Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Možná že jsem dle hodnocení a prezentace soudil až moc kriticky (aniž by hrál)

    Nicméně, je tam prostě spoustu věcí které stojí za pytel. Pominuli grafiku která někdy vypadá fakt hodně vyblitě a jindy zase je to celkem hezké (nasvícení ulic sluncem po ránu) Přívběh a jeho podání neřeším, vícméně jsou to všechno takové minihry v kjiných hrách postraní ůkoly tady hlavní mise - no tedy jak se to vezme noo

    Hw náročnost kupodivu není tak strašná sem tam škubne jednou hra dokonce spadla, jenže je tam spusta věcí co mohla bejt jinak a líp. Jízdní model kdy auta v simulaci plavou wtf? to že to je zkažený port z konzolí je tam vidět až moc ale viděl jsem horší. Střílení je celkem hrůza, zpětný ráz zbraní je mnohdy na hlavu a nepřátelé vydrží až moc ( hlavně bossové)

    Zas tak hrozné to není ale např na Mafii2 to nemá ani náhodou spíš je to o hodně horší kopie GTA a to jsem moc hodný. Otravné loadingy všude a hlavně po smrti taky moc nepřidávají. Jenže tu není alternativa z 60 let takže to člověk zahraje no.

    Těch věštší tam mohlo bejt hrozně moc co by bylo lepších a aspon by hra a hráč tolik netrpěl. Nepřátelé jsou zase spíš v převaze než v inteligenci. Destrukční model je slabota - nebo mnohdy až moc přitažený za vlasy ty auta vydrží (poměrně )dost ale vás zabijí v autě překvapivě rychle. Policie je otravná navc se nedá setřást a svědci jsou k smíchu když je zabijete a vás nikdo neviděl ( kde všude jsou lidi)... nic se vlastně neděje.
    Kdyby takhle nějak mělo fungovat třeba další GTA tak to fakt ne ale tady se to tak nějak snese ( taky že není moc těch her no)
    • Jack1947
      Po dohrání musím říct že to je takové 50:50 příběh celkem tuctový navíc otracvný grind ( hlavně ke konci jen proto aby doba byla nafounkutá na 20hodin)

      Hratelnost taky +- divná chování vozidel a hlavně některých docela hrůza a po nárazu spíš inspirované starými filmy. ( kdy vybuchnou wtf? ¨) Což byla zase legrace no.

      Střílení a cover systém špatný ai tupé jak zlomená noha od židle. Stealth nefunkční navíc nudný.
      Jo zajímavé některé postavy třeba ten parták Donovan - někteřé Mafiáni taky.

      Jenže pak je tu tak konzloidnost, divná hratelnost prostě evidentně hra dodělávaná ve spěchu a to hodně uškodilo. Grafiku neřeším průměr/podprůměr leckdy to vypadalo parádně hlavně louže nebo za deště podnebí. Potom zase, humus a vyblité navíc neostré a postavam ani není vidět do tváře. Navíc se to stejně po vzoru konzolí poposekává od začátku párkrát zamrzlo i komp. ( což mi ještě žádná hra neudělala)

      Prostě je tam vidět ten potenciál který si nechali utéct skrz prsty. Hraje se to na GTA ale stěží dosáhne na první Watch dogs. 6/10 Nezachrání to ani parádní soundtrak z 70let minulého století. Je už celkem jedno že to nemá s původní Mafii nic společného a nedosahuje kvalit 2jky - třeba VITO to už je celkerm směšné. ( ve 42 let vypadat nejmín na 55) Lincoln je terminátor nebo rambo takže si k němu taky vypěstovat vztah prostě nelze. Zabijí vše co mu stojí v cestě.
  • Cau prodám mafi 3 na pc za 1000,- 607659271@seznam.cz
  • Jack1947
    Prostě odfláknutá hra a port a to s tím uzamčeným FPS " aby prý zážitek byl adekvátní vůči všem platformám - takový bezbřehý albismus" to už je ná výprsk smíchu. Jo až tam spraví podporu starších procesoruů zkusím ale nic si od toho neslibuji. To jsem dalece přeskočil odstavec o tom že Mafia 3 nemá s Mafiou absolutně krom mnázvu nic společné... ( nejedde to ani lidem se staršíma Intelama) optimalizace co jsem četl docela na přesdržku a přitom grafika je docela stará hnusná a někde v blízkosti i vyblité textury *11*

    Možná když to dopatchují ale to je opět špatně má to fumngovat a hrát se v den vydání a ne nějaké doupdatování - lidi co to na Steamu vracej by se měli především zamyslet a bezhlavě nekupovat vše co jim příjde pod ruku.
  • Tony2309
    Nechápu proč si stěžujete že se pořád mise opakují a je to nuda!!! Třeba Call of Duty je furt to samý dokola,dojít z bodu A do bodu B a přitom kosit hromadu nepřátel. A Těch dílů je hromada a taky si nikdo nestěžuje že po několikátý hraje téměř to samý akorát v jiným prostředí!!!!
    • Goblin
      Umm... Protože CoD nikdy nic jiného neslibovala? Sám nejsem fanouškem Mafie, ale podle těch co jsou, má Mafie na víc. Jde o to, že trojka nedostála marketingovému hypu a to se jen tak neodpouští. Call of Duty dává přesně to, co se od ní očekává. Nic víc, nic míň.
    • nightborne
      Umm, proč? Protože se opakují a je to nuda. Proto.
      • Tony2309
        Hlavně že mise v Call of Duty se neopakují že tvl!!
  • Holldir
    Hele lidi jako já bych to poupravil krapet odpovědi na hw nároky...popíšu to jak to vidím já...mafia 2 na 1920x1080 na nejvyšší detaily vypadá nějak...ale nějak si nepamatuji, že bych tam viděl kostičkovaný okraje vozovky nebo okraje aut...spustil jsme mafii 3...dal jsem 3840×2160 a nejvyšší detaily...no plynulé to nebylo...snížím rozlišení na 2560×1400 a dám nejvyšší detaily...ejhle...kámen úrazu málem jsme se pozvracel...

    Okraje vozovky na tomto rozlišení a nejvyšších detailech je vidět s kostičkama..okraje auta jako by neviděly nikdy výraz vyhlazování..bál jsme se dát nižší rozlišení. Tohle jsem teda ještě neviděl...jestli vám vadí velmi špatné a do očí bijící vyhlazování tak jediné hratelné rozlišení je UHD 3840×2160

    Ale bohužel to si s šestigigovou grafikou od nvidie 1060 nezahrajete na nejvyšší detaily ani omylem...

    Takže hw nároky bych asi upravil...minimální - no na nízké detaily vám postačí možná nějaká ta 4g grafika slabší asi těžko. Doporučené - no tak 1080. To co vydávají na webu jako hw nároky je očividně blud...
  • Ahoj můžu se zeptat jestli rozjedu hru mafie 3 na tomhle :
    Procesor AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor 3,00 GHz
    Grafika AMD Radeon HD 6600 series
    muj FB Je Marek Netík dekuju za odpověď jeto duležité
  • Chidlink
    Může mi někdo poradit kde bych koupil mafii 1 ? Děkuji.
    • Morraw
      Z bazaru krabici. Digitál neseženeš, ptže na Steamu už hra není.
      • A dovod preco na Steame uz nieje ? Zasa nejaka hadka o prava medzi distributormi ? Fakt by ma to zaujimalo. Mimochodmom prave som sa pozrel, mam ju uz davno kupenu na Steame a samozrejme v zozname ju mam a mozem ju nainstalovat ale pri vybrati Store Page - stranky hry, tak to hodi na titulnu stranku Steamu co je dost zvlastne lebo pri inych hrach, ktore sa riesili, napriklad stare Fallouty, tak sa sice kupit nedali ale hraci co ich mali davnejsie kupene tak ich mali a tiez tie hry mali stale svoju Store Page. Toto vyzera dost divne, az mam pocit ze Mafia 1 je v nejakom tazkom rieseni.
        • Morraw
          Důvod neznám. Může to být rozhodnutí 2K a nebo opravdu problém s právy. Každopádně hry, které máš v knihovně samozřejmě můžeš spouštět, ikdyž už nejsou v obchodě.

          Ale to už je delší dobu, co je hra ze steamu stažena. Nějaký čas se dal ještě klíč koupit na Amazonu. Kdyby jsi nějaký někde sehnal, tak si myslím, že by se dal ještě aktivovat.
  • Rozjedu Mafii 3 na :
    Intel pentium G2030
    6GB ram
    Nvidia GeForce 8600 GT
    Win 10
    Předem děkuji za odpověď.
    • Co si naposled hrál za hru která se ti nesekala?? GTA V asi těžko....Primal si dal??
      Nvidia GeForce 8600 GT je celkem stará...

      oporučené požadavky
      CPU (Intel): Intel Core i5-660 3.33 GHz
      CPU (AMD): AMD Athlon X4 730
      RAM: 8 GB RAM
      Disk: 35 GB volného místa
      GPU (NVIDIA): NVIDIA GeForce GTX 960 2GB
      GPU (AMD): Radeon R9 28
  • Kto prosim predal znacku Mafia? Ako to bolo vlastne? Preco znacka skoncila v us rukach? Neviem neviem ale zda sa mi ze za upadkom Mafie su zodpovedni cesi...........:)
  • Morraw
    Každý hodnotí jinak a má ve hrách jiné priority a podle toho také dokáže přehlédnout jisté nedodělky. Já jsem od nové Mafie mnoho neočekával a přesto, že má dost nedostatků, tak jsem si na ní dokázal najít pár věci, díky kterým mě baví. Přesto to neodpovídá AAA kvalitě a jen 2K a Hangar13 vědí, kdo na tom má nějvetší podíl (hádám, že 2K)
    ++ Skvěle vybraný soundtrack (už se těším, až si pustím desky :))
    ++ Styl vyprávění příběhu, animace cutscén, herecké výkony, dabing, pohled z druhé strany, Vito
    ++ Lincoln - byť je to takový chladnokrevný psychouš jako byl třeba Aiden, tak je mi celkově ta postava sympatická
    +- Grafika je v základu díky vintage filtru opravdu strašná. Naštěstí pro PC hráče se tento neduh dá vypnout a hra prokoukne. A ikdyž se přímo nekochám, tak existuje pár momentů, kdy si típnu obrázek. Přesto má hra problémy s nasvícením, některými texturami, počasím a oblohou celkově. Opravdu černá noc je ovšem skvělá.
    +- příběh je hlavně o pomstě, což je dost přímočará cesta a zatím se mi nezdá, že by hra úplně vužívala situace z té doby (rasismus, Vietnam..) a celkové téma. A celkově me překvapilo jak přímočaré násilí tam je a nikdo ani nemrkne.
    +- detaily pro mě nejsou všechno a třeba věci jako nutnost doplňovat benzín, poškození či vylepšování vozů nebo změna oblečení Lincolna nejsou věci, které by pro mě hratelnost posunovali někam dál. Přesto mi třeba vadí, že se autem zarazíte třeba o lavičku nebo dokonce křoví, tak se radši všemu vyhýbám. Vozový park mi také přijde celkem chudý.
    +- mise se opakují jako v jakékoliv jiné open-world hře. tady vidím problém v tom, že jsou dost statické. Ale třeba budou časem i jiné. Mám ale pocit, že když nějakou misi poděláte, tak po restartu je úkol trochu jinde a nebo když někoho honíte v autě, tak nejede vždy stejnou cestou.
    +- Obtížnost bývá u open-world her většinou nízká a tak je tomu i zde. Myslím ale, že Hard mění počet nepřátel a možná i některé objekty u skriptovaných misí. Přesto tam není žádná výzva, ale nevzpomenu si na žádnou open-wold hru tohoto typu, kde by nějáká byla. Rentgenové vidění nepoužívám.
    -- Optimalizace a zprasený port. Čekal jsem na fps unlock, ale měl jsem dropy 30-50, takže jsem si to zamknul zpátky na 30. To sice není pro open-world hru ideální, ale pořád lepší než ty dropy. Naštěstí mě zatím nepotkaly žádné bugy nebo glitche. Momentálně dávám pauzu a počkám si na další patche. Hra mi za to stojí, abych si ji zahrál v lepší technické kvalitě. A Season Pass vypadá taky dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit