Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Level je stejně tak super jak byl i s plnou hrou, nemá smysl se rozplývat na pěknou obálkou, možná ani ne o rozhovoru s Jindrou Rohlíkem ( mimochodem nebyl by to dobrý host ve fc?)

    Či pavlači nebo i uvodníku či shrnutí ale chválit se dá např Grygar na povedeneém článku o vesmíru ve hrách a jeho hlubin i otření o Destiny... pak taky to o Hře na život (skoro) na smrt, což mám na mysli tu... o které se psalo RPG v reálu nebo jen si zastřílet, mého bývalého spolužáka/kamaráda , bývalý spolužáci to hrají (airsoft) , no a jak píše Vávra asi to zato stojí to mu neberu, tak nevím... když to čtu zní to dobře... jenže kdyby to chtěl člověk hrát vážnějc asi by si musel pořídit vlastní vybavení a zbraně a pokud se tomu nevěnuje dostatečně bylo by to zbytečné - no mám nějaké (zbraně) ale tak to by byla spíše sranda... i když začátečník se bere že nemá moc zkušeností no.

    Jinak super no, udržíte si stále i bez plné hry hodně věrných čtenářů a tenhle pocit že tam není zmizí tak jak přišel. Fakt díky vám mám co číst a toho si fakt hodně vážím jste prostě lidi jako mi hráči a děláte to pro nás (jak web/fc/ různé jiné gamesplaye) nespadnete tam kam spadli jiné časopisy (gamestar,games4u atp...) protože jste ti nejlepší.
  • Slotermeyer
    Na hajzlu se to čte furt stejně dobře. I BEZ TÝ PLNÝ HRY VOE! A to je nejlepší indikátor kvality.
  • Sorry ale ne tohle se už nedá. Ten level se nedá číst nebo dá ale po flašce vodky.......hm a já jsem si koupil předplatné no co aspoň budu moc čím topit v krbu *16* *16* *16* *16*
  • No když jsem si Level předplácel, dohoda zněla časopis, plakát a hra. Teď mám pocit že mě někdo ochcaI *10*
    • Toz tomu se rika ceska cesta ... ;D, v civilizovany zemi by to oznamili aspon v dostatecnym predstihu aby stihly dobehnout predplatny.

      Ale muzes je zalovat, v provedeni ala CR to po rekneme 10ti letech uspesne vyhrajes. Vysouzenou tisicovku + par stovek tisic soudnich vyloh ti pak s radosti calneme vsichni spolecne, protoze zalobu na stat u EU soudu prohrat nemuzes taky.
      • Apropos, toto a nejen toto je primarni duvod, proc zcela ze zasady nikdy za nic neplatim predem. Natoz abych nekomu daval $$$ za slib ze neco mozna udela ... v pripade casaku to totiz prevazne vypada tak, ze vyjde nejaky demo cislo, ktery se ti libi, a s kazdym dalsim cislem je obsah horsi a casopis tenci. Samo vcetne toho, ze se ti predplatne "samo" obnovuje, a klidne se ti muze stat, ze ho nemas ani kde zrusit.
        • zbývá mi pár čísel, už jsem se na zrušení informoval a prý to nebude problém. Myslím že debaty o tom jestli hra má a nebo nemá smysl jsou bezpředmětné, neb jsem si je zaplatil. Co s těmi klíči udělám je pak moje věc, většinu jsem rozdal, protože jsem je už měl, ale, dohoda zněla časopis s hrou, tak chci časopis s hrou. Nemám rád když mě někdo tahá za fusekli. Férové by bylo říct: Rušíme hru, kdo chce, tomu okamžitě zrušíme předplatné a vrátíme zbývající peníze. Pak by nikdo nemohl říct ani popel. Argumenty že to je pro mé dobro jsou k smíchu.
          • Co ti brani zrusit predplatne? Oznameno to bylo dva mesice predem.
            • to SHUTR: penize za neodebrana cisla ti vrati, zruseni bylo hlaseno dopredu. v cem je problem? pokud jsi o level bez her uz nestal, stacilo zrusit po oznameni.
            • to jako trolíš a nebo jsi to nečetl? Jak k tomu přijde někdo, kdo si zaplatí předplatné v květnu a teď bude třičtvrtě roku dostávat něco jiného než co si objednal? Inzeráty na předplatné nezněly "časopis a možná hra, neručíme za to" Zrušit předplatné není problém, ale peníze ti už nikdo nevrátí. Kdo si to kupuje na stánku má možnost volby, s předplatiteli si ale redakce vytřela prdeI
  • aj vdaka Gamestiscali uz roky nekupujem ani level ani score.
  • Mno ... upadek LV probiha uz pomerne dlouho, ale tohle bude rana do vazu. Precist si clanky muze kazdej na webu, a uz i na hajzliku ma kazdej nejakej ten tablet, takze k cemu papir? Jediny zpusob jak dneska prodat casak je k nemu prilozit neco, co se nevali po internetu.

    Ostatne, jako vsechno i tohle (ruseni her) tu uz bylo.
    • Hodně štěstí, až si tím tvým tabletem budeš utírat pr8el.
      • Za to kilo si dopreju na svou sedinku karton nejjemnejsiho nerecyklovanyho papirku ... kterej mi i pri kazdodennim srani vystaci na dlouhy mesice.
      • Aha , tak na to vlastně potřebujeme papírový Level ....
        (A zrovna s tím leštěným papírem ti to musí jít jedna báseň . Jo kdyby to byl papír kvality XB1 nebo denního bulváru tak ani neceknu , ale takhle ... Přeji mnoho nezapomenutelných chvil při mazání lejna po půlkách ;) )
    • kubi-wan
      hry se dnes válí po internetu.
  • Ač jsem také toho názoru, že Level si kupuji hlavně kvůli článkům, tak mne rozhodnutí redakce upustit od plné hry mrzí. Protože forma kterou se momentálně redakce Levelu stavěla k přiložené plné hře se mi opravdu líbila. Důraz na výběr opravdu zajímavých titulů, které v době svého vydání třebas tolik neprorazili, ale mají své kvality. Obzvlášť Mount and Blade Warband a Botanicula mne potěšili. Jo vím, existuje řada různých služeb, které nabízí kontinuelně slevy, ale jakožto pracující člověk a otec od rodiny mám na hraní už tak poměrně málo času, takže nějaké věčné sledování slev na různých místech není nic pro mne. Takže většinou kupuju/hraju jen to co vím že mne zajímá a to sem ochoten si pořídit v den vydání, na jiné věci se moc nedostává. Takže ve výsledku bych si třebas hru jako Botanicula nikdy nekoupil (Warband asi taky ne, protože bych to považoval už za moc velkou stařešinu co nikdo nebude hrát), ani bych se o ni nikdy nezajímal .... slevy neslevy. Takže v tomhle sem viděl jistý přínos pro nás hráče :).
  • Prolétnu článek s tim , že mžourat na fotku se mi nechce , nikde nic a pak zřím : "...v souvislosti se zrušením plné hry ..." Ok sami to chcete a doufám , že víte co děláte . Level s plnými hrami začal , a možná díky nim teď pohřbí papírové časopisy úplně . Popravdě plné hry byly tím co mne v trafice zajímalo jako prvé . Tematické články a rozhovory jsou až druhé v řadě a recenze úplně v pozadí mého zájmu . No Level jsem namátkově kupoval , tak od teď bude mít cestu k mým rukám podstatně těžší ....
  • většina z vás tu píše, že už vlastně na hry ani nemá čas, ale přitom si o nich čte v Levelu a má jako z těch článků pocit, skoro jako by je hráli sami? Nebo podle těch článků si selektujete hry, který byste si rádi zahráli, ale pak si je stejně nezahrajete, protože na to stejně nemáte čas?

    Tak jste byzy, nebo jste nebyzy? Se rozhodněte už..

    Pokud ano, asi nemá smysl jen číst o hrách, který byste si zahrát chtěli (měli), ale nezahrajete.
    Pokud ne a jen kecáte, tak je asi lepší si je zahrát sami?

    Nebo čtete z Levelu jen rozhovory a takový ty Jámy Pekelný a další omajdu?
  • Level je časopis a smysl časopisu je, že vám v nějaké exkluzivní formě podá nějaké informace.

    Časopis je tu proto, abyste si k němu v klidu sedli, dali si kávu, cigaretu či cokoli máte rádi a listovali si v něm a četli, na co zrovna máte chuť. Tu a tam se vrátíte k zajímavým pasážím, podíváte se na obrázky, které vás zaujaly a po celou dobu cítili ten příjemný pocit z listování poctivím papírem. Tohle vám tablet ani počítač nedá.

    Dříve byly u časopisů hry, to je pravda. Ovšem vycházelo to ze situace, kdy většina z nás neměla dostatečný přístup ke hrám (žádný či pomalý internet, váznoucí herní trh atd.). Tehdy nikoli dnes mělo smysl k časopisům dávat plné hry, různá dema a další materiál jako videa, zvukové stopy atd. Dnes je situace naprosto jiná. Většina z nás má rychlý internet a skvělý přístup k levným hrám. Je tu množství služeb, které vám nabídnou hry tak levně, až z toho přechází zrak. Proto nemá smysl, aby se autoři Levelu zatěžovali s dojednáváním her do časopisu. Ať všechny své síly soustředí na skutečný smysl časopisů - na poskytnutí informací v exkluzivní formě. A to dělají.

    Měli bychom slavit, že hry v Levelu nejsou.
    • mne osobne nevadi ze level bude bez plnej hry.

      vadi mi iba ta cenova politika. 5 eur je dost za casopis, ale ta cena bola opodstatnena plnou hrou. teraz tam zrazu plna hra nie je, ale cena ostava.

      este neferovejsie je to voci predplatitelom, pretoze ja som si predplatil casopis ku ktoremu je plna hra, a teraz zrazu v polovici predplatneho plnu hru nemam... priznam sa, keby som to vedel v case predplacovania, tak mozno peniaze vyhodim radsej za nieco ine.

      proste si nemozem pomoct ale ako predplatitel sa citim oklamane.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit