Diskuse pro
Článek
Mafia II - textová mega-recenze
Očekávání je svině. Pětileté, nadržené a trýznivé vysnění něčeho je kurva. A ať je sebekrásnější, nepřináší nic dobrého. Čekali jsme dokonalost a o to tvrdší je realita.
(nové)
ulukaj (anonym)
-11
Jedna z nejhorších her, jaké jsem kdy měl na disku a pokoušel se je hrát... Proč že jsem měl tento paskvil na disku a hrál ho ubíjejících 5 hodin? Kvůli naprosto hysterickému a nezaslouženému hype (a rovněž díky kupónu u VGA karty pro stažení hry zdarma). Trapný příběh a hratelnost na úrovni nevydařeného simulátoru autobusu/taxi..celá hra je nechtěně k smíchu a osobně neznám nikoho, kdo by se u ní bavil, což je u videohry docela problém. Nad tím by se měli autoři příště zamyslet...
23.4.2011
Hru jsem nainstaloval, zahral 30 min a odinstaloval.... Mafii I jsem si dohral do konce asi 5x... Co dodat
24.11.2010
Souhlasím s RJ,Tiscali games už nestojí za nic. Jinak Mafia II je v pohodě.Nevím co pořád máte,vždyt máme freeride mod..Jsem rád že je co hrát :-)
24.10.2010
Mafia2 - hra technicky a umělecký naprosto perfektně zvládnuta, ovšem nabízí krátkou herní dobu, dostane 7/10
Fallout3 - hra naprosto katastrofálně technicky udělaná, příběhově průměrná a nedodělaná, ovšem nabízí dlouhou herní dobu, dostane 9/10
Tento server jde od desíti k pěti... Vlastně teď už k nule
19.10.2010
Hru jsem uhral za stejnou dobu jako zde v recenzi. Musim bohuzel s hodnocenim plne souhlasit. Hru clovek dohraje a co potom ? Smazat ?
Grafika je super, hudba je super. Ale pribehove je velice kratka, jednoznacna pribehova linie, nelze nikam odbocit, zadne postranni mise hra nema. Navic volnou jizdu a nebo extremni jizdu zde clovek taky nenajde. Navic tolik moznosti ktere by hra nabizela, at uz jsou to detaily jako hromadna doprava nebo taxi, nebo jen hloupa moznost sednout si na lavicku a kochat se vyhledem na vyborne propracovane mesto z ruznych vyhlidek. Kdyz vezmu v potaz DLC, ktere jsou jen jedna velika arkada, tak jsem opravdu zklamany. Hra mohla byt o mnoho lepsi. *9*
Osobne bych hodnotil 65%.
11.10.2010
"Mafia 2 je perfektně technicky a umělecky provedený kousek, který veškerou herní konkurenci zadupává do země prezentací příběhu. Jenže to není film, ale počítačová hra", a proto jen 7/10.
Já s recenzí víceméně souhlasím, sám při procentuálním hodnocení dávám 75%. Hra je to precizně provedená a krásně odvyprávěná, ale zabaví i po jejím nečekaně rychlém dohrátí?
Ne... U CoD a krátkého příběhu mávnu rukou - vrhnu se MP. Ale co s Mafií II, když DLC k ní vydávaná působí jen jako laciný a hloupý vtip? A je to taková škoda.
6.10.2010
7 je strašně málo - pokud hru hodnotíte jako nevyvedený datadisk k jedničce, není to objektivní recenze - když vemu v potaz spoustu her, které mají hodnocení 8 a nesahají Mafii 2 ani po pažbu brokovnice, nemůžu s hodnocením souhlasit. Myslím, že tahle hra si zaslouží alespoň 8, spíše 9
5.10.2010
Tento formular nevyplnujte!!!