Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Súhlasím s Poláčkem. Steampunkový GOW, to nieje nič zlé, a kto čakal niečo iné je to len jeho problém. Ale recenzovať hru z pol minútového videa, to je také... no, debilné že ano...
  • drogy sou fajn ! *5*
    • Jo, čím víc si jich dáš, tím dříve tě bude mít společnost z krku, tak pokračuj. *3*
    • jak ktery
  • Preed
    Akoze ta hra je jasne Gears of War pre ps4 a kto cakal nieco ine tak sa zbytocne rozculuje,ale aj ten text ku tomu,nezvyknem kritizovat autorov,ale toto fakt vyzera ako keby to Petr pisal po par pivach alebo v prudko zlej nalade. :)
  • Prýští týden 27.5 vide Watch Dogs na tohle video ze hry nikdo nevzpomene :D *7* *7*
  • Virtua Cop s moznosti pohybu, klasicka automatovka/konzolovka pro nenarocny hrace. Tim hatem se z toho dela akorat vetsi hra, nez ve skutecnosti je.
    • To stejný bys mohl říct o The Last of Us a jaký z toho bylo haló.
  • Lawliet
    Hra se mi líbí. Článek se mi hodně nelíbí. Takovej rádoby profesionální sranec už jsem nějakej pátek nečetl. Co se hry týče, tak nechápu tu přehnanou kritiku. Herní model zatím vypadá úplně stejně, jako u slavného Mass Effectu, kde to byl jeden dlouhatánskej tunel a nikdo ani necekl. Jo občas jste si mohli vybrat pořadí částí toho tunelu, ale vždy to byly 3 tunely a pak jeden víc příběhovej a to cca 3x zasebou a nikdo si tam nestěžoval. Taky nebylo proč. bylo to jako tunel dizajnovaný s pěknou sci-fi-příběhovou omáčkou okolo a zajímavýma postavama. Tady to může být to samý, tak v čem je problém? Proč si prostě nepočkáte a uvidíte?
    • Dildo_Vagins
      Jestli myslíš Mass Effect 1, tak si uplně mimo hochu... A srovnávat ty dvě hry je pěkná p1čovina.
    • Pár lidí ceklo.

      Co se týče třeba Mass Effectu 3, většina lidí byla příliš omámená diskuzemi o blbým konci hry na to aby si všimli, že celá hra byla sra*ka. Tady máš jedno review, který se tomu vyhnulo:
      https://www.youtube.com/watch?v=FGFJ43jv4eg
      • ucho
        to že to někdo považuje za sra*ku neznamená, že to byla sra*ka... ;)
        • To, že to někdo nepovažuje za sra*ku neznamená, že to sra*ka nebyla.
          • ucho
            chápu, co jsi tím chtěl říct, ale tím, že si znegoval můj výrok, se na něm nic nemění. výsledek je stejný -> nemůžeš hru označit za sra*ku ;)
            • ucho
              ne, opravdu nemusíš psát, že jde pouze o tvůj názor, ale pokud napíšeš:
              "většina lidí byla příliš omámená diskuzemi o blbým konci hry na to aby si všimli, že celá hra byla sra*ka"
              znamená to, že neakceptuješ to, že se to někomu líbí a odpíráš jim mít na hru vlastní názor, chápeme? tedy pokud si někdo dle tvých slov nevšiml, že je hra sra*ka, tak se snažíš říct, že názor ostatních je špatný... tady už není řeč o tvém názoru na hru... tak a máš to *5*
            • A jo, už mi to došlo.

              Ty jsi jeden z těch pomalejších, co když člověk nenapíše za každé hodnocení "JEDNÁ SE O MŮJ NÁZOR", tak ti to nikdy nedojde.

              Sorry, budu na to příště pamatovat.
            • ucho
              to není povyšování, to je elementární logika... všimni si, na co jsem reagoval a jak jsem reagoval a na chvilku se zamysli nad tím, co vyjadřuje tvoje věta. pokud si teď budeš stát za tímhle, je to pouze důkaz toho, že jsi na mě reagoval zcestně (aplikování logiky). rozhodně si nehraju na drsňáka, ale ty tím ze sebe děláš hlupáka.
              pokud by ti to nedošlo, ty jsi v tom prvním příspěvku nepsal o tom, co si myslíš o ME3, ty jsi právě hodnotil hru v obecné rovině a prezentoval to jako fakt. já ti pouze ukázal, že nemáš pravdu. nemusíš se kvůli tomu čertit ;) (a neznamená to, že ti beru tvůj názor na hru)
            • Nepovyšuj se tady, borče.

              Co to tady vůbec vedeš za sémantickou bitvu? Kde jsem rozhodl o obecném hodnocení hry? Já jsem napsal, že Mass Effect 3 je sra*ka a to je můj názor. To lidi dělají, píší své názory. Vybásnil sis taky nějaký pindy o obecných hodnoceních, abys tady mohl dělat drsňáka.

              Kdybys zpříma napsal, že (podle tvého názoru) Mass Effect 3 sra*ka není, tak se ti jen někteří vysmějou a je to vše. Takhle působíš jako hyperkorektní trapák. Kde ses to naučil? Na Redditu? Tam to provozují nonstop, pokud tam nechodíš, tak to tam čekni.
            • ucho
              ano, ty sám ji tak označit můžeš, ale tím označit jsem spíš měl na mysli rozhodnout o obecném hodnocení té hry. to už nemůžeš a o tom ten můj výrok byl. a paradoxně je o tom i ten tvůj znegovaný výrok, jen si to asi neuvědomuješ ;)
            • Můžu si ji označit za co chci. Ty na to můžeš reagovat jak chceš.

              BTW objednáváš kolektorku Dragon Age: Inquisition? Sice dost drahá, ale jsou tam hustý věci jako brk a inkoust. Dobrý, ne?
  • Pripominam ze screeny jsou z PC verze, ta konzolova jede jenom na low detaily a vypada jak sto let za opicema.
  • Chim
    Má pravdu ten chlapec. A taky má gule. A obé se cení.
  • Horší článek jsem tu snad nečetl. Něco takového bych čekal někde na blogu ve sranda koutku, ale opravdu ne na seriozním herním webu.

    Chápu, že p. Poláček s těmi názory nesouhlasí, ba mu možná přijdou úsměvné či dokonce smutné, ale mohl to podat nezaujatě a slušně jako to profesionální redaktoři a média dělají.

    Článek je sám o sobě úplně o ničem; stačilo dát do bleskovek video a ušetřit si ostudu.

    PS: Tag psycho pod článek to celé jen korunuje.
    • zdeeneek
      Polacek je znamej negativnima kecama na adresu diskutujicich. Takovou prilezitost zase si do nich rypnout nemohl nechat nevyuzitou. Podle me tim skodi nejen sobe, ale i projektum, na kterych se podili - ja jsem na tyhle jeho plky uz tak alergickej, ze jsem zrusil donate tady na games a nebudu uz prodluzovat ani predplatny Levelu. Tech mych par korun zadnou vahu nema, ale je to muj zpusob tichyho protestu *5*
      • Musím souhlasit. Jeho arogance nezná mezí a sebereflexe a pokora je pro něj sprosté slovo. Je to ostatně poznat i ve vysílání podcastu. Ano, i mistr tesař se občas utne (o tom bych vám mohl vyprávět), ovšem nepamatuji se, že by si dokázal občas nasypat popel na hlavu. Jeho klasická reakce na to, když je tzv. "nachytán na švestkách", je agresivní replika, kterou se zpravidla snaží znemožnit původce dané informace. Petře, takhle se někdo, kdo komunikuje s veřejností jménem velkého projektu zkrátka nechová. Není to profesionální.
  • Vypada to naprosto TRAGICKY a polacek chce byt jen KOOL ze jde proti proudu abude obhajovat takovoule humuarnu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit