Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj názor na Dělaný Rise of the Tomb Raider je takový.
    Vývojáři z hlavního hrdiny udělali normálně Chladnokrevnýho zabijáka,tuláka v divočině,jak tomu nebývalo v těch mých oblíbených verzí:Legends,Anniversary,Underworld
    Verze 2013 byla pro mě jaký-si test.
    Teď co vývojáři dělají,je velmi ubohý s Xbox One
    Já jsem vždy Tomb Raider hrál na Pc
    A jestli toto nevýjde na PC
    Tak budu hodně nasr*nej.
    Děkuju za pochopení :) *9*
  • jesti to bude tak dobré jak rikaji jestli to bude 3x věči než pret tim tak myslim že bi nebylo špatné dat na dalši konzole (pc xbox) atd
  • Podle toho co Lara ke konci traileru říká to nevypadá na Camillu Luddington, a pokud jí nebude znovu hrát a namlouvat ona, tak to bude strašněj sh*t.
    • Pilgrim66
      Dole jsem se ptal a prej je to furt ona. Mne se uprimne jeji dabing libil hodne.
  • Radioaktivni_surikata
    Neséřte tam ty zaprděný QTE a plácnem si...
  • Mart9
    Ještě si pamatuju, jak jsem prve z traileru na novou Laru nebyl vůbec nadšený, vyčítal jsem tam evidentní chyby a nakonec jsem v tom objevil úžasnou hru a skvělý zážitek. Proto tentokrát trailer a informace beru s rezervou a počkám si až na konečné dílo.
  • Jack1947
    Doufám že to bude o něco lepší než minule např by mohli ubrat na intezitě QTE sekvencí, nevadily by mi hádanky a celkově aby se nehráálo za Ramba/MClanea ale trochu i za Laru, přeci jeno,m některé situace byly už poněkud hodně přitažené za vlasy. Víc survival a méně řezání... řikám já. *4*
  • Ehm dočká se toho i PS4 ? Nebo je to exkluzivka pro Xbox...
    • Mato1987
      " vyjde příští rok na Xbox One a vzhledem k tomu, že nikde nepadlo slovíčko "exkluzivně", vyjde nová Lara i na PlayStation 4 a PC. Počkáme si ale na tiskovku od Square Enix, než začneme dělat soudy."
      • Pardon, beru zpět, nějak jsem si to nepřečetl dost důkladně. *11*
    • Jack1947
      Ty jo ale byla by to sranda kdyby i XONE mělo své vlastní exkluzivky. Kromě Hala třeba i TR sérii. *15*
      • Tak mě to zajímá, protože jsem hrál jedničku a dost jsem si ji užíval (ano některé věci bych změnil ale spousta z nich byli fakt super).
  • Jack1947
    No, trailer špatnej nebyl. Tak nebudem si nic nalhávat lepší už to nebude. *4*
  • "Tisková zpráva klade hře za cíl úplné redefinování survival akce."
    Pokud vám do redakce opravdu poslali takto koncipovanou větu tak se skutečně a opravdu divím, že jste jako žurnalisté neupozornili na ožehavou otázku - předchozí reboot byl také oznámen jako "survival action" ale byla to obyčejná kopie Uncharted, tedy normální akční 3rd person hra, která nemá hratelnostně cokoliv společného se slovem "survival" (příběhově ano, asi tak tři hodiny, pak je i v příběhu vliv tohoto slovíčka vypouštěn).
    Co má tedy znamenat to slovo "survival"? Není to (dle zkušeností z kampaně na předchozí reboot) jenom buzzword, určený pro nalákání pozornosti a vyvolání pocitu, že se jedná o něco více než o pouhou kopii Uncharted? Myslím si že toto mohlo být v článku zmíněno.

    "Navíc budou více než třikrát větší, než lokace, které jsme měli předtím,..."
    Takže tentokrát žádné úzké cestičky? Že by se level design opravdu vrátil zpět do roku 1995 a nedělal z hráče osla? Že by? ŽE BY?

    "Minulý Tomb Raider byl sice koridor, ale uzoučké uličky to zase nebyly."
    Byly. Byla to sestava úzkých uliček vždycky ohraničených buď hlubinou nebo skalami. A těmito uličkami byly pospojovány jednotlivé střelnice plné kačenkoidních AI panáků.
    • Jack1947
      Tebe to čeče pěkně vzalo, tohle není Wach dogz... a Uncharted srovnání je dost mimo maximálně že se inspirovali a né kopírovali. *4*
      • Nevím co by mne mělo brát, názor na reklamní kampaň od CD jsem si utvořil minulý rok (kdy mne ještě žádný WD nezajímal).

        CORE DESIGN Tomb Raider: otevřené stromovité "levely", ve kterých je zpravidla potřeba nalézt ve výsledku přímočarou cestu. Každá úroveň je tedy svým způsobem jedna velká hádanka. Nepřátelské NPC postavy a potvory fungují jako oživení explorace a je li potřeba, tak jako takzvaní "bossové" - silnější protivníci, zpravidla definovaní příběhovou linkou.

        Uncharted: jednotlivé střelnice s vlnami kačenkoidních protivníků, oddělené úzkými jasně vymezenými koridory. Struktura herní náplně: příchod úzký koridorem do lokace, je spuštěna vlna kačenek. Vlna kačenek eliminována, přechod koridorem do další lokace, nezřídka doplněn o neinteraktivní záběr (cutscénu). To vše spřaženo filmovým formátem hry.

        Reboot TR: viz Uncharted

        Takže ne inspirovali, kopírovali. Stejně tak jako teď předpokládám, že do nového dílu TR přikopírují něco z The Last of Us.
        • Jack1947
          Teda tu tvojí negativní povahu bych fakt mít nechtěl. *7*
  • Pilgrim66
    Zda se mi to nebo zmenili dabing?
    • conflig
      určitě ne. Je to Cammila Luddington jako minule
      • Pilgrim66
        Tak to jsem šťastnej. Nový Tomb mě jedna z nejradostnějších zpráv téhle E3 společně s potvrzenym Mirrors Edge a Mass Effectem. Už chybí jen novej Deus Ex.
    • Mato1987
      ee stále Laru dabuje Camilla Ludington, čo ma tiež veľmi teší :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit