testovaci text

Diskuse pro Článek Mass Effect 3 From Ashes DLC vznikalo samostatně

Po včerejším odhalení přídavku From Ashes pro sci-fi RPG Mass Effect 3 nyní producent Casey Hudson prozradil, že balíček vznikal nezávisle na samotné hře. "Trvá zhruba tři měsíce, než se vezme hotový Mass Effect 3, opraví se chyby, hra se certifikuje, vyrobí a pošle do obchodů....
« Novější 1 2 3 4 Starší »
nssBoB (anonym)
je super jak lidi nadavaji na premrstenou cenu her kdyz jsou hry dnes levnejsi nez byly 15 let zpatky (zatimco vsechno ostatni se zdrazuje) a maji hned po knihach nejlepsi pomer cena/hodina zabavy (pokud si umite vybirat hry). ale chapu ze vetsina z vas si to stejne stahne protoze maji pravo na hry, hudbu a filmy ze...
12.3.2012
Hairy_Ass
True Story Bro :)
24.2.2012
od ledna?
Teda jako já nevím, jak je to DLC veliký, ale vzhledem k tomu, že lze vysledovat, že vývoj DLCček k Fallout: New Vegas trval každý minimálně 5 měsíců, jim tohle nezbaštím.
Možná že de iure to vyvinuli bokem a až potom, ale fakticky byl na tuty vývoj simultánní, nebo se minimálně několik měsíců či týdnů překrýval s vývojem vanilly.

jedině.... že by to byla jednohubka o dvou místnostech, 20minutách dialogů a dvou hodinách akční řeže v recyklovaných kulisách. Pak bych jim to uvěřil, ovšem hodnota takového DLC by se podezřele blížila oduševnělosti propocených mužských tang.
(editováno v 03:03) 24.2.2012
Jasně, že to je žvást, když s Protheanem se jasně počítalo už v době, kdy unikl scénář (kolik to už může být měsíců? čtyři, myslím?). Ačkoliv to, že ho dali do DLC, možná ukazuje, že během té doby částečně upravili scénář a z původně celkem důležité postavy udělali periferní někde na úrovni Zaeeda. *9*
24.2.2012
to, že byl ve scénáři, nedokazuje, že ho vyřízli. To jen dokazuje, že byl v původních plánech. U FNV byla taky v plánu významná nevojenská území Legie a nestihlo se to. Nenaplnění původní koncepce přeci automaticky není to samé jako její účelové seřezání na konci vývoje.

I když pravda, taky bych s protheanem naložil mnohem důstojněji.
24.2.2012
LEŽ , Bioware n....t na Mass Effect 3 , Nechci dalšího Zaeeda a Kasumi !!!
24.2.2012
Sweetchuck (anonym)
Milé BW/EA, s tímhle se už vážně jděte vy*rat!
24.2.2012
V (skrytá identita)
www.youtube.com/watch?v=Ri0vrJ ...

Nelze nez souhlasit
23.2.2012
Pierre (anonym)
No, ja nemam 15 let, abych tuto hru musel hrat letos nebo pristi rok. Pokud EA na me pece, tak ja pecu na EA. Pockam si 2-3 roky, az vydaji nejaky kompilat, ktery bude obsahovat vsechny DLC a to za 200 -300 stovky. A kdyz to nevydaji tak se taky nic nestane.
23.2.2012
JF (anonym)
+4
Už mi dochází trpělivost a na staré kolena se snad stanu ortodoxním pirátem ..... protože tenhle přístup je hrozn zlo. Jen čekám s jakou stupiditou se vydavatelé ukáží příšte, že by DLC u knih - 1. a poslední kapitola jen ve sběratelské edici, která je dvákrát dražší a poté jedna kapitola zhruba ze středu knihy, kterou si budeme moci koupit půl roku po vydání původního "kompletního" díla ?!
23.2.2012
Marek Tvrdý (skrytá identita)
+1
Tento postup je odpověď na pirátsví a na prodeje v bazarech a je to mezikrok před kompletním stremingem her. Tam budete platit předplatné jako u kabelové televize a vše bude v ceně. Jen jaksi bez stabilního rychlého internetu to nepojede.
23.2.2012
streaming nikdy nepřijmu. chci být nezávislý na zdroji, ať už jejím autor nebo obchodník, protože jsou to entity, kterým z principu nelze plně věřit.
24.2.2012
Já to říkám. Slovo DLC bylo ještě u 2. dílu vcelku snesitelné slovo, sice si člověk musel dokoupit Shadow Broker, Arrial či Nejvyšší vládce, ale zase mněl hned od začátku díky Cerberus 3DLC+2 zbraňové packy. Bohužel CoD udělalo z DLC nadávku a ME 3 se toho nejspíš chytlo. Ale jak říkám, počkám si na vydání hry a od přátel zjistím, jestli se mi to vyplatí kupovat hned na začátku a jestli to za ty peníze stojí.
23.2.2012
Tak kur*a jak DLC nebo datadisk za cenu jako předchozí příběhová DLC nebo za cenu datadisku? Pořád se na ME 3 nehorázně těším a tak dále a tak dále ale todle je k posrá*í
23.2.2012
Taky se pomalu přestávám orientovat.
23.2.2012
prostě se EA schovává za značkou ME a zkouší, co jsou zákazníci ještě schopní snést...
23.2.2012
vykořisťovat takový titul jako je ME to chce kus odvady nebo drzosti
23.2.2012
V jejich případě to bude prostě jen ta drzost jsem. Jsem rád že kromě ME mě hry vydávané EA většinou nezajímají.
23.2.2012
« Novější 1 2 3 4 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se