Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poslední dobou se LoL nedalo ani hrát bez toho aniž by ti nějaký chytrak po první smrti nezačal nadávat. Ať už se jednalo o ranked nabo ne. Prostě pokud nehtajes podle představ daného člověka tak si noob atd... Velice rad bych některé potkal v reálném životě co to je za exoty.
  • Konečně debilni děti dostanou do drzky. Pozdě ale přece díky bohu. Nakonec se k LoL možná vrátím ale HotS je velice silná konkurence.
  • gg RITO, místo aby se věnovali opravě své hry, která je čím dál tím více zabugovaná a ty chyby se projevují už i v profesionálních zápasech, tak se pouští do nějakého směšného algoritmu, který vyhladí všechny normální hráče. Tleskám, asi za chvíli přestanu tuhle omalovánku hrát. Jo, budete mi chybět vy všichni noobové a lamy, co vás urazí každá menší nadávka. Jak by ta hra byla pěkná, kdybyste tam nebyli. čiao
    • Super, začíná to fungovat a to to ještě nespustili :-)
    • a zapomněl jsem, gg faktards
  • Pozitivní zpráva. Jen doufám, že až se zvedne ta vlna nevole kvůli nějakým prodním problémům, že to Riot hned nezruší.
  • Lol ma dlouhe hry oproti treba HotS a je opravdu frustrujici, kdyz musite hrat s lamkou nebo s clovekem, ktery proste nekomunikuje a v podstate vam spali 30 - 40 minut zivota za nic.
    • víš jak, pokud nejsi mistrem světa v daném oboru, vždycky existuje na světě někdo, kdo tu hru hraje líp a s kým když by jsi hrál v týmu, tak by jsi z jeho pohledu byl hrozná lamka, tak je třeba brát to trochu s rezervou
      • ale i slaby hrac muze pouzivat mozek kdyz na neco nestaci. Kdyz ale nekdo v lolku chcipa kazdou minutu, tak se to pouze slabsim skillem okecat neda.
        • A presne tyhle postoje me na LoL stvaly natolik, ze jsem to po chvili vzdal snahu se to naucit a prestal jsem hrat.
          Typicky elitist jerk si mysli, ze kdyz on sam hraje denne 12 hodin a ma to vsecko v malicku, vsichni ostatni jsou povinni ji znat a umet jako on. Jenze zadny uceny z nebe nespadl a i ten nejvetsi borec se to musel nekdy naucit a pritom sekal chyby..
          • jinak presne sobecky postoj hracu. Chces, aby lepsi brali na tebe ohledy, ale ty sam zadne ohledy na ostatni neberes, kdyz se cpes nekam, kde nemas co delat a kazis tim hru vsem ostatnim.
            V realnem zivote taky zacinajici fotbalista hned nejde hrat mistraky za Acko. *3*
            • Bože můj tak jděte hrát Dotu 2, místo tohodle hádání. Mnohem lepší matchmaking, žádní Poláci, máš všechny hrdiny hned od začátku, není to taková konverzační žumpa a v neposlední řadě ta hra nemá takové problémy s balancem jako LoL, které vydělává tím způsobem, že udělá nového OP hrdinu, počká až si ho všichni koupí a pak ho nerfnou do nehratelna. Jediné co je potřeba si před hraním přečíst pár guidek a shlédnout pár videí s hrdinou, s kterým budete začínat (všeho všudy asi 10 hodin teorie aby se nedělali úplně pitomé chyby). Pak se dostat na level 10 (když někoho poprosíte aby vám dělal "kouče" tak to jede rychle) picknout vašeho nejlepšího hrdinu pro co nejlepší výsledek a voalá jste na slušném mmr, kde už se jen málokdy stane, že potkáte nějakého většího tupce
            • Jenomze v ranked to vypada prakticky stejne a spousta hracu tam leze a nema tam co delat, nebo hrajou poprve v zivote nejakeho hrdinu atd. atd. Ono to jednoduse neni cernobile. A i ve tvem pripade mi prijde usmevne, ze clovek prestane hrat hru kvuli toho, ze mu nejaky trapak nadava v treninkovem modu, kdyz staci stisknout TAB a potom jeden klik mysi a uz neuvidi ani jednu hlasku od zmineneho flamera. Ale pokud nemas mozkovou kapacitu abys zlvadl tohle, je urcite dobre, ze jsi tu hru prestal hrat.
            • Bohuzel jsi vedle jak ta jedle. Myslis si, ze se pujdu ucit hrat hru do ranked??? Jak bych se tam se svym levelem 1 dostal? Chodil jsem do naprosto normalnich noob her, ovsem skoro pokazde se nasel nejaky genius, ktery se tvaril, ze misto cutane na mistnim placku on hraje mistrovstvi sveta a vsichni ostatni mu to kazi, kdyz jsme u toho fotbalu.
          • A od toho nauceni jsou tam tutorialy, mody proti AI a potom normal. Ucit se hrat, ci zkoumat schopnosti sveho hrdiny je v ranked presne zpusob, za ktery bych daval permanentni ban, protoze to neni o skillu, ale o naproste bezohlednosti a sobectvi.
            Stejne tak v drtive vetsine je hrac pri nejakem opakovanem kiksu slusne pozadan, aby s tim prestal, ale kdyz zopakuje stejnou minelu popate behem 5 minut a zkazi tim celou hru vsem 9 zbyvajicim hracum, tak se tezko muze divit, ze ho potom nazvou pravymi jmeny, protoze nic jineho neni. A za tohle konstatovani naproste pravdy se potom davaji bany, misto, aby se zabanovali tito saboteri, kteri bud nemaji mozkovou kapacitu, nebo zcela umyslne jdou a kazi hru vsem ostatni. To je pro me 100x vetsi providenni, nez nekoho nazvat pravymi jmeny. A za tim si stojim.
    • ak berete hru tak vazne, nechapem preco sa radsej nevenujete zivotu *3*
      • Pac zivot stoji za ho*no.. :D
  • Kdyby radši řešili nooby, AFK, a podobný individua. Ono se těžko hraje v klidu když jdete 4 proti 5ti, a jeden ještě feedí, protože "má lagy".
    Nechápu proč po tolika letech nezavedli nahrazení leavera botem ...
    • Kr.Pa
      Riot zrovna nemá dobře provedené AI, tak by si měl místo leavera feedera.
  • Dobrá správa *4* . Teraz ešte vymyslieť nejaký bič na trollov ako je napr. KaceyTron, ktorí naschvál kazia hry ostatným.
  • Problem neni ze nekdo nadava, ale ze je nekdo neschopnej si vypnout chat nebo pouzit ignore... ale pak by clovek nemel koho vinit kdyz prohraje ze...
  • Drink vodka, win dotka *2*
  • V žiadnej moba hre som nikdy nikoho nereportoval, kvôli tomu že hrá "zle", alebo "ako noob". Takisto som skoro nikdy nereportoval hráčov, čo leavli hru. Človek nevie, čo sa deje dotyčnému s internetom či nebodaj elektrinou, alebo čo sa deje uňho za monitorom. Reportoval som leavnutie hry len keď tomu predchádzali jasné odkazy v chate. Tieto veci mi v moba hrách až tak nevadia, resp. viem sa s nimi vyrovnať.
    Čo by sa ale malo okamžite reportovať a trestať sú práve spomínané veci. Nadávky, rasizmus, homofóbia, sexizmus, náboženská neznášanlivosť, vyhrážanie sa smrťou atď... Niekedy mi až mráz behá po chrbte, kde sa berie toľká zloba a nenávisť v tých, mnohokrát nedospelých ľuďoch. Súvisí to zrejme aj s tým, že to je vlastne anonymné. Ktovie, koľko ľudí by sa odvážilo povedať takéto veci aj človeku priamo do očí. Si myslím, že práve takýto ľudia predstavujú problém nielen pre hráčsku komunitu ale aj pre celú spoločnosť.
    • Firingo
      S tímto souhlasím na 100% *3*
    • Asharak
      Insta chat restriction za "shut up kid" by byl stejně nejlepčejší *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit