Pán prstenů se po zdařilé filmové adaptaci Petera Jacksona proměnil ve výdělečný artikl, který stále dokáže nést zlatá vejce. Dlouhá řada herních titulů to jen dokazuje. Pravdou však zůstává, že kromě The Lord Of The Rings Online těch opravdu dobrých her mnoho nebylo. Je...
Tak po otočení této hry mohu jedině udělat jedno: HLASITĚ SE ZASMÁT! Tohle přece není hra, která by si zasloužila jméno LOTR. Na první pohled zajímavá, skvělí příběh, rádoby RPG prvky, dialogy budiž, grafika krásná. Nicméně nejprve jste unešení z bojů. Než však dojdete k prvnímu Trollovi nebo silnějšímu jedinci tak vás zábava přejde. Neustálé chcípání vašich kolegů vás už taky omrzí. Navíc je hra neustále stereotypní. Najděte toho a zabijte toho....př. Drak, kamenný obr, a asi tak tucet "šéfů skřetů". Hodnotím 4/10 za snahu u příběhu, grafice a provedení ale jinak je to ostudná parodie na Return of the king. Ale pozitivní je že je aspoň o kousek lepší. Doporučuji si zahrát raději něco jiného
prosim oradu, stahl jsem si hru lord of the rings :war in the north a napsalo mi to chybu:vstupní bod procedury EncoderPointer se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně KERNEL32.dll nalézt.
Pora'dte mi prosim. co mam dělat, pište mi na e-meil:trubeca@seznam.cz,sem mi prosim nepiste děkuji,trubeca1. *13* *9*
Tak toto si 7/10 nezaslúži ani zdaleka... hovoriaci orol (ktorý vyzerá ako kura s prerastenými nohami),dabing ktorý znie ako keby "herci" ani nevedeli o čom hovoria, súboje absolútne nezáživné a monotónne a písemná ako pre slepých (asi špeciálne pre konzolistov aby to vedeli prečítať keď sedia tak daleko od TV).
Úder pod pás pre každého fanúšika Lord of the Rings... táto hra si to meno nezaslúži.
7/10..... sice lidi kteri se hadaji ohledne skore nemam nejlepsi mineni, ale v tomto pripade si musim rejpnout. Hra ktera je delana jen z toho duvodu aby vyzdimala co nejvice penez z uz tak dost provarene licence NEMUZE mit nadprumnerne skore.
Ale vinit pouze autora clanku by bylo dost povrchni. Meli bychom vinit minimalne 80% hernich magazinu (internrtovych ci papirovych)! Kde jsou ty doby, kdy hra dostala klidne score 1/10%??? Dnes je hodnoceni nasledujici (budu citovat TotalBiscuita): 1,2,3,4-neni; 5-sra*ka; 6-spatna hra; 7-prumner; 8-dobra hra; 9-hodne dobra hra; 10 (toto score si nezaslouzi zadna hra, protoze zadna hra nemuze splnovat pozadavky KAZDEHO hrace na svete a byt 100%bez problemu)-Vyborna hra; 11/10 (ano takto nesmyslne score se take udeluje)- HRA ROKU. KAZDEHO ROKU!!!.
Zajimalo by mne co je pricinou. Je to tim ze hracska komunita je min kriticka? Nebo je to zpusobeno bodovanim stylem x/10 (ano jsem fanda procent *15* )?
Pro dementy co tu nadavaji na hru a grafiku:
za 1) Jste naprosto ubohy ze se vubec do ty hry tak navazite, chapu kazdymu se to libit nemusi ale to co tu pisete je moc... Ja bych ji oznacil mozna i za nejlepsi hru z univerza LOTRA, zas tak moc jich nebylo a jsem vdecnej za kazdy herni zpracovani teto skvele fantasy a mimochodem ja se bavil hodne slusne...
2) Grafika je uplne v pohode, dokonce je mooc pekna a je to urcite dnesni nadprumer.. nektere lokace fak krása :) ..ALE to byste si hru museli koupit! a nebo kdyz uz chci byt pirat a vyvojare okradat tak alespon pri stahovani trochu myslet a nestahovat nejakou pochybnou verzi s čínskym crackem, kterej ignoruje veskery nastaveni grafiky a i tak ji degraduje, ze hra vypada mnohem hur nez normalne na low...
Tak priste az si budete chtit zase na neco otvirat drzky, napred si promyslete jestli si nahodou zy ty vase problemy nemuzete vasi blbosti sami... *10*
1) Vis co je kritika? Proste nektere hrace mrzi/stve, ze takova primitivni mlaticka bez napadu, atmosfery a koneckoncu i bez zpracovani muze dostat 7/10...tohle musel hodnotit nejaky fanatik. Nejaky patek hry hraju a mam na to asi jiny pohled...Ja jako velky fanda LOTR bych tomu nedal vice nez 5...jako nefanda tak 3-4. Tady vicemene neni za co davat body...za to strhat by se dali za vsechno.
BTW: Podle me nejlepsi hra "z univerza" LOTR byla BFTME. Tohle je pro male deti co chcou klikat na mys a zabijet panacky...
2) Tak to nevim, ale zrejme i autor recenze/screenshotu hraje cinske kopie...ta grafika je proste x-let pozadu...a to ve vsem...modely, textury, mapy...vim, ze grafika je ve hre vicemene nepodsatna, ale v tomto pripade je to jedine co by tu hru nejak zachranilo. Bohuzel v dnesni dobe i polske strilecky vypadaji nekolikrat lepe...
LOTRA sem srovnal s Karlem Čapkem a jeho dílem Pejsek a Kočička. V LOTRU mě zaujaly pouze závěrečné titulky zatímco u Pejska a Kočičky sem se náramně zabavil, až sem složil poklonu Klausovi za zabíjení v Pákistánu a dal sem mu pusu na ruku, kterou si neumyl po 2. návštěvě veřejného WC na Karlově univerzitě. LOTR = 0/10, Pejsek a kočička = 11/10 s prominutim. Tato hra je s prominutim dobrá jako splašky v pražské popelnici, po známém bezdomovci Jirkovi Náhlavkovi ze 13. Avenue. Radši si začnu vázati oprátku na mém prohnilém WC, než-li znovu spustiti tuto ohavnost, zvanou Lord of the Rings. Ahoj všem posluchačům Evropy2.
Chtel bych slyset nejaky nezaujaty nazor na tuto hru s porovnanim s Hunted demon's forge. Jde mi jen o singl a o grafiku mi nejde. Hunted totiz v singlu byl po case hrozna nuda, na prvni pohled solidni rubacka z fantasy prostredi kterych neni v teto dobe zrovna moc ale po case hrozny stereotyp a bojovy system byl jen clickfest ktery jste se ani neuzili nestal vubec za nic (a to radsi ani nemluvim o te lukostrelkyni). Diky za odpoved
Haha, že 7/10. Typický príklad hry, ktorá je určená na to, aby z dobrého mena (lotr) vyžmýkala každý cent.
Skrátka mamička príde pred vianocami do obchodu, kde hľadá pre synčeka nejakú hru, aby aspoň cez sviatky mala od neho pokoj a nefňukal jej po dome, že mu namiesto toho kúpila knihu. Tam uvidí na poličke "novinku" - skvelá hra na motívy knihy Pán prsteňov. Usmeje sa, vezme krabičku a zacáluje 49.90. Pri odchode ešte samu seba pochváli, aký dobrý darček vybrala, keďže synovi sa Pán prsteňov páčil.
No naša mamička sa v tomto prípade prepočítala.
"...obstojí i u náročnejších hráčú." No keď z "jednohubku" považujete odinštalovanie hry po 15 minútach, tak určite obstojí. *1*
Ano a presne kvuli takovym lidem se hry prestavaji vydavat na pc a vyvojarska studia krachuji....nikdy nepochopim logiku hracu,kteri maji hry radi a podporuji jejich vyvoj tim,ze je kradou