Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraju dodnes s kolegou a vymejšlíme další buildy, LotF je prostě super hra, hlavně pro ty, kterym se libi DS, ale je pro ně moc těžká. *1* *1* *1*
  • Jedna z mála her (mimo série Soulsborn her, nebo Zaklínače) u které jsem vydržel do udělání platinové trofeje. Jedničku jsem si užil, fajn, zábavná hra. Jen mě myslím docela frustroval poslední boss a s jedním buildem jsem ho na ng+ nějak nedával. Na dvojku se rozhodně těším.
  • jednička byla typická polská hra, nainstalovat, pár hodin zkusit, zjistit, jak neskutečně generický svět to nabizí, odinstalovat, navždy zapomenout. Souls hry vytvořili sice tenhle "žánr" soulslike, ale 9/10 jsou odpad, co se nedá hrat, protože tvůrci těch kopií nepochopili myšlenku původních Souls a to, že Souls je evoluce Metrovanie s top level-desingem. 58% na Steamu je adekvátní hodnocení této hry, já bych hodnotil tak 5/10 z těch pár hodin, co jsem do toho investoval.
  • Jsem velkým fandou DS serie PS3/PC se spoustou stovek odehranych a prijemne stravenych hodin a presto byl pro me LOTF v nekterych aspektech lepsi/prijemnejsi nez DS, drzim jim palce a tesim se!
    • radim.zaty
      Můžu se zeptat ve kterých aspektech? A teď netrolím, fakt mě to zajímá. Jako velký fanda Soulsborne jsem v tom nenašel nic, proč bych to měl hrát.
      • Soulsborne jsem nehrál, ale u DS mi prostě nesedí to "detektivní" podání příběhu v kombinaci s občas zdlouhavou/frustrujicí hratelností. Ty překotné střípky příběhu jsou od sebe časově tak daleko, že jsem většinu hry netušil wo co go... Stejný pocit jsem měl třeba u Pray, mimo tu hratelnost. Tím netvrdím, že je to špatně, jenom já to nedávám. Mám raději lehčí vyprávění spíš ve stylu animaček a to, spolu s rozumnou hratelností, měl Lords of the Fallen.
  • Corvus
    Super, jsem rád, že tenhle projekt se zase rozjede.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit