Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejhorsi ale je, ze to lidi stejne pres vsechny ty kecy nakonec koupi a stejne pak budou nadavat.. nekteri hraci jsou holt nepoucitelni a staci jeden slintaci trailer od jejich oblibenyho studia a uz prestavaji myslet.

    kdyby to radsi lidi vubec nekupovali (hlavne nepredobjednavali) a bioware bojkotovali, tak by to tam mozna v americe i nekomu doslo. takhle ale nemaj duvod cokoliv menit, protoze na cokoliv jinyho, nez na prachy oni neslysi.
    • Jack1947
      Sad story sniff **sniff*** *9* *13* *12*
    • Já bych se zeptal jinak. Proč na tu hru házet špínu, když ještě nevyšla a je o ní známo pár informací a pár videí? Proč by si lidé neměli kupovat hru, která možná nebude hra tisíciletí (která je?) a prostě si chtějí zahrát další díl své oblíbené série? A na závěr, oni ty hry dělají, aby měli kšeft, ne pro duchovní útěchu, takže peníze vždy až na prvním místě, jako ve všem jiném, po celém světě.
      • better safe than sorry... https://www.rockpapershotgun.com/2017/03/14/mass-effect-andromeda-review-opening-hours/
        • To bych nebral vůbec v potaz, ten člověk se snaží ve všech případech jít proti proudu. Na Zaklínače 3 napsal podobnou kritiku.
    • Já třeba ani nevim proč to koupim *1* Origin nesnáším, tým ve hře se mi nelíbí, tenhle novej díl na mě působí těma animacema hrozně a i když byl nějakej slib, že to bude lepší tak je to furt stejný...ale jo koupim to, třeba Andromeda 2 bude luxusní.
    • Valná většina lidí půjde a zaplatí si 5 euro za EA access. Já to tak udělám. Nehodlám dávat 60 euro za hru u který si nejsem jistej jestli mě bude bavit. Těch 10 hodin mi bude stačit na posouzení zda ta hra je nebo není dobrá
    • Problém je, že scifi RPG, či akčních scifi RPG je jako šafránu. Od dob ME3 vím jen o Mars: War Logs a Technomancerovi. Oboje mám a dohrál jsem, ale na ME to prostě nemá. Zatímco fantasy RPG jsou, s odpuštěním, tři zadky. Takže já si Andromedu předobjednal právě z tohot důvodu. Ano, vím, že je to zlo a kazí to trh. Ale také vím, ze z výše uvedeného důvodu bych ji stejně koupil. Tak proč k tomu nedostat pár bonusů navíc? Budu k tomu přistupovat jako ke scifi hře, která se inspiruje světem Mass Effectu. No a kdyby bylo nejhůř, existuje refund...
      • Tak teď máš třeba venku Horizon Zero Dawn. COž máš parádní scifíčko. V neokoukaným světě, s minimem copy+paste obsahu (po DA I se zrovna toho copy paste v ME A dost bojím) a tady (překvapivě) hodně příběhové. Zrovna teď bych řekl, že E konkurenci má a to dost silnou.
        • Ano a na svem PC si ho asi zahraju jak? A ne, konzoli kvuli jedne hre opravdu kupovat nebudu.
          • Problem je ze ono to tak nejak kvuli par hram je. Horizon,uncharted, last of us. Vic tam toho moc neni
            • To je tím, že tu nabídku nesleduješ, protože to nevlastníš. Tak o těch hrách buď ani nevíš, nebo je už prostě autoamticky přecházíš "no jo konzolovka, to je blbost", aniž by jis na ni trošku mrknul. Třeba Horizon, Last of Us, Uncharted 1+2+3+4, Bloodborne, Journey, Nioh, Ratchet, Valkiria Chronicles, Yakuza 0, Dragon Quest Builders, Last Guardian, Tearaway, God of War 3, Gravity Rush 1+2, Infamous, Until Dawn, LittleBigPlanet 3, Heavy Rain, Killzone, ... je výtah těch zajímavějších her co si tam můžeš zahrát. (a to nepočítám mnohé jiné, které mě nebaví, ale tobě třeba žánrově sednou). Když uvážíš to stojí 6500kč (akuální cena budnu ve výprodeji v jednom shopu - nevím zda můžu jenovat nebo budu smazán) tak mi nikdo nenamluví, že zapálenému hráči to za ty peníze nebude stát. Vždyť člověk často upgarduje PC za více peněz, přitom mu to proti starému PC přinese jen pár her.
          • Tak fakt nemuzu vedet jake mas platformy. A konzoli si fakt nemusis kupovat kvuli jedne hre. Tech si tam pak muzes koupit vic. (A PC vyhazovat nemusis, takze o zadnou pc hru neprijdes)
  • Lukyz
    Proti traileru samotnému nic nemám, jen mi to prostě nepřijde jako Mass Effect a být to nová značka, tak bych se snad i těšil.

    Takhle pro mě vypadá ME a ačkoli měl samozřejmě svoje chyby, nebylo to o dvou 22 letých výrostcích, kterých papá vede bůh ví proč výpravu do vzdálené galaxie a zrovna jen jeho děcka je můžou spasit *7*

    To kilčo za jeden měsíc Origin Access jim každopádně dám, abych si to mohl 16.3. vyzkoušet sám, ale moc velký naděje si nedělám.
    • Teda vidět takhle po letech ME1 trailer působí už dost úsměvně. Jeden se nestačí divit, na co jsme tenkrát čučeli s otevřenou hubou. Jo a ta hudba k tomu fakt nepasuje.
      ME2 trailer mě osobně přijde docela slabej. Dlouhej, utahanej a prostě nemá koule.

      V mých očí rozhodně zůstává číslo jedna tohle video: https://youtu.be/qYDmq1TeDFs

      Jasně, je to renderovaný video, ale přece jen zase doba a technika o dost pokročila, tak ať mi nikdo netvrdí, že by se tomu nedokázali přiblížit a udělat věrnější postavy, než ty plastelínový figurky, co zatím v Andromedě předvádí.
      • Tak konkkurenční dialogy vypadaly takto:
        https://www.youtube.com/watch?v=VltMZUvv2zE
        se nediv, že jsme na ME (kde snad každý dialog byl formou cutscény) čuměli jako na něco nového.
  • Mno ... ja bych to pro tentokrat zjednodusil. Proste bych rovnou na zacatku hrace postavil pred volbu, jestli modrej nebo zelenej konec ... a podle toho by se pak rovnou samy entrovaly dialogy a volilo jestli nekoho zabit nebo nezabit. Nekteri hraci to zjevne minule nepochopili, a bylo z toho zcela zbytecny nedorozumeni.

    A co vic, ty dialogy a "rozhodnuti" by vlasne mohly bejt pro vsechy varianty konce stejny. Usetrilo by se na zbytecnych nakladech, a kdo by si toho vsimnul, zejo. Sak kolik magoru by to po ty minuly zkusenosti rozehravalo 2x ... nebo treba i 5x (takovyho znam osobne, mel 5 variant hry aby moh videt pokud mozno vsechny konce ...).
  • Taky je možnost, že předprodeje váznou, tak se snaží to

    Ví už někdo zda rozhodnutí budou mít nějaký vliv nebo budeme mít na konci výběr ze 3 barev? Vlastně když je to defakto 4. díl, mohli by se hecnout a dát výběr ze 4 barev. Za mne první díl co nekupuju v předprodeji a počkám si na recenze a na to, až bude vydaných všech 30 DLC, bez kterých děj první verze předprodejní nebude dávat smysl :).

    Ale rád se v případě ME:A spletu.
    • Tak tady je výhoda, že to nemá být první díl trilogie ale samostatná hra. Takže nás nebudou moci dva díly vodit za nos jak to mají promyšlené. Ale do týdne od vydání bude víceméně jasno, jestli to stojí za zahrání, nebo to zase zakončí děcko v mikině.
      Ale taky nekupuju hned a počkám. Byly doby kdy jsem od Bioware kupoval hyr okamžitě a byl si jist kvalitou. Ta doba už je dávno pryč. Ono ani poslední dva díly DA jim moc reputaci nezlepšili (hlavně a dvojka.)
    • Rozhodnutí budou mít skutečný dopad na další dění ve hře a následky se často projeví až po řadě hodin hry.

      Rozhodnutí ve hře budou morálně nejednoznačná a nic nebude černobílé.

      Bude to zřejmě nejosobnější a nejdospělejší hra všech dob.

      Ty jsi nikdy neviděl žádnou reklamní kampaň od Bioware?
    • Já si nainstaloval ME3 MEHEM a mám klid. Díky tomu můžu hrát celou trilogii pořád dokola. I když zlí jazykové tvrdí, že dohrát ME1 20x je zralé na blázinec :-)
      Kazždopádně na Andromedu se těším, líbilo se mi video z cestování po vesmíru a jsem zvědavý, jak bude fungovat to volné vytváření postavy bez daných tříd.
      Co je ale nejdůležitější, žádná alespoň trochu podobná, hra tu prostě není.
    • Spades
      Jak to má někdo vědět, když to ještě nevyšlo? :D
      A jako nehrát celou hru jen kvůli konci... I přes to, že konec byl oničem tak byla ME3 dobrá hra. Stejně jako Deus Ex: Human Revolution.
      • Já taky netvrdím, že ji nebudu hrát. Jen na základě předchozích zkušeností píšu, že tentokrát nekoupím rozhodně v předprodeji něco, co bylo minule uměle vykastrováno o důležité části děje, aby se následně prodaly jako placená DLC a co skončilo velmi odfláknutým závěrem.

        Takže žádný vyhypovaný zajíc v pytli (byť ho dokážu sehnat za 35 eur), počkám si tentokrát na recenze.
        • Nemyslím si, že konec Andromedy bude nějaký nečekaně katastrofální. Jelikož to má být začátek nové trilogie, tak očekávám smrt nějakého menšího padoucha a pak standartní "to be continued" konec.

          Tristního třibarevného konce se dočkáme až v 6. díle *3*
          • Pokud vím, tak říkali, že Andromeda bude samostatný díl s uzavřeným koncem, a až na to by případně navázala nová trilogie (pokud to bude mít komerční úspěch). Opravte mě jestli se pletu.
            • Jo, tak nějak "neplánujou" další díly, ale "pokud to bude mít úspěch" tak na 100% vyjdou.

              Jinými slovy: naplánované to mají... ale jak viděli, že Andromeda se jim až tak moc nepovedla jako původní trilogie, tak chcou mít místo na to z toho vycouvat, pokud se z toho stane kasovní propadák.
  • *15* *15* *15* No ty kráso. Tak jsem se pořádně zasoustředil na ty obličeje potom co jste tady na to fakt plivali.... Hele hru si koupím, dohraju a určitě se mě to bude líbit, já se znám. Ale ty obličeje tak se faaaaakt strašně nepovedlo. Hl. ten kluk. Ona se dá ještě snést, ale on je mega příšerný :-)
    • No jenže ona se pro změnu kření při jakýkoliv příležitosti :D lekne se a kření se se zubama venku, v tomhle traileru je to vidět a i v gameplay videu. https://www.youtube.com/watch?v=X87ByND9Xq8
  • Asi byste si měli pustit původní trailery a pak soudit. Tento je perfektní a nevím co vám na tom vadí. Mix hudby i volba skladby nemá chybu, text velmi dobře sedí k tématu hry - příběhu jako takovému.

    Původní trilogie skončila, tak nevím proč se vracet. Máme nové hrdiny, nové příběhy, až s nimi prožijete to co v minulém ME, budete vše vidět úplně jinak.
    • Spades
      Ta hudba je fakt mimo. Two Steps From Hell, která hrála u ME2 a ME3 Launch Traileru nebyla nějaká unikátní, ale k orchestrálnímu soundtracku se hodila daleko víc.
      Já nevím, ale to si taky myslíte, že hudba k traileru na film Assassins Creed byla vhodně zvolená?
      EDIT: Ok beru zpět, čím víc se na to dívám, tím víc mi to k tomu sedí. Hodně mi to připomnělo trailer na Assassins Creed Revelations, který měl podobnou hudbu a taky to tam hodně sedělo.
      Nevím, asi to bylo jen o nezvyku mít takovou hudbu u Mass Effectu.
    • mikezz
      Súhlas, prešiel som si launch trailery všetkých Mass Effectov a na Andromedu mi príde viac ako adekvátny, trailery na ME 1 a 3 sú dosť veľká bieda.
      • Fordzy
        To z které planety si přiletěl? Jestli ti tohle přijde jako bída, tak fakt nevím... https://www.youtube.com/watch?v=AluTOOCVXVQ
        Když na to tak koukám, tak ať si strčí Andromedu do ánusu a radši přitáhnou s hratelnostně sjednoceným a graficky vylepšeným remasterem Shepovo trilogie a budu v sedmém nebi. *14*
        • mikezz
          V porovnaní s Andromedou ano. Andromeda je filmárksy oveľa lepšie zvládnutá , s nenahypovanou hudbou a bez plastového trúchliaceho Sheparda - konkrétne ten strih je fakt na smiech. Remastery a neusále opakovanie toho istého je cesta do tebou spomínaného anusu. S Andromedou posun Bioware aspoň skúša - uvidíme ako to dopadne po vydaní.
          • Fordzy
            V Andromedě máš plastovičně bezemočního Rydera. :D Remastery jsou pro Bioware poslední záchranou jak si zachovat tvář. S DA:I taky zkoušeli... a dopadlo to tragikálně. Už dlouho si kopou hrob a Andromeda bude jejich poslední hřebík do rakve.
        • Je fakt, že asi víc fanoušků by si získali, když by místo nového dílu udělali remoster první trilogie (už jako jednu velkou hru, ne tři) a veškeré úsilí narvali do předělání poslední hodiny na něco kompletně jiného. Pokud by i v průběhu hry sem tam něco přidali a víc si pohráli s následky různých voleb apod, tím líp. Prostě t ovyškerkovat k dokonalosti. Ono to byla vlemi dobrá hra. Jen tím koncem to pohřibili neuvěřitelným způsobem.
  • Nie som fanúšikom Mass effectu, nehral som ani jednu časť. Ale ku samotnému traileru. Hudba je vybraná netradične a podľa mňa veľmi dobre. Dokonca je aj veľmi dobre namixovaná. Rôzne epické megaorchestre sú už tak dosť obohraté a preto mi toto príde ako dobre spracovaná zmena. Toľko môj názor na trailer.
  • Rejsek
    Slovy Andreje Babiše - sorry jako, ale ta hudba je fakt šlápanec vedle. To se hodí tak max k traileru na 50 odstínů šedi, ne k akčnímu vesmírnému roadtripu. Měli pustit pár kaček Zimmerovi. Hudbu k tomuhle by dal s cigaretou v hubě za odpoledne.
  • Johnny
    Já myslel že pořád žvatlali a slibovali že ty xichty jsou jen provizorka, že je opravěj xD tak asi nic no.
  • Kingo1983
    S frosbite enginom vie narabat jedine DICE. Je to ich dieta a to je vidiet. Pokus bol uz s Ned for speed the run, EA Black Box evidentne zaostaval vo vsetkom v tom case oproti BF3. Neskor Visceral Games urobili BF Hardline ktory tak isto zaostaval vo vsetkom za BF3. Teraz Bioware pouzili Frostbite a nevyzera to vabne teda moc. Cakal som tvare aspon ako v BF1 ale toto je take umele, detske moc. Tato hra nieje orientovana na fanusikov trilogie !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit