tak zklamaný jsem nebyl, ale pravda je taková, že ta U půlměsíce je lepší (hlavně jejich karamelky :D). Navíc teď tam mají jakési nové tabáky, okurka a kdoví co ještě, no bestialita :) Obě dvě jsou ale nesmírně lepší, než Archa v NJ. Ta stojí s prominutím za velkou díru. Od obsluhy, přes sortiment, dobu dodání od objednání, výzdoby interiéru...no všeho. Jinak na tu akci určitě nejezdi. Předražené NIC.