Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marquis
    Těším se jak dítě...:) A to jsem se před rokem a půl smál tomu, jaká to je blbina... Od té doby jsem dohrál Ocarinu, Majora's Mask, Link to the Past, Link's Awakening, Wind Waker a Twilight Princess...
    Už aby to bylo venku...^^

    Co se ovládání týče, všichni co to zatím na netu komentovali říkají že je super a skvěle padne do rukou...
    • yenda1
      Zeldy jsou skvělý. Neznám díl, který by mne výrazně nudil. Nedávno sem dohhrál Minish Cap na GBA a znovu zažil ten orgáč hratelnosti a zábavy. Ostatně jako u všech dílů. Nesmrtelná záležitost.
    • Jestli jsi hral Link's Awakening, tak opravdu doporucuju si zahrat Oracle of Ages/Seasons na GBC. Jedna z nej handheldovych Zeld. Minish Cap je take vyborna, stejne jaho vsechny zeldy na DSku. A jestli jsi na nostalgii, tak vyzkousej puvodni Zeldu na NES. To je panecku klasika.
      • Marquis
        Oracle of Ages mám rozherané...:) Mám v plánu hrát všechny Zeldy...

        Nejlepší mi ovšem dosud přišla "Majora's Mask"...:)
        • Tak po Ages si dej Seasons. Melo by se to takhle hrat, pekne postupne. Ja si pamatuju jak jsem Ages hraval jeste jako malej frnous na GBC. Porad mam ten cardridge doma. Ted uz asi bude mit sberatelskou hodnotu, vzhledem k tomu ze je jako novy ...
  • hm parada, skoda ze to neni na PC
    • NonSuch
      s dolphinem na pc i v 1080p :D
      • Ringwraith
        Co jsem četl, tak Dolphin nepodporuje Wii Motion Plus, které je ke Skyward Sword potřeba.

        Možná to byl kec, ale nechce se mi hledat jestli ano či ne.
    • Spis jen dobre, ze to neni na PC.
  • No nemyslim si, ze Zelda to bude mit zase tak tezke. Fanousci si k ni cestu rozhodne najdou. Navic bych nesrovnaval s hrami jako SR3 po kterych za par mesicu nestekne ani pes. Navic, stejne jako MW3 to je jiny zanr. To opravdu snad jen Skyrim ma tu moznost ohrozit Zeldu, protoze je to RPG. Ale znovu zopakuji: Zelda je Zelda. Fandove na ni cekali uz chvili, takze tomu, ze se bude prodavat spatne moc neverim A jestli ji i Edge dal plny pocet, tak to tedy gratuluju, protoze to se moc casto nestava.
    • Ringwraith
      Nádherný post a souhlasím s vším, co jsi napsal.

      EDGE dalo Skyward Sword skutečně desítku a to jako čtrnácté hře v historii.
      Pokud máš zájem, tak ti můžu poslat odkaz, kde stáhneš celé toto číslo EDGE v PDF.
      Jo a další skvělá recenze je od Official Nintendo Magazine, kde dostala Zelda 98. Tu na internetu nikde neseženeš, takže jsem si to číslo objednal a dnes by mi mělo dojít. Kdyžtak nahodím scany, pokud máš zájem.
  • NonSuch
    daji se tyhle "hardcore" wii hry hrat i s klasickym ovladacem?
    • Ringwraith
      Jo, spoustu her používá Classic Controller, ale zrovna Skyward Sword vyžaduje pohybové ovládání s Wii Remote a Motion Plus.
      • vidis, tak to jsem nevedel. Ja jsem cetl kdysi clanek na Eurogameru, kde psali (s odvolanim Eiji Anomuou, producenta Zeldy), ze puvodne hra byla tvorena jen na klasicke cudlikove ovladani. Sice tam take psali, ze kdyz Anomua videl, jak dobre system Wii Motion Plus pracuje ve WiiSports, tak se rozhodli to ovladani prekopat, a to uz bylo malem cudlikove ovladani hotove. Tak jsem si myslel, ze ho zachovaji. Ale on asi bude rozdil i v tom ze TP byla puvodne koncipovana pro GC a pak portnuta na Wii, kdezto Skyward Sword je programovana primo na Wii
    • Ano daji, existuje klasicky ovladac pro Wii. Tady mas link, abys vedel jak vypada: http://tinyurl.com/42pyfe2
      Je to takova kombinace SNES a Dualshocku a mne moc vyhovuje. Navic, pokud mas GameCube, tak muzes i jeji ovladace pripojit k Wii. Do dnes si myslim ze GC ovladac byl jeden z nejnedocenejsich v herni branzi ... i kdyz ... on ho vlastne obslehl trosku Microsoft pro svuj XBox, takze mozna to by mohlo byt brano jako "doceneni," ne?
      • NonSuch
        ja vim jak vypada wii ovladac, o to nejde, zajima me ale jestli je pro nej podpora ve hrach, pripadne jestli ho hry musi podporovat nebo to jde vzdy automaticky...
        • Vetsina her nativne podporuje dualni ovladani. Twilight Princess se take dala hrat na wii padu a bylo to bez problemu (vlastne se to hralo jeste lepe, nez s WiiMote). Ja wii osobne nemam, hraju u kamarada, ale ten to ma tak pekne namichane, ze kdyz se sejdeme 4 na Super Smash, tak 2 hraji na GC ovladacich, jeden na novem Wii ovladaci a na posledni "zbyde" Wiimote.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit