Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vsetci diskutuju o dvojickach, ale podla mna je omnoho vacsia otazka, ze ako mohlo padnut WTC 7 (to bola ta mensia budova pri dvojickach)
  • tj příhodné. koukám na fotky a najednou v reklame letí letadlo :D
  • elwiscomeback
    A co na to Darth Vader ?

    https://www.youtube.com/watch?v=2dvv-Yib1Xg
    • Magister_Peditum
      Znám, ale dobře to vystihuje ty konspirační videa na internetu. *15*
  • del0
    Oh. Užiteční id*oti už i na games.cz. *7*
  • Ne.
    11/9 Spáchal Izrael, cílem nebyla ropa, to jen jen "red herring", stejně jako "žádná letadla teorie", výbuch jaderné bomby, Judy Woods a její hloupá teorie "energetických zbraní" atd. To vše vás má jen zmást. Skutečným cílem bylo dostat ameriku na blízký východ a rozvrátit arabské státy, aby se Izrael zbavil nebezpečí které mu od daných států hrozilo. To je BTW regulérní vojenská strategie která byla popsána v ofic. dokumentech. Dále byl 9/11 spáchán také proto, aby mohl vzniknout tzv. "Greater Israel", součástí tzv. "Oded Yinon’s plan". Amerika není zrovna svobodná země, její (mimojiné) zahraniční politika je brutálně manipulovaná různými lobby, mimojiné AIPAC (google it).
    A pro ty kteří se nebojí uvažovat sami za sebe a mají odvahu dát šanci i "kontroverzním" (proč asi?) a společensky nepřijatelným vysvětlením, tady je asi nejlepší film o 9/11, film který jste pravděpodobně neviděli (Loose change atd. je blbost): (Produkční hodnoty filmu jsou hrůzostrašné, informační ale nikoliv, pro lidi kteří jsou skutečně inteligentní a chtějí znát pravdu a mají na to vytvořit si vlastní názor): 3 hodinový dokument "War by Deception" od Ry Dawsona dostupné třeba tady:
    https://www.youtube.com/watch?v=UoB80Yk9NYg
    • Co to meleš? Izraeli nehrozilo od Arabských států opravdové nebezpečí už aspoň 30 let. S Egyptem a Jordánskem měl dobré vztahy. S Libanonem uspokojivé a Asad nebyl pro Izrael hrozbou.
    • Ry Dawson? Jo to je ten ocas, co nezapomíná i popíračku holocaustu, ne? Jo Tak, ten je spolehlivej jak pytel h*ven. Nejhorší na těhle věcech je, že to ani není o tom, že by chtěli lidi znát a vypátrat pravdu, jako spíše o tom, že se sejde banda o něčem neerudovaně přesvědčených pitomců, kteří se v tom ze své slabosti a subjektivnosti vyžívaj, protože jim něco není geopoliticky a etnicky přes nos, a už v tom "vlastním názorem" lítaj jak diví. Dík, pobavil :D
  • Myslím, že si to zaslouží nalít více peněz a trochu to propracovat. Kouř a všechno, udělat tu atmosféru opravdu hodně propracovanou, jestli někde jde o grafiku a efekty, tak je to simulátor. Hodně jsem se zajímal o ty, kteří skákali či padali v ten osudný den z oken. Pro mnoho lidi je to fascinující fenomén, protože to hodně vypovídá o našem vztahu k smrti, o tom, jak se chováme těsně před ní. Nutnost si volit způsob nevyhnutelné smrti musí být extrémně těžké rozhodnutí. Chceme vědět, jaké to je před smrtí, protože jednou nás to bude čekat také, v té či oné formě. S blízkostí smrti často také dochází k určitému vyrovnání, kterého není nijak jinak možné dosáhnout. Lidé, kteří o vlásek unikli smrti často mluví o naprosté změně životního postoje a pohledu na srmt, ale i na život. To vše a mnohem víc vyvolává v lidech fascinaci smrtí. Myslím, že kdyby existovala smrt na zkoužku, tak si ji většina lidí vyzkouší. Proto si myslím, že zprostředkování takových zážitků (prostřednictvím hry) je přirozené a nijak to neuráží pozůstalé.
    • Smrt na skusku nemoze existovat. Akonahle je tam ta moznost ze je to len "ako" ze to vlastne dany clovek prezije uz tam asi nenastane to prezitie pocitov. To je prave to ze clovek si uz mysli ze vsetko konci a zomrie ale proste to nejak prezije ale ta mentalna zmena a vyrovnanie nastane asi este pred smotnou smrtou a momentom ked prezije. Je to cele trochu morbidne ale na druhu stranu moze to byt zaujimave aj pre psychologov a celkovo na studium ludskej psychiky a pudu sebazachovy.
  • Jet fuel can't melt steel beams
    • Tilwaen
      Don't let your dreams be dreams
  • Mart9
    Ještě že si ten borec stihl těsně před tím ty baráky pojistit, uff.
  • Takovou hru už jsem hrál, jmenuje se Flight Simulator *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit