Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Špatná volba obtížnosti, jak sami přiznáváte… Tak snad v čase to rozjedete znovu, na normální. Ostatně i tam se dá pěkně vychcípat. A jestli další LongPlay bude Darkest Dungeon, jsem ready. Hra nainstalována :-)
    • S tim lze soulasit.
      Obtiznost Commander je vyzva pro zkusene hrace XCOM2, ktera dava minimalni prostor pro chyby jak takticke, tak i strategicke.
      Ale nekdo, kdo vaha treba nad tim, jestli pouziti lekarnicky ukoncuje nebo neukoncuje vojakuv tah, neni zkuseny hrac XCOM2.
      Kdyby si dali alespon par misi pred tim, nez zacali longplay, aby si osvezili mechaniky hry, mozna by to bylo lepsi, ale evidentne nedali.
      Taky samozrejme nasekali hromadu taktickych chyb, ale ty si vetsinou zahy uvedomili. Udelali ale taky kolosalni strategickou chybu a tou byl vyvoj magnetickych zbrani. Na teto obtiznosti je naprostou prioritou vyvoj plated armoru, ktery umoznuje vybavit vojaky predator armorem. Ten nejenze pridava 4 hitpointy (coz je, zejmena v uvodnich fazich hry, HODNE), ale navic i dalsi slot pro vybaveni, coz je hodne uzitecne.
      Jde o tohle: Ktery vojak udela vetsi damage? Ten v kevlaru s magnetickou puskou (6-8 dmg) nebo ten v predator armoru s konvencni puskou (4-6 dmg)? Nejspis ten v predator armoru. Proc? Protoze ten v power armoru bude moct strilet i v dalsim kole, zatimco ten chudak v kevlaru se bude valet v kaluzi sve krve po tom, co mu prvni lancer, ktery k nemu dobehne, da instagib...
      • Jasně, oni to tam při volbě obtížnosti i píšou. A taky bych předpokládal, že když si vyberou těžkou, mechaniky hry mají v malíku. Měli vybrat normal + Ironman, teď už je pozdě, začal bych znovu ;-) Na druhou stranu se budu 100x radši koukat na někoho, kdo to poctivě nedá, než na někoho, kdo si hledá všechno na netu, případně hraje na lehkou. V tomhle konkrétním případě to beru od kluků z redakce jako velkou snahu dát nám to, co chceme vidět… Že chcípaj, že to není lehký. Třeba u Crusader Kings II ta obtížnost byla taky chyba, jen důvod byl opačný. Hald toho hrají moc a nemají čas to pořádně zaskillovat :-p A to je ten největší problém současných her. Je jich moc…
  • Bieda bieda. Takto si nechať vybiť celý tím. Ale musím uznať, že to bola náročná misia.
  • S desatrocnym synom sme vdaka tejto long play serii rozohrali xcom2. Long play pozerame spolu, krutime hlavou nad vaclavovymi rozhodnutiami, nadavame ako pri futbalovom zapase. bez lukasa to bola katastrofa, ale zaroven paradna zabava. uznavam, ze je v tom aj trocha skodoradosti, ale nech to berie redakcia s nadhladom. dari sa jej podla mojho nazoru najzabavnejsi games play v historii tiscali. Bude zaujimave sledovat, ako sa z tychto personalnych strat po dvoch prehrach centrala xcom vyhrabe :). so synom drzime palce!
    • homeles8
      mě teda víc bavil Hitman
    • Khanemis
      Tohle je super, když rodiče aktivně tráví čas spolu s dětmi u her a společně se u toho baví. Skvělý způsob jak nejen stmelit rodinné vazby, ale taky rovnou výchovně působit na potomka, aniž by šlo jen o občasné mentorování o tom "co to zase hraje za blbosti":)
      Přeji hodně štěstí v XCOMu a méně úmrtí než tady klukům:)
      • Dakujeme! Preposielam manzelke, ktora nam nadava do zavislakov :)
  • Tohle je opravdu těžký dát to bez save/load.. navíc s nekonečnou partou zelenáčů se to hrát taky zrovna nedá.
  • TheGGG
    už vám začínají docházet lidi, podle kterých pojmenovat vojáky.... LoL, co takhle ultimátní postava D. Vávra, Bulíř, nebo někdo ze SCORE, replay, externista co pro vás píše, když už tak umíráte... *1* *1* .
    Škoda že nemáte to DLC s mechama, mohli jste mít robota jménem Julka, ale asi by jste se stejně nedostali tak daleko.... doufám, že vás vystopuje Assassin a v poslední misi prohrajete při obraně lodi.
    • tak squadra Moviezone, squadra Replay, squadra legendy
      • Proč replay? Co má s nima společnýho tenhle kinder pořad? *8*
        • třeba bývalí místa, dřív se replay myslím natáčel v tiscali, Trojanová na tiscali dělala Booom, Vašek je redaktor i v Replay.
          • kdyz jsem zahlid replay naposled, tak tam zrovna byla pod nejakou recenzi podepsana sarka

            i kdyz to cetla baty
    • Veru mohli by. Napriklad ten armén, čo robil v SCORE, len neviem ako sa volal *1* *1*
      • Našiel som!

        Andrej Anastasov. Legenda CS hernej scény si zaslúži byť ďalší rekrút.
        • toho nemaj radi, ten by sel na misi rovnou sam *1*
  • Khanemis
    Krásný díl plný personálních změn ve stalinovském duchu!:) Jsem zvědavý, jestli se příště kluci zase odrazí nahoru.
    • raisen
      Trochu se obávám, že je dožene Avatar Project, protože nebudou mít moc možnost ho snížit krom Blacksite mission. Nemají lokalizovanou druhou frakci, která by jim v Covert actions nabídla možnost sabotáže projektu a nedá se spoléhat na to, že Reapers ji tam mít budou. Proving Ground je v nedohlednu (nejsou supplies), Black Market stále lokalizovaný nemají a pokud dojde k dalšímu přeskakování misí, tak mám pocit, že to vždy přidá další dva body do projektu - postaví se nová Alien Facility a přidá se jeden bod "jen tak".
      • Khanemis
        řekl bych, že bude úspěch, pokud stačí vydržet alespoň tak dlouho, až se jim ten Avatar Project naplní. Zatím to vypadá, že to dřív skončí sami, protože nebudou mít ani na to, dát dohromady celý tým na misi. Ale stále jim fandím, že ještě aspoň chvíli dokáží vzdorovat nevyhnutelnému:)
        • Tak to zase tak težké není... Stačilo by jen proklikat dny *1* , ale chápu jak si to myslel *3* .

          Škoda no... Ale jsem rád, že už to mám za sebou a nemusím se každé pondělí stresovat, jestli to koupím nebo ne *1* . Každopádně jsem rád, že jsem neumřel "zbytečně" způsobem: tak ho pošleme napřed, jestli tam někdo není *1* .
          • Khanemis
            Když to tak vidím, jak všichni dopadli, tak jsem vlastně taky rád za svou dojemnou smrt Pavlovi v náručí:))
            Nejvíc mě z tohohle longplaye zamrzela smrt Aleše, v jehož odolnost švába jsem měl neochvějnou víru:D
          • Bol si hrdina, bohužiaľ zlé velenie... *1*
        • SalemCZ
          tak v případě nouze to bude hrát tvůj syn :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit