Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím Já jež v životě nehrající World of Warcraft ,avšak z knížek tento svět znám dobře ,by mne zajímalo jestli pokud bych začal hrát s tím ,že si koupím všechny datadisky, budu-li procházet časovou osou podle těchto datadisků, například jestli uvidím krajinu před Cataclysm atd.
    Dík za odpověd
    • Imrael
      Ahoj .. Asi takto .. Nebudeš .. Jakmile si koupíš všechny datadisky a budeš si chtít zahrát, starý svět před Cataclysmem už neuvidíš .. Pokud se chceš pokochat, koukni na nějáký free server, kde mají Wrath of the lich king .. Až se porozhlédneš po starém světě, tak potom směr ofík kde máš Cataclysm a Pandarii .. Ale Cataclysm se dotkl pouze Eastern Kingdom a Kalimdoru .. Což je logikcé .. Takže zcela zbytečné to sem psát, ale mazat to už nebudu .. *1*
      • Jo díky za odpověd.No tak to zkusím nejdřív free server.Mám totiž úchylku na takovéto prozkoumávání a procházení krajiny *15* V tom jsem miloval třeba takové lotro.
        • Tak hraj lotro a nezdržuj se s provařeným wowkem. *3*
          • Ako je na tom Lotr s free-2-play modelom? Dá sa tá hra užiť bez toho aby človek do toho investoval peniaze alebo pociťuje obmedzenia dosť často?
            • GW2 si sem tam zahrám, dávnejšie som to hrával dosť často. Svet Lotr sa mi tiež páči, keby bol lepší f-2-p systém zrejme by som Lotr online aj hrával. Lotr svet mi je určite bližší ako Star Wars universum.
            • F2p u swtor jsem ani nestacil ochutnat, jelikoz me hned na zacatku naprosto odradily animace postavy. Ale to je vec vkusu. Jako lotro mam porad chut si zahrat, hlavne ted kdyz je jeho svet zpatky v podobe Hobita. Jenze bez investic se muze clovek po case akorat tak kochat pekne zpracovanym svetem pana prstenu. Navic omezeny pocet penez atd. A hlavne, pokud mas rad pvp jako ja, neni lotro uplne idealni volba. Sice tam je, ale na low lvlu si ho moc neuzijes. Kez by prevzali buy-2-play system treba z gw2 tak na gw2 okamzite kadim a jdu hrat lotro. Ten svet ma proste sve kouzlo.
            • Tak to je škoda. Čo som počul, tak aj SWTOR má hrozný free-2-play model. Na druhej strane musím povedať, že Rift má veľmi dobrý free-2-play model. Samozrejme pri mmorpg f-2-p modely sú nejaké obmedzenia vždy, ale Rift to má dobre zvládnuté.
            • Tak do 25 lvlu si pry zahrajes vklidu, pak ale bez quest packu za turbine pointy muzes sto let expit na prasatech (jako borci z south parku v epizode s wowkem).Turbine pointy si vydelas jak hranim, tak za normalni prachy, asi ti nemusim rikat, co je snazsi. Ja osobne prestal hrat, jakmile mi tohle kamarad rekl.To me na lotru fakt dost zklamalo, bo jinak je to dobra hra. Podtrzeno, za me osobne je to jeden z nejhorsich f2p modelu jaky znam. Pokud tak nelpis na svetu lotr, tak momentalne nejvetsi porci zabavy jen za porizeni plne hry nabizi Guildwars 2.
        • nekromant33
          Nechci dělat reklamu, ale například Twinstar má hodně hráčů, stabilní servery a co se týče wotlk tak i asi nejlíp naprogramovaný obsah. Sice moje poslední zkušenost s tímhle serverem je naposled asi před rokem, ale občas se mrknu na stránky do changelogu a můžu si představit, že je to jen lepší. Navíc mají i servery kde je vanilla a BC, což pro mě jako člověka, kterýho wowko přestalo bavit někdy v půlce wotlk a nejlepší časy zažil právě za BC, je docela fajn a sám přemejšlím jestli se tam nepodívat.
          • Asharak
            Twinstar bych taky doporučil. Před 3/4 rokem co jsem tam byl sice nahazovali pathfinding ktery dost zlobil ale postupne se to stabilizovalo a určite by ted mohl uz odladěně fungovat. jinak z questu tam fungovalo fakt dost veci, ktere napr. na jinych nesly (scriptovane q), a mechaniky by měli mít všechny classy funkční. Asi tak, a ten pathfinding je fakt znát, už jen k vůli němu bych tam z free serveru šel znovu. :)
            Ale doporučuji si koupit wowko tedka kompletni za 15€ (i s MoP), pokud vis ze tam budes chtit zajit. Bohuzel tak prijdes o 30dni zdarma nejspis, ale ta změna cata/wotlk je fakt znát takže zajít napřed na WotLK je správná volba pro pruzkum světa.
            • Do Wow som prišiel tesne pred posledným patchom BC Fury of the Sunwell. WoW som prestal hrávať počas Cata. Ale vždy som chcel vidieť a zažiť aké to bolo počas vanilly. Možno sa tam cez Vianoce pozriem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit