Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Obálka pěkná - hezkej námět a tak celkově - Hry taky ok až na Gumboy tournament (ten už steam bohužel dal zadara dříve nevadí)

    Články taky brá hlavně ten o historii Vesmírnách simulátorů byl pěknej, rozhovor s Brabenem taky ušel. I to s těmi YT se dalo ( i když tomuto ostatně jako i autor tolik neholduji - fenoménu).

    Ten ko si prodlouží předplatné dostane tričko? no myslím že to je parádní zakončení éry plných her. Skvělá práce a budte dobří i nadále.
    *3*
  • Tak jsem dal Levelu druhou sanci. Casopis jako celek je ok, zajimave clanky a tema, ale recenze na Valiant Hearts je prinejmensim podivna. Rict, ze k prvni svetove nema clovek skoro zadne emocialni vazby a ze pro lidi nema puvab ( jako napr. vietnam, korea, irak apod.) je fakt des. Navic nazor ze prvni svetova "nemela efektni hracky" je v roce oslav steho vyroci mirne kontroverzni.
  • možná že problém neni v časopise /ani v ceně nebo co konkrétně nabízí/,ale v lidech co ho kupují.
  • Chápu že to má asi redakce těžké.Co ovšem nechápu je přesvědčování že sice dostanu za STEJNOU cenu méně,ale vlastně je to pro mé dobro..I když přibalené hry byly podivnosti počínaje a konče skoro odpadem nejsem jsi jist že někomu prospěje zrušení her.Že je málokdo aktivuje? Čemu se redakce diví...Když to jsou takové perly *1* .Možná chtělo od začátku nechat DVD,nechat kvalitní alepoň jednu hru a nechat cenu 200kč.
    Možná by časopis nebyl tam kde teď je...Score stojí 200,přibaluje plné hry a nemá problém s prodejem .Časopis za 100 Kč ano.Tedy,něco je v koncepci časopisu evidentně špatně.Jak již tady bylo x krát napsáno...Časopis bez plné hry vždy skončil bez ohledu na nízkou cenu.
    • Taky souhlasím s příspěvkem. Plné hry nebyly nic extra, jediné co jsem aktivival byla Red Orchestra, Giana Sisters a Homefront.
      Chápu, že za cenu časopisu je těžké sehnat nějaký kvalitní titul. Mně by vyhovovalvo, mít hru třeba jen každé druhé vydání (ob měsíc) a o to by to byla větší pecka.
      Nebo v období ''sucha'' v letních měsících zaujmout kvalitní hrou, zde by Vám to mohlo pomoci s prodeji. Pokud to ale leze do peněz a lidi to ani pořádně neocení, chápu že to dopadlo jak píšete.
    • Ale Level nema problem s prodejem... prodava v podstate stejne jako Score, rozdil par stovek. Jen si zjevne spocitali (podle me spravne) ze v dobe Humble Bundle a dalsich uz plna hra nema takovy lesk. Meli tam nahodou prilozene dobre veci - Deponii, Sine Mora, Gemini Rue... ale jestli uz to lidi ani neaktivovali, tak to byly od redakce vyhozene penize poridit to. Problem budou mit spis s inzerci, ale to dnes kazdy druhy casopis... A mimochodem ve Score to asi taky nebude ruzove, kdyz clovek vidi jak chodi do tisku se zpozdenim a obecne to nakladatelstvi (nemyslim redakci) bude taky peknaa banda *9*
  • ea rozdává zdarma sims2 včetně všech balíčku stačí na originu zadat I-LOVE-THE-SIMS jako redeem kod máte to doma *3* *3* *3* *3* *3*
  • tohle už vyšlo v level rpg specialu.chybí jen drakensang a arx fatalis. *7*
    • No a právě kvůli tomuto argumentu se s levelem loučím po 15 letech....

      Nechápu proč dávají hry, které již v levelu jednou vyšly?

      Navíc nesouhlasím s odstraněním plných her. Je pravda, že každou druhou jsem si ještě neaktivoval, ale to neznamená, že o hru nemám zájem... pouze na ně nemám v současné chvíli čas.

      Je mi to líto, ale časopis o hrách by měl obsahovat buď dvd nebo aktivační klíč, pochybuji, že si většina lidí level kupuje JEN kvůli článkům *7*
  • Plný hry je škoda, ale upřímně jsem zahrál myslím pouze jednu hru, kterou k ní dávali, takže mě její zrušení nijak moc netrápí (za Inquisitora díky, už hraju). Jsem rád, že LEVEL nestaví tolik na recenzích (které ani tak moc nečtu), ale na rozhovorech, profilech týmů, myšlenkách vývojářů, občas HW apod., protože to je to, co mě táhne více a díky čemuž jsem konurenci po jednom čísle zavrhl (navíc se to nedá číst).
    Pokud možno, držte se tohoto kurzu a obnovení mého předplatného máte jisté.

    Jinak, co takhle rozhovor s jaydeem/Janem Doskočilem z EG.cz? Jeho postřehy jsou v našem malém českém rybníčku nedocenitelné... *1*
    • Jack1947
      To radši ani ne ne, ten co prská na Level a Games fuj nebrat.
  • Kisuke
    Pánové, díky za super časopis. Po letech jste mě vrátili ke čtení tištěného média (a publero nesmysly a spol. pro tablety, kde to každou chvíli padá a nefunguje korektně mě nezajímají, to tak leda nějaká DRMfree verze co bych nacpal do kindlu...).
    Nedali mi to a musím napsat. Hlavně teda pochválit, protože současná podoba časopisu se mi líbí, a zachoval bych ji.

    Co se plné hry týče, zrušení mi nevadí, skoro naopak :) Neboť krom her které si koupím (většinou právně v nějaké akci za pár korun/euro/dolarů) jste mě tímto zásobovali knihovničku spoustou her, které sem chtěl vyzkoušet, ale něměl na to pořádně čas.
    Uznávám však že některé kousky byly zajímavé. Například sem díky Vám pořídil letos v létě celou sérii Deponia, neboť mě zaujal první díl, který sem si zahrál právě díky Levelu.
    Myslím že v dnešní době by plnou hru lépe nahradilo nějaké doporučení vždy nějakého člena redakce, kterého v uplynulém měsíci nějaká hra nadchla tak, že by ji doporučil ke koupi. Což tedy do jisté míry dělají recenze, ne však úplně. Bylo by fajn něco takového jako náhradu přidat a neomezovat se na nové tituly (jako v recenzích), ale klidně sáhnout i po starším kousku. Taktéž by bylo fajn neomezovat se jen na PC platformu (mnoho z nás má platformu jinou, nebo dokonce více, což je i můj případ). Osobně mne mnohdy překvapí nějaká starší hra, o které sem buď nevěděl. Nebo mi ji naopak něco připomene, a já si pak s chutí najdu krabičku se starou hrou a znovu si ji zopakuji.
    Vzhledem k tomu, že dnes jsou hry v různých výprodejích a akcích opravdu za pár korun, je myslím si doporučení lepší než hra samotná (pak mám knihovnu plnou her co nehraji, neb mě nebaví). Pokud se doporučení redaktora setká se zájmem o tento typ her na straně čtenáře, je do dobrý námět na nákup, nebo alespoň přidání na wishlist (pokud již není hra za pár korun, v nějaké z akcí jistě budě)

    Jedna věc mi však na současné podobě časopisu trochu chybí. A to asi nejen mnou zmiňovaný hardware. Nepředstavoval bych si nějaké testy, nebo rozsáhlé články. Spíš jen shrnutí novinek, které mohou zaujmout - co zas ten Razer nasliboval za nesmysly, nebo nějaké exotické ovladače, i běžnější HW - nějaká lepší sluchátka, notebook, který by byl použitelný i na náročnější hry, přesto třeba kompaktní atd. Podrobnosti by si pak o každé té věcičce člověk dohledal na specializovaných webech, kdyby ho to zaujalo. Netřeba nějaké rozbory, jen to zajímavé, aby člověk věděl co třeba hledat. Ne každého baví prokousávat se specializovanými weby, nebo jimi mít zaspamované RSS, když se nechce zabývat tématem do hloubky.
    Jak sem uvedl, současná podoba časopisu mi vyhovuje. plánuji jej kupovat dále. Absencí plné hry jste mě rozhodně neodradili, možná i potěšili (prostě mi nevadila). Časopis jako tištěné médium kupuji kvůli textu, nikoli hrám. Pokud bych vyhledával hry zdarma/nejlevnější, četl bych agregátory slevových akcí ze všech možných portálů, ne Váš časopis. Díky a vydržte.
    • zdeeneek
      Mas asi nejakej divnej tablet. Mam v publeru 2 cisla levelu a obe mi jdou prohlizet/cist naprosto bez problemu.
  • Na steamu vyšel blood jupííííííí.
  • Zvláštní je že Score nabízí 3-6 her s aktivací na steamu, A prodej vč. nákladů nijak neomezuje kvalitu časopisu. Zřejmě to nebude jen ve hrách. Ale v celkové úrovni časopisu a redaktorů. Měli by si hoši sáhnout do svědomí
    • No tak Score je známé tím že neplatí vývojářům za plné hry, to bych to tam taky sázel po šesti...
    • Nijak to neomezuje kvalitu casopisu delanyho pro jinou cilovou skupinu. Level pise pro starsi, odrostlejsi publikum a ty dobry clanky v nem, ted treba rozhovor s Brabenem, jsou NESROVNATELNY s tim, co vychazi za texty ve Score. Ano, je to v celkove urovni casopisu a redaktoru. Uroven Score je nastavena pro nenarocne publikum. (Navic Score stoji jednou tolik a vydava ho normalni nakladatelství ne one man show Draken...)
      • KIMCID
        co je v levelu najdu tady.....tak že kdyby nebyl vůbec nevadí
        • Kde tady najdeš třeba ten rozhovor s Brabenem? Nebo téma o letsplayích? Super rubriky jako retro nebo jukebox? To tu někde vychází? Jen občas vydají jeden starý článek na ukázku.
          • KIMCID
            mne zajimaji hry rozhovory ne *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit