zavřít
...

Mass Effect: Andromeda - recenze

Neustále se zrychlující doba letí takovým tempem, že se to zdá od posledního dílu epické sci-fi RPG série Mass Effect být jen chvilka. Věřili byste ale, že už je to celých pět let? Zatímco můžeme sledovat neustále postupující technologický pokrok, který přináší nové a nové vymoženosti v podobě hardwaru...

Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Starší

  • Magister_Peditum tiscali.cz
    23 souhlasí, 3 nesouhlasí
    Kde asi udělali soudruzi z BioWare chybu? Už poslední Dragon Age jsem nedohrál a do tohohle Mass Effectu se mi ani moc nechce. Hlavně, že tam můžete sbalit všechno, co běhá. To je jejich největší starost.
    20.3.2017

    reagovat

  • Hnisavec tiscali.cz
    16 souhlasí, 15 nesouhlasí
    nové Bioware hry sú úplny opak skvelých bethesdích RPG hier. A to je veľmi veľmi zlé. Vo Fallout si môžte urobiť ceckatú blondýnu s červenými perami a modrými očami. Môžete vyzabíjať NPCčká a ich telá ešte rozstrielat na zemi na cucky vrátané detí. Sidequesty sú zábavné, premyslené a pútavé, častokrát viac ako main quest. Do hry pridávajú vždy masívny datadisk.

    Bioware RPG je multiplayer dlc mikrotransakcia grind MMO stupídny slniečkový príbeh s LGBT agitkou.Vesmírny gender homo šmolkovia bojujúci jednou lodkou proti invázii alienov za záchranu sveta planéty.
    20.3.2017 upraveno v 18:05

    reagovat

  • Veskoslav tiscali.cz
    5 souhlasí, 7 nesouhlasí
    Fallout 4 mě taky bavil a dostal za 7. Nedávno jsem si dojel starou trilogii, tak se pustím i do tohoto dílu. Jediné, co o hře vím, tak bylo pár "instruktážních" videí a pr*ser s animacemi postav. Víc jsem si nechtěl zjišťovat a kazit si tak zážitek. A že je béčkový scénář? Jako nic proti, ale původní série taky zrovna neoplývala barvitým příběhem starých RPG nebo Kotoru. Vedlejší úkoly ala posbírej to a to byly už ve 2. díle (zejména Hammerfield a dokola se opakující se mise).

    Možná budu zklamaný, ale to je riziko. Letos to bude první hra (nepočítám li Bundle atd.), co si pořídím. Věřím, že horší příběh než má Skyrim to fakt mít nemůže. Z hodnocení mi vyplývá, že si z toho člověk nesedne na zadek, ale není to špatná hra. Není prostě to, co se od ní čekalo.

    P.S: Zahrát si zpětně kritizovaný konec ME3 rozhodně doporučuji pro ty, co nehráli tehdy a ani teď. Je to sice barvička sem, barvička tam, ale je to zpracované mnohem pěkněji a logičtěji než při vydání.
    20.3.2017

    reagovat

    • lol (anonym)
      6 souhlasí, 27 nesouhlasí
      "Letos to bude první hra (nepočítám li Bundle atd.), co si pořídím."

      Smutné jak dopadli PCčkáři, musí se spokojit se šméčkem...

      Konzolisti: Zelda 97%, Horizon 89%, Nioh 88%, Yakuza 0 84%, atd...
      20.3.2017

      reagovat

      • Veskoslav tiscali.cz
        12 souhlasí, 3 nesouhlasí
        Tobě už solidně jebe, že? *7*
        20.3.2017

        reagovat

      • Duncan66 (inkognito)
        1 souhlasí, 4 nesouhlasí
        kdybych chtel hrat traparny jako Zelda, Nioh a dalsi tebou jmenovane hry, tak nehraju na PC. I kdyby ty hry mely hodnoceni 1000%, tak me to necha chladnym, protoze ani jedna neni nic, co by me nejak bavilo hrat stovky hodin. Asi jako bych se ti posmival, ze si na Wii nezahrajes zadny poradny simulator cehokoli a v nejake poradne audiovizualni kvalite, ktera pripomina realitu.
        21.3.2017

        reagovat

      • Fred (anonym)
        2 souhlasí, 0 nesouhlasí
        To je take zlate vidiet tu detsku radost ked sa raz za 3 roky stane , ze na konzoly vyjde viac exkluzivnych hier ako jedna za pol roka. Sice treba skombinovat aspon 2 platformy ale aj to sa niektorym detskym konzolistom pocita.
        21.3.2017

        reagovat

      • CreepyEx (anonym)
        1 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Tenhle arogantní výsměch už je trochu přežitej *7* Když je člověk aspoň trochu schopnej, může si pořídit slušný PC i konzoli.. Mám ve svým okolí spoustu takových lidí a já jsem donedávna konzoli taky vlastnil, než jsem ji po půlroce prodal, protože stárne rychlejc včerejší houska.. nemluvě o cenách za hry, který jsou nechutný
        21.3.2017

        reagovat

  • uzivatel1982 tiscali.cz
    3 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Podle všeho to bude mít i světlý stránky. www.youtube.com/watch...sDZLA0
    20.3.2017

    reagovat

  • ePifizz (anonym)
    3 souhlasí, 1 nesouhlasí
    a to sem se tak těšil
    20.3.2017

    reagovat

  • GT (anonym)
    24 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Bohužel jsem to i čekal,, takže co tady máme ? průměrnou hru, bez české lokalizace, s prvky Mass Effect :))) a navíc za cenu 1500 kč u PC verze,,,
    díky ale raději ušetřím čas, nervy i peníze...
    20.3.2017

    reagovat

  • Rakovinabradavek (inkognito)
    13 souhlasí, 7 nesouhlasí
    Scénáristi, což píšou postavy jsou z 90% z původní trilogie. Problémem byl hlavní scénárista, kterej před tím dělal na Halo, což už samo o sobě je debilní....když lead writer řeklne ostatním, dělejte to tak a tak a vede svůj tým špatně, tak ani sebetalentovanější scénárista pod jeho vedením nemůže vytvořit nic úžasnýho, je to smutný.
    20.3.2017

    reagovat

    • jaja (anonym)
      12 souhlasí, 3 nesouhlasí
      Aspoň že to tu nedostalo 9/10, to by teprv bylo smutný *7*
      20.3.2017

      reagovat

    • Drizzt (anonym)
      3 souhlasí, 6 nesouhlasí
      Drew Karpyshyn, který napsal první 2 ME (vůbec ten svět vymyslel) a taky KOTOR na Halo nikdy nedělal a nedělá. Opustil Bioware a začal se věnovat psaní románů
      20.3.2017

      reagovat

    • Nox (anonym)
      10 souhlasí, 1 nesouhlasí
      „Scénáristi, což píšou postavy jsou z 90% z původní trilogie.“
      Jaký je, prosím, zdroj tohoto tvrzení? Článek, blog/vlog, statistika apod. Myslím to vážně, fakt by mě to zajímalo.
      20.3.2017

      reagovat

      • Rakovinabradavek (inkognito)
        3 souhlasí, 9 nesouhlasí
        Autoři, který ti vyjedou na konci hry nebo pokud v menu znáčkneš na "credits" a pak to porovnáš s "Credits" z původní trilogie. Ono stačí opravdu málo, aby jsi si to vyhledal.

        Mimochiodem, Drew Karpyshyn se do Bioware vrátil a ted pracuje na SWTORu.

        Ghost47: Yop, myslel jsem scénáristu Andromedy. Co jinýho bych asi měl myslet pod článkem o Andromedě.
        20.3.2017 upraveno v 17:51

        reagovat

        • Derp (anonym)
          14 souhlasí, 2 nesouhlasí
          KECY! Těch 90% scénaristů jste si VYCUCAL Z PRSTU!
          Projel jsem si titulky ME2 a ME:A a v Andromedě jenom 2 z 12 scénaristů odpovídá předchozímu dílu!! Což dělá pouze 16% !!!
          20.3.2017

          reagovat

          • Rakovinabradavek (inkognito)
            2 souhlasí, 7 nesouhlasí
            Dostal jsi mě. A jsem rád, že tu má někdo mozek na to, aby se podíval na titlky. Někteří zde tak chytří nejsou a místo toho, aby hledali 2 minuty fakta, tak dávají mínuska ve komentářům a ptají se dementně na to, kde jsem ta data za ty dvě minuty sehnal, bravo.
            20.3.2017

            reagovat

            • Nox (anonym)
              0 souhlasí, 0 nesouhlasí
              No, oni fakta právě hledali. Jenomže, jak uvádíš, zmíněné číslo 90 % bylo tebou vymyšlené – neexistovalo a nebylo možné jej tedy ani najít. Otázka, jak a kde jsi k němu tedy přišel, a eventuální záporné hodnocení byly logickým důsledkem. Nicméně, jsem rád, že se vše vysvětlilo.
              20.3.2017

        • Nox (anonym)
          1 souhlasí, 0 nesouhlasí
          No, ptám se na to proto, jelikož dle mně dostupných informací jenom cca polovina všech autorů/scénáristů z Andromedy dělala na některém z dílů z původní trilogie, a to drtivá většina z této poloviny jenom na třetím dílu. Není to málo, ale není to 90 %. Tak by mně zajímalo, kde jsi přišel k tomu číslu „90 %“.

          Zdroj: IMDb.
          John Dombrow – Andromeda & ME 3
          Cathleen Rootsaert – Andromeda & ME 1 & ME 2
          Lukas Kristjanson – Andromeda & ME 1 & ME 2
          Ann Lemay – Andromeda & ME 3
          Neil Pollner – Andromeda & ME 3
          Jay Watamaniuk – Andromeda & ME 3
          20.3.2017

          reagovat

          • Nox (anonym)
            1 souhlasí, 0 nesouhlasí
            Chci tím říct, že situace nevznikla z důvodu neschopnosti něco najít, ale z důvodu nemožnosti ověřit to, co jsi původně tvrdil. To jest těch tebou původně uváděných 90 %.
            20.3.2017

            reagovat

    • Derp (anonym)
      6 souhlasí, 2 nesouhlasí
      KECY! Těch 90% scénaristů jste si VYCUCAL Z PRSTU!
      Projel jsem si titulky ME2 a ME:A a v Andromedě jenom 2 z 12 scénaristů odpovídá předchozímu dílu!! Což dělá pouze 16% !!!

      Scénář Mass Effect se hodně změnil kvůli
      1.) tvůrce celého ME univerza D.Karpshyn se podílel jenom na dvou prvních dílech
      2.) spousta výojářů z prvních 3 dílů odešla po dokončení ME3
      3.) dokonce i vedoucí projektu, který vyvíjel první 3 díly, Casey Hudson taky opustil Bioware
      20.3.2017

      reagovat

      • Rakovinabradavek (inkognito)
        2 souhlasí, 3 nesouhlasí
        Nikoliv, tým co makal na původní trilogii ted dělá na nové "Intellectual property" www.gamespot.com/arti...11500/

        Karpyshyn - napsal příběh, Derek Watts- lead concept artist, Preston Watamaniuk - Lead Designer, David Falkner - Lead progaramer, Parrish Ley - Lead Cinematic designer, Casey Hudson - Lead Director/EP. a pár dalších
        To jsou ti pánové, jenž stvořili Mass Effect, aby nedošlo k mílce, že svět svoří jeden člověk.
        krom posledního zmíněného (Hudson) jdou v Bioware stále ti samí borci co stvořili Kotor, ME trilogii a některý z nich Baldurs Gate!
        20.3.2017

        reagovat

        • Derp (anonym)
          2 souhlasí, 1 nesouhlasí
          Ten link s článkem je z roku 2013, trochu zastaralá informace.

          Bohužel Stav ke konci roku 2016 se má tak, že většina "borců" buď skončila u SW: The Old Republic (poslední 2 datadisky byly slušné) a nebo odešla *13*

          PS:
          To s tím, že Karpshyn je autorem univerza byla samozřejmě nadsázka. Podílelo se na tom více lidí.
          Problém je v tom, že z původních tvůrců v teamu už prakticky nikdo nezůstal.
          20.3.2017

          reagovat

          • Rakovinabradavek (inkognito)
            2 souhlasí, 0 nesouhlasí
            Není pravda, dle linkedin.com je původní jádro týmu nedotčené a pracuje na nové značce.
            20.3.2017

            reagovat

  • BoB.2 tiscali.cz
    2 souhlasí, 1 nesouhlasí
    A kurv*. *8*
    20.3.2017

    reagovat

  • Crazy666 tiscali.cz
    3 souhlasí, 5 nesouhlasí
    První ME jsem hrál až po dohrání ME2 a ME3, a střihnul si ho právě kvůli příběhu a abych měl v M3 jako velitele Kroganů Wrexe a né toho, co tam je, když ty save z ME1 nemáte. I když je grafika jinde (v rámci srovnání ME1 a ME3), je tam gradující příběh. I když nejsem fande sci-fi, ME série měla super příběh a gradující atmosféru, ať již final mise v ME1, poslední 2 mise v ME2 a vše krom konce v ME3 :)

    ..krapet mám tedy obavy, jestli zde je ten příběh jen recyklace. Každopádně jestli budou ještě 2 další díly, tohle je restart a další 2 díly budou super, tak je to pořád lepší, než kdyby žádný ME 4 nebyl :)
    20.3.2017

    reagovat

  • DwaR tiscali.cz
    5 souhlasí, 0 nesouhlasí
    takže recenzia na games za 7, gameplay na hrej ma nepresvedčil... no nič, asi s kúpou počkáme. ono už reklama hre nerobila v mojich očiach dobrotu, ale takéto fiasko som nečakal (všetko, čo nie je na kandidáta na hru roka je v súvislosti s mass effectom fiasko). čakal som niečo po vzore horizon zero dawn, ale vyzerá to tak, že andromeda sa povezie na mene a neochote priznať si, že moja obľúbená značka dostala na zadok. proste nemastná neslaná kaša, ktorá zabaví, ale...
    20.3.2017

    reagovat

Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.161.77.48.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.