Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě by docela zajímalo kam se poděl ten michal křivský.
  • Jack1947
    Elder Scrolls tema dobre na zamysleni, pekne shrnuti serie... akorat ESO dostalo hodne malo prostoru kratke mohlo o tom byt vic, i kdyz chapu ze nekoho uz to presvedcilo davno a hraje to uz od Launche.
  • hodně slabé číslo levelu *9*
  • alone
    V úvodníků vyzýváte ke kritice, tak já se tedy pokusím. Problém tohoto čísla je, že nemá žádný vrchol z mého pohledu.
    Mohl by to být článek "Hrdinou po svém" ale ten je nejvíce ze všeho jen EMOtivní článek, popisující pocity a kdo poslouchá podcasty, ten ví, že Lukáš Grygar má opravdu rád Daggerfall. Ano, má tu hru rád, rád ji hrál a byla to jeho první originálka vedle NHLka. Článek popisuje emoce a v lidech co hráli také brnká na správnou strunku, pro ostatní je to prostě jen emo koutek. Není to špatné, ale není to nic o čem bych řekl, to si musíte přečíst a kvůli tomu koupit Level.
    S prominutím Michal Rybka v článku "Herní svět bez PC" tentokrát jen vaří z vody a jak sám postuluje v závěru článku, že svět bez PC by vypadal skoro stejně jako dnes, jen by byl možná roztříštěn do více platforem. Obrázky kolem článku jsou pěkné, ale skutečně je potřeba napsat tolik obecně popisného textu mezi otázkou v nadpisu a logickou a banální odpovědí na konci článku?
    Michala Rybky si vážím jako intelektuála a cením si jeho pohledu na věc. Tento článek je ale spíše řemeslná práce sestavená jen s povrchních střípků o historii IT. Vše už bylo zpracováno, lépe, komplexněji a zdarma na webu:
    Stručná historie mikropočítačů  http://switch2mac.blog.zive.cz/2010/02/strucna-historie-mikropocitacu-usvit/ možná bude trochu problém dohledat všechny díly, ale při troše snahy to lze nalézt celé v pdf a nebo v mobi pro kindle.
    I v rubrice retro píšete překvapivě povrchně o hrách na to že jste herní časopis. A za zvážení stojí otázka, co už je dneska retro. Dle mého skromného názoru, nejsou hry z 8bitů retro ale hluboký pravěk a posunul bych se z rubrikou alespoň občas do pozdních devadesátých let 20. století, protože i tyhle hry jsou už patnáct let staré.
    Tomu, kdo má skutečně zájem o hry a chce o nich číst doporučuji seriál:
    Historie vývoje počítačových her který už má 124. díl zdarma na adrese:
    http://www.root.cz/clanky/historie-vyvoje-pocitacovych-her-124-cast-vyvoj-rpg-v-rozmezi-let-1980-az-1985/
    Problém tohoto čísla je, že je to jen hajzlíkové čtení a to je něco, co jste myslím nechtěli. Škoda, obálka je opravdu pěkná. Nešlo by oslovit i autory na root.cz aby psali i pro vás?
  • cože tenhle barevnej toaletnej papir se ješte furt prodava? *15* to kdo proboha dobrovolne vydává takovejhle brak? važne už tuhle parodii na časopis radej ukončete *15* *15* *15*
    • "tenhle barevnej toaletnej papir se ješte furt prodava?" Nespletl jsis web? Na Score by to sedělo lépe ;)
  • Víte o tom že SCORE melo 12 000 prodanych kusu. No jo, lide proste kupujou kvalitu, to se pozná. A nové SCORE bude mit plnou hru Red Faction Guirella, a ješte dvě 2 RPG a jednu sportovni hru. To je panečku nadilka! LEVEL se muže jit stydet do kouta.
    • Jack1947
      Je to Pepa a to je trol!

      Red faction:Guirella muze bejt zajimavy ja znam jen Guerillu.

      Nema argumenty jen placa nesmysli. *15*
    • ucho
      Opravdu se dnes najde ještě někdo, kdo kupuje časopisy kvůli hrám? Moc se mi tomu nechce věřit v dnešní době. Vždyť se to nevyplatí. Za ty peníze bys měl mnohem lepší výběr her, kdyby sis je kupoval sám a konkrétně ty, které chceš. A nezáleží tolik na počtu prodaných kusů jako na samotných nákladech a čistém zisku. Level se tedy v současnosti nemá za co stydět, jde na to výhledově dobře.
    • Víš co? Pokud v tom koutě budou věrní čtenáři Levelu, kteří umí přispět do diskuze i nečím jiným, než prvoplánovou buzerací aby vyvolali hádku, tak mi v tom koutě bude líp, než u lidí jako seš ty, co neuměj jinej argument, než prodeje a počet her na DVD. Pokud si ty typický čtenáč Score, tak se divím, že tam nehodnotí hry jenom sluníčkem a mráčkem, aby čtenáře neotravovali od hraní a nadávání na internetu.
    • Jedním, co jsi tím dokázal, je tvoje mnou tzv. blbost.
      V těchto časopisech jde o novinkách, každej časopis má redaktory s jiným pohledem na hry
      (až na ABC za které se stydím ale jak jsem tu napsal).
      Ty hry jsou spíše formou upoutávky a bonusu které říká KUP SI MNĚ.
  • Mám radši Score ale kvůli Warband si Level zejta koupím + si něco z toho časopisu zjistím.

    Nechci říct, že Score je lepší než Level to ne. Ale : Jiný kraj, jiný mrav.
  • S časopisem (až na recenzi diablo 3 datadisku a nepochopitelného hodnocení) maximální spokojenost.
    level byl vždycky lepší časopis než score a je mi jedno.jestli score prodá multitriliony kusů.
    • Level mel naprosto totozny obsah jak ostatni casopisy a vybrat si mezi treba Gamestarem za 100 nebo Levelem za 250 pak byla jasna volba. *3*
  • spoock
    Po delší odmlce jsem si koupil Level, opravdu parádn články, jen tak dál. :)
  • Jack1947
    Rozbily se reakce!

    Tom,Tomík... Pepo si to ty?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit