Diskuse pro
Článek
Létající bestie vs. plamenomety z Natural Selection 2
Vypadá to trochu jako multiplayer Alien vs. Predator, ale ve skutečnosti jde jen o představení nového obsahu střílečky Natural Selection 2. Kdo si toto žárové kombo na pomezí FPS a RTS dopředu předobjednal, může si už nyní zahrát na mapě Mineshaft, jíž se věnuje poslední video....
Hrával jsem jedničku, pokud byli lidi rozumní a sešel se dobrý komandér a taky alieni věděli co a jak tak to byly pěkné bitky, kolikrát se HIVE vybíjel na 3x :), báze se přesouvala apod...
7.2.2012
Myslím, že je mezi námi spousta lidí, co to hrálo. Neviděl bych to tak černě, ale pravdu mají ti, kdož tvrdí, že na publicku si člověk moc nezahrál. V tom smyslu, že se lidé ( hráči ) nedokázali oprostit od stereotypu, naběhnu tam a vykosím co půjde, než mě oddělají. Byl to mod na kooperaci celku a zvlášť to platilo pro EMzáky a když se zadařilo najít dobrou skupinku lidí, tak co bitva, to zážitek, na který se nenzapomíná!!!
7.2.2012
Jo natural selection byla velka sranda, sak taky je to mod roku na moddb, jen mel pri hrani clovek vzdycky pocit, ze na obycejnem publicu nikdy nezakusi pravy potencial a zaroven ze obliba neni zas tak velka aby se hrali kvalitni zapasy :(
7.2.2012
Tohle vypadá takřka neuvěřitelné - jde to vůbec vybalancovat? Jinak je to podle mě ideální multiplayerová hra - sice si moc fanoušků asi nenajde a bude vyžadovat poměrně dobrou organizaci hráčů, ale to skoro každá MP hra, která je kvalitní a nabízí něco víc, než bezhlavé střílení. :-)
7.2.2012
(nové)
CursedSlayer (anonym)
JJ. Fakt je že o tom opravdu moc lidí nevědělo a hlavně dělalo lidem problémy se přizpůsobit postavě za kterou hraje. Každej byl zvyklej někam naběhnout a sypat olovo.
7.2.2012
Sme to akorat hrali se znamyma :D Na dvojku se tesime :) Tez detstvi :)
7.2.2012
Konecne ! Natural Selection je me detstvi,podle me jedna z nejpovedenejsich modifikaci co byla a skoda ze hra nebyla tak polularni,neznam moc lidi co by ji hralo nebo o ni treba jen vedelo,snad se to ted zmeni *4*
7.2.2012
Já si říkal že mi to něco připomína :-) Taky jsem to hrál
7.2.2012
Tento formular nevyplnujte!!!