Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus
    No, konečně další kapitola Čeňka Hrabišice napsána do dějin Království Českého, které se bude rozprostírat od Pyrenejí po Ochotské moře! Zrovna čtu Solženicyna - Souostroví Gulag - tak jsem chtěl navrhnout, že směrem na východ by to chtělo nějaké ty rozsáhlejší čistky v zájmu budoucí bezproblémové expanze Čechů! A začal bych hned na Moravě! Jen chlastají a desátky v podobě škvarků Čeňkovi do královské pokladnice jistě neproudí! :-D
    • "...dějin Království Českého, které se bude rozprostírat od Pyrenejí po Ochotské moře!" ... pak už to není království, ale "říše" resp. nejsprávněji asi "Říše národa Českého".
      Království = monarchistické státní zřízení s úměrně souměrnými politickými regionálními jednotkami a převážně homogenním obyvatelstvem (kulturně, etnicky) včele s králem (lat. regnum).
      Říše= stát skládajícící se z vícero politických jednotek, územních jednotek a etnických jednotek včele s císařem (lat. imperium).
  • Lima
    Válčíme s Kyjevem? To bude asi oblíbená hra Vladimíra Putina a všech dementních putinovců (nic proti hře samotný, je fajn, jenom mi to nedalo si rýpnout).
    • Coffin.Corner
      Pro postižené lidi, kteří musejí ve všem vidět politiku existují terapie, nebo i léky.
    • Tvůj obrázek se k tobě velice hodí.
    • jamar28
      No vzhledem k tomu, že Rusko je v CK2 bezcenná díra, částečně rozkouskovaná mezi Vikingy a východními nájezdníky, tak asi moc ne. *1* Putin určitě radši Hearts of Iron.
  • Také jsem si koupil Karla Velikého, ale musím upřímně říci, že více mne baví Staří bohové, nebo Republika. Jelikož to v anglině nedokáži hrát, musím zase po aktualizaci počkat na šikulky z JJ a jejich perfektní češtinu. Jestli pánové chodíte i na tyto stránky, přijměte opravdové poděkování za Vaši námahu s překladem této perfektní hry. Díky. Pro hráče na videu, musím podotknout, že hrajete podobným stylem jako Já a rád Vaše videjko shlédnu a to bez politického obamovského patosu, krytého za korektnost. Jó dějiny, byly a budou doufám neměné.....
  • skaven
    no,rusofili urcite plesaju blahom

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit