testovaci text

Diskuse pro Článek Max Payne 3 odložen na květen/červen - UPDATE

Update – Na konzolích vyjde hra dříve, než na PC. Už známe i přesná data vydání. Xbox 360 a PS3 verze vyjdou 18. května, PC verze dorazí do Evropy až 1. června tohoto roku.Vlastně by nás to nemělo překvapovat, Rockstar obvykle vydává své hry v květnu jako v případě Red Dead...
« Novější 1 2 Starší »
(nové) udh (anonym)
-1
Už mě ty konzole začínaj sráat fakt že jo . Jenom kvůli těm buzikům který si na to nedokážou vydělat.Stejně to na PC ještě odložej a bude to nedojeblej port *9*
17.1.2012
Pôvodne PC séria samozrejme vďaka Rockstaru vyjde najprv na konzoly.. dalo sa to čakať samozrejme, ale mi ide na nervy ako v týchto časoch sa pôvodne PC série viac ukazujú na konzoly ako na domovskej platforme.. alebo ich média prezentujú ako keby patrili odjakživa ku konzoliam ( série značiek ako Deus Ex, The Elder Scrolls, Doom, Quake, Duke Nukem, Alone in the Dark, Thief, FEAR, Half-Life, Battlefield, Crysis, Far Cry, Mafia, Dungeon Siege, Fallout, X:Com, Syndicate, Max Payne, atď..)...toto nie je mierené proti konzoliam, ani ich hráčom, ale vývojárom a hlavne distribútorom a ich poskokom v oblekoch s kravatami.. keby to nenieslo žiadne negatívne aspekty voči PC verziám, tak v pohode ale takto, fakt nie
(editováno v 17:24) 17.1.2012
A cemu se divis, pc platforma je uz out. Skoro vsichni ctenari zde obhajuji piratstvi, a to ma proste a jednoduse sve dopady. Jako treba prioritni vyvoj her na konzole. Vydat hru na pc se spozdenim je ekonomicky vyhodne a imjo je mesic malo. Tak tri mi prijde adekvatni.

Nadavat vyvojarum a investorum je uplne mimo misu, ti se prizpusobuji pozadavkum trhu.
17.1.2012
(nové) kronos (skrytá identita)
-2
V tom tvém výčtu her je několik chyb.
17.1.2012
V čom myslíš? Tie hry čo som napísal (nejde ani tak o diely ako celkovo o série) začínali na PC ( porty na konzoly bud vôbec neprišli alebo s oneskorením)
17.1.2012
tak ich menuj *7* ... Jeho zoznam je korektný, možno by sa dalo diskutovať o Syndicate... inak všetky spomenuté hry vznikly pre PC a na konzole boli portované často aj s niekoľkoročným odstupom.
17.1.2012
(nové) Marek Tvrdý (anonym)
A nebude to spíše tím, že nejprve zfinalizují konzolovou verzi, kteru pošlo k verifikaci majiteli platformy (MS a Sony) a následně mají extra 2 měsíce na doladění PC verze?
18.1.2012
No kéž by se ten čas na vyladění doopravdy využil a bylo to na hře znát. Ale jestli tam bude úvodní obrazovka s hláškou "Press Enter to play" tak poťouchle pozvednu obočí *1*
18.1.2012
(nové) Siggi (anonym)
+6
ocekavani velka, mozna ti co tu prskaji, ze jim to je jedno, tak jsou to decka, ktera nezazila jaky to bylo, kdyz vysel Max jednicka... to byla hra, snad se k ni aspon trosku priblizi. Doufam ze bude zdravi reseno stejne jako v minulych dilech praskama ( lekarnickama ) a ne posranym cekanim za prekazkou :-)
17.1.2012
(nové) Mos (anonym)
To už je jisté, Max Payne se podle jednoho z vývojářských deníků bude léčit pain killery:)
17.1.2012
Doufám, že tím děckem nemyslíš mě, když jsem napsal, že mě odložení netrápí. Na Maxe se těším, ale nežiji jen hrami a mám i určité povinnosti a k Maxovi bych se stejně v zahraničí asi nedostal.

Ale souhlasím, že jednička byla fakt super. Zasněžený temný noční New York plný feťáků, gangsterů a jiných podobných individuí měl prostě styl a všude na vás dýchala depresivní mrazivá atmosféra.
17.1.2012
Tedy jak jsem byl ke hře zprvu skeptický, tak měním pod náporem informací, trailerů a vývojářských deníčků svůj názor stoprocentně. Už věřím, že dostaneme uplného Maxe, jemuž nebude nic chybět (o vlasech nemluvím). Bojím se Sao Paula, avšak zklamal nás Rockstar někdy?
17.1.2012
Souhlas, ale Sao Paulo mi přijde jako celkem fajn originální prostředí, tím líp když si to vezme někdo tak dobrý, jako je Rockstar.
17.1.2012
(nové) Ico(cz) (anonym)
Jestli to bude plnohodnotne pokracovani a bude to tak skvely jak psali ve Score...a nebude to jen 5 let stara konverze z KONZOLE tak si klidne 2 mesice jeste pockam...
17.1.2012
(nové) Jarda (anonym)
+3
To by proste nebyl Max, aby se aspon jedno neodlozil *2*
17.1.2012
(nové) Lord Hell (anonym)
+3
nejsem sdi jisty ale nemel Max Payne 3 vyjit v kvetnu 2011?
17.1.2012
Ať už to vyjde. Měsíc odkladu není moc dlouho. A Zelnickovo vyjadření beru za slovo.
(editováno v 14:58) 17.1.2012
No nevím, jestli ty dva měsíce zlepší kvalitu hry a spíš se bude pracovat na věcích okolo hry samotné souvisejících s jejím vydáním. Ale odložení mě netrápí, i když se na hru celkem těším a trailery se mi moc líbily, protože se ke hře stejně v nejbližší době asi nedostanu.
17.1.2012
(nové) anonym (anonym)
+4
Ani nevadi. Vcelku od nej nic neocekavam, takze budu snad prijemne prekvapeny.
17.1.2012
« Novější 1 2 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Příspěvky jsou z těchto diskusí:

Související diskuse:

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se