testovaci text

Diskuse pro Článek Max je zase v průšvihu - nový trailer z Max Payne 3

Kde je Max Payne, tam jsou problémy. Nejnovější trailer z Max Payne 3 to předvádí v plné míře. Tentokrát však neuvidíte ani tak moc záběry přímo z akce, jako spíše příběhové momentky, ze kterých pochopíte, pro koho Max pracuje, kde pracuje, proti komu bojuje a že je v pořádném...
« Novější 1 2 Starší »
(nové) Jack1947 (anonym)
+1
Doufam ze to nebude stereotypni akce a opakujici se hodne a bude tam nejake to vylepseni a hlavne co mne v dnesni dobe, netesi ze bude herni doba alespon nad 10hodin.(Samozrejmne uz to nebude Max Payne a bude to trochu o necem jinem ale strilet se tam bude nonstop akce to je to hlavni snad ze bude jen dost dlouha, nespadne do propadliste dejin.(Napr docela nepovedeny Stranglehold.)
17.2.2012
(nové) domtcha (skrytá identita)
-6
zdar.. myslite ze tam pujde ustrelit hlava, ruka atd... ?
17.2.2012
No tak podle toho trileru to vypada vice nez dobre, ted se jenom modlit aby PC verze nebyla zmrsena (jak ma rockstar ve zvyku) a ze to nebude dohrane za par hodin (jak je dnes moderni).
Kazdopadne k Maxovy, kazda postava se vyvyji a pokud dobre podaji pribeh, tak nevim proc by znej nemohl byt alkoholik/ztroskotanec nekde v jizni americe, prece jenom ztratil vsechny sve blizke, ale zajimalo by mne jak se to kryje s komiksem (coz je vlastne uplne puvodni duvod proc vubec kdy vznikla nejaka hra).
17.2.2012
Výborný trailer.
17.2.2012
(nové) kryton (anonym)
Max Payne je snad jediná postava, která vypadá v každém pokračování jinak... :)
Ale stejně, nejlepší byl první Max, ten jeho zašklebený xicht byl parádní :D
17.2.2012
mně první díl připadal s těma xichtama jako takový paradox, prostě drsný temný svět s pokřivenými vtipnými obličeji a chování a dialogy postav prostě parádně směšné.. ani nevim jak to vysvětlit, prostě to bylo originální.. dvojka přešla blíž k tý temnotě, i když tam to směšné vystupovaní bylo pořád obsáhlé.. doufám, že ve trojce zase bude nějáká brazilská obdoba Lords and Ladies, tedy nějáké Senores y Senoras :D
17.2.2012
Yep, to je klasika - zatímco před minutou se ve vedlejší místnosti strhla přestřelka a celý pokoj připomíná cedník, hned vedle si stoupneš před televizi a sleduješ epizodu seriálu pěkně v klídku, zatímco po komplexu pobíhají ozbrojení maníci s kapucemi nebo s kombinézou. Jen ty, liják za okny a béčkové dialogy postav v televizi, které někdy tak nějak kopírují i situace v samotné hře - neskutečná věc. :D A to stejný i v případě rozhovorů protivníků, kteří naráželi na všechno možný, probírali Payna, žvanili o filmech, parodovali sami sebe nebo jen tak filosofovali.

Osobně se na Payna 3 těším, ale nepočítám s tím, že by něco podobnýho bylo obsaženo i ve trojce, což bude určitě škoda, ale třeba se pletu...
(editováno v 11:18) 17.2.2012
(nové) honziik (anonym)
-2
v tomhle dile umre, thats for sure! *2*
16.2.2012
od 0:20 do 0:40 se mi vybavil Deus Ex. Podobný hudební motiv, podobná kompozice...
16.2.2012
(nové) QuMiVe (anonym)
+1
Myslím si, že tohle bude hodně zajímavá hra a jsem poměrně rád, že se vývojáři snaží hru posunout někam jinam a ne vařit z vody (tzn. udělali by jenom další pokračování z NY - což by nemuselo být špatný, ale myslím si, že tématika NY už byla vyčerpána s Max Payne 2, dlaší díl by byl zbytečný) a snaží příběh a prostředí udělat jinam. Líbí se mi krok kdy posunuli Maxe a pár let (desítek) do předu a přijde mi i logické, že Max by po svých zážitcích v NY nezůstal (kdo by taky zůstal...) a pokusil se před svou minulostí utéct někam jinam. A Noir atmosféře...ano byla pro May Payne symbolická a první věc na, kterou člověk vzpomně lkdyž se mluvilo o Max Payne, tak bylo Noir, ale myslím si, že pokud se Max rozhodl utéct od minulosti a nechat ji za sebou, tak je i logické, že atmosféra hry se posune trochu jiným směrem a celé to bude mít trochu jiný ráz...

Pro m tahle hra má index očákávání 10/10 a moc se na ní těším abych konečně zjistil jak pokračuje Maxův příběh.
16.2.2012
(nové) salam (anonym)
+2
Zmena prostredi je jedna vec,ale uplna zmena stylizace je vec druha.Vzdyt z prezentovanych materialu to pusobi jako tuctova 3rd person strilecka.
17.2.2012
Z traileru těžko soudit, první verdikty bude možno vydat, až bude k dispozici alespoň nesestřihaný gameplay o délce desítek minut či až samotná hra.
16.2.2012
(nové) Grifus (anonym)
+6
Ono je tech informaci venku uz vic nez dost. Toto je jenom dalsi potvrzeni, ze se bude jednat o prakticky jinou hru, ktera se snazi prodat diky zname znacce...
16.2.2012
(nové) Hombre (anonym)
+5
Souhlasim s tim,ze to nebude Max Payne jak ho zname. Na druhou stranu to porad muze byt skvela hra...
16.2.2012
(nové) Grifus (anonym)
Snad ano, ale porad tam bude ta pachut ze to ma byt Max Payne. Po X letech cekani (a modleni) o pokracovani, nam naservirujou neco v podstate stejneho, ale pritom uplne jineho. To je oc tu bezi a proc si ja a vetsina skalnich fanousku teto znacky stezuje...
16.2.2012
(nové) Hombre (anonym)
Ja taky dohral oba dily Maxe Payne a libily se mi. Nejak jsem ale schopen prenest se prez fakt,ze Remedy (snad to nepletu) uz delaji jen prumerneho Alana Wakea a ze stary Max uz nebude.
16.2.2012
(nové) host (anonym)
+2
Spíš mi to připadá jako Smrtonosná past než jako Max Payn, každopádně fandím *4*
16.2.2012
« Novější 1 2 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Příspěvky jsou z těchto diskusí:

Související diskuse:

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se