Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Remedy is not a game factory.

    "We are lean and focused on our goal: delivering best-in-class story-driven cinematic action to our fans. We believe that in order to create something truly great and unique, it is best to keep the core team’s size in check and outsource much of the final mass production to the best vendors around the world."

    Zkopčeno přímo ze stránek remedy :) Remedy s novym Maxem nema nic spolecneho, nejspis Maxe prodali protoze ho videli uz jako uzavrenou vec ale RockStar chtel tezit a tezit, tak si to zaridil :) Od maxe necekejte MAXE ale proste jen chlapka s jeho jmenem......
  • Sakrafix to néééé :( Maxe jsem poznal jako malej kluk, kdy sem ho na svym tenkrat dneska uz slabym pc rozjel jen tak tak, i tak sem si ovsem tohodle chlapika proste oblibil a byl to v tehle videohre pro me jasny hrdina. S kazdym nabojem v brokovnici a zvukem "ca-ca" pri nabijeni a naslednem "booom" sem citil v sobe jak tem ragdoll smejdum ukazuju moji odplatu. Max dvojka byl taky dle meho relativne dobry a povedeny. To, ze se chystaji udelat trojku, no....proc ne....ale kdyz si tak o tom ctu, tak oni uz nedelaji Maxe Payna, toho chlapka co msti svoji rodinu a chce se dozvedet pravdu. Ale delaji jen kaspara na kterym chtej vydelat a to me stve..... Maxe 3ku az vyjde urcite zkusim, ale veci jako levelovani,volnej svet, novy prvky proste atd. To k Maxovi proste nepatri, on uz je prece borec takovej jakej je a proto to hrajem ne ? :D K nemu patri balada a jasnej smer, jak se jeho zivot bude dal odehravat..... To je muj nazor.
  • Pořád nevím co si o té hře myslet. Bude to Max, nebude to Max? Osobně bych uvítal spíše podobný příběh: "Max se začne utápět v alkoholu, vyhýbá se světu, jako správný samotář s nikým nemluví, je nerudný. Jednoho dne, ale pomůže sousedce z maléru (přepadení?) a už to zase jede ve starých kolejích - čistka podsvětí NY apod." Prostě mi nesedí, že by Max jel zapomenout na minulost do prosluněné Brazílie a dělal tam bodyguarda. Vždyť to si jasně říká o konfrontaci s místními darebáky. To prostě není ta správná práce jak zapomenout ne?
    • ZvacA
      Jistě, Brazílie je pro chlápka jako Payne a konfrontaci s místními jako dělaná, ale ani nevíme, co přesně, natož jaká situace ho tam dotáhne a přinutí vůbec k povolání strážce. Správně si naznačil, že pokud chtěl zapomenout na všechno, co se mu přes více jak 6 let v NY dělo, nevybral si zrovna idylický plac pro sumerování svých starých myšlenek, ale pokud bude ve třetím díle prezentován, jako osoba, kterou za ta léta ten boj v režii odplaty a za ženskou, do které se zabouchl, dostalo její jednání až k dekadentnímu stavu, kdy je mu vše lhostejný s jasnou vizí, že osud mu už připravil dost na to, aby si myslel, že má co ztratit, potom si myslím, že mu Brazílie jako šílený místo rozhodně nepřipadá. Osobně si myslím, že roli bodyguarda přijal jen z toho důvodu, že jako "troska", která kdysi sloužila u NYPD jako detektiv ( a i tohle téma by mohlo být součástí třetího dílu, který vysvětlí, jak to s Maxem šlo dál po jeho incidentu ve Wodenově vile, ze které udělal řešeto a osvětlí, z jakého důvodu od NYPD odešel- možná v tom figuruje i jeho osobní věc, přece jen to byl on, který odprásknul Wintersonovou a nedokázal se s tím smířit), každopádně i taková "troska" si potřebuje ničím vydělat a přiznejme si, že Payne v zabíjení za první i druhý díl dost exceloval, tak proč toho svýho "talentu" nevyužít za slušný peníze k ochraně nějakýho bohatýho panáčka z jižní Ameriky? Scénář jsem taky neměl možnost vidět, ale taky se zde může nabízet možnost, že v Brazilíi bude sice působit dojmem jako člověk, který by se nechal najmout na špinavou práci, ale stále může působit u policie v utajení a pomáhat místním s delikátní situací, avšak těžko říct, to jsou samozřejmě spekulace a osobně jsem zvědavý, co se z toho příběhově vyklube.
      • Něco na tom bude. Jenže já bych spíš čekal, že se bude snažit na to zabíjení zapomenout a držet se od problémů co nejdál to půjde. Ne do nich skočit po hlavě (ochranka v Brazílii - nic proti Brazílii, ale svatoušci to nejsou). Na druhou stranu je pravda, že útěk z NY je taky docela logický. Změna prostředí člověku prospěje. Jen mi tam pořád nesedí ta ochrana průmyslníka. Navíc si říkám, že Max by se spíš zašil v nějaké smrduté díře a ubíjel žal chlastem a ne se snažil začít nový život. Ale možná se šeredně pletu a Maxe jsem i přes opakované dohrání dosud nepoznal?!
        • ZvacA
          Možná by to tak udělal dříve a možná to není ani snaha začínat nový život, jen prostě tak nějak po tom všem zflegmatizoval a je mu už u řiti, co a proč to dělá, jen si tím asi vydělá a možná že pak se za ty peníze i někde uchlastává. Jak jsem řekl, nemá asi už nic - o rodinu přišel, přišel i o babu, ke které začal zase něco cítit po dlouhé době a vystřílel si řadu, na první pohled zdánlivých, přátel.... zkrátka něco ho k roli ochránce uvrtalo, ať už to byla jeho osobní věc nebo něčí příkaz, to se dozvíme, protože jak jsem řekl, bližší souvislosti proč zrovna Brazílie, proč zrovna Payne vypadá tak jak vypadá, to všechno a rád tomu věřím, se snad ve třetím díle vysvětlí. Ačkoli, střízlivě je určitě pošetilý řešit tady důvody jednání virtuální postavy, ať už by mohly být psychické nebo jinýho rázu, když to všechno mají v rukách vývojáři, to je fakt. :)
    • Něco takovyho na ten zpusob, bych si predstavoval taky....mam rad hry, ktery cloveka nejenom ze zabavi, ale i v urcitejch mistech poučí a nebo se ti snazi neco rict :)
  • Bojím se, že z toho bude nějaká tuctová střílečka, která bude mít s Maxem Paynem společné jen jméno. Pochopitelně zasazené do pseudovolného světa ala GTA. *8*
    • V jedny veci jsou starsi hry lepsi nez ty novy, ty novy se uz muzou delat v lepsi grafice, moznostech protoze procesor uz to proste utahne a disky uz jsou taky tak velky, ze ten svet muze bejt OBROVSKEJ takze se kazdej snazi delat spousty hatlapatilek, aby to kazdyho zabavilo....ale tem hram schazi ta osobitost a takovy to teseni na to to hrat a rikat si "a co bude dal" ? A presne takova hra byl max 1 a 2. Od 3 radsi nic neocekavam....
  • konzoly zabili hry...... este ze existuju pecky ako de3 a portal ci arma, ktore na konzolovost hrania uplne j.....bu.
    • Jé a víš o tom že i minulý Max byl na konzoli? Nebo jen plácáš z neznalosti?
      • kasli nanho je to troll, niekomu nevysvetlis ze dizajn, styl a pribeh hry nesuvisi s konzolami. Ale daktori zakomplexovani jedinci maju potrebu rozputavat flame aj keby sa jednalo o tetris.
  • No, necháme se překvapit ,ale zatím to moc růžově nevidim *9*
    • Max Payne? Jedna z nejlepších her. Obávám se, že to bude strašný propadák, protože z toho udělaj tuctovou střílečku. Kdyby radši udělali remake jedničky v nové grafice.
  • On fakt nekdy vyjde?! Kazdopadne jak jiz je tady uvedeno, Max jsem si spojil s noir v NY, nevim nevim, jak bude na me pusobit Brazilie...
  • videli ste niekedy aby sa noirovka odohravala v brazilii???
    • Jak se podle tebe noir definuje?
      Ocividne to nebude noir v tom nejlacinejsim, lidma zadanym pojeti (dlouhy kabaty, hustej dest, apod.), ale v usudek rockstaru mam "malinko" vetsi viru a respekt, nez pro zdejsi uzkoprsy remcaly.
      Abych ti odpovedel, tak nevidel, ale predstavit si to dovedu.
      A pokud to bude neco uplne jinyho, tak se taky nezblaznim.
      Taky jsem mel tenkrat Maxe rad i pro tu stylizaci, ale dneska uz by me to asi na zadnici neposadilo. Spis si myslim ze bych to vnimal jako kyc jak bic, stejne jako snad kazdej, kdo za ty leta neco nahral, nakoukal, nacetl,..
      Treba se nakonec v brazilii bude odehravat jen cast hry. Zkratka bych to nezatracoval. Ale ja byl vzdycky chytrejsi, vyzralejsi, a vubec zkratka daleko lepsi, nez vsichni ti tupounci okolo ; D

      Kazdopadne jestli nekdo umi pracovat s filmovou strankou hry, tak Rockstar. Dopredu se vsadim, ze to bude mit asi tak sedmasedesatkrat lepsi scenar nez stary dily (resp. vetsina her), spickovou rezii, paradni design a hratelnost (euphoria!), a atmosferu k rozkrojeni. Asi jinou nez jsme zvykli, a takovyhle prekopani zakladu neni zrovna z tech zmen, po kterejch hraci volaj, ale uvidite, ze to pujde i bez proprsenyho NY.
    • Nekdo v Rockstaru asi ano.
      Ono je sice pekne ze jsme si my, nespokojeni hraci, aspon vyhadali "flashbacky", ve kterych bude Max vzpominat. A ty se v Brazilii odehravat nebudou. Otazkou je jak velkou roli a jak vubec budou vypadat.
  • Všichni kritizujete CoD za to, že je furt stejnej, ale jakmile přijde nějaká série s nějakou změnou, všichni prskáte. Tak do pr.d.ele, co chcete?
    • Jenže CoD už bylo snad 10 dílů a všechny jsou skoro stejné s grafikou založené na Quake3. MP byli jen dva díly a už je to nějaká doba, takže každý se těší na nový díl, ikdyby to mělo být to samé v nové grafice (což nesplňuje ani ten Cod). Jenže to vypadá, že vypustí všechno, co bylo značkou Maxe Payne tj. jeho vzhled i temný noir příběh v NY a udělají z toho nějakou tuctovou střilečku v jungle.
    • Zmeny jsou zadan pouze nekde. Navic neni zmena jako jako zmena, v tomto pripade o 180°
    • misho8723
      v COD človek chce dáke zmeny hrateľnosti, v Maxovi dajme tomu, že tiež, tam nemám problém s tým, ale nesrať sa do prostredia, postáv, noir atmosfére prosím.. ja sa pýtam takto, nepoznám nikoho, kto by chcel niečo z tohto aby sa zmenilo v Maxovi, hrateľnostne dačo nové samozrejme môže byť, ale prečo menia to s čím fanúšikovia série nechcú aby sa menilo? Žeby zase mali u riti fanúšikov pôvodných dielov?...
      • Jen ať to změní po třetí v NY už by byla dost nuda.
        • misho8723
          no nech to dajú kde chcú ale nech to má stále tu noir, temnú atmosféru ako v jednotke a dvojke,,, ale nie urobiť pokračovanie Uncharted.. inakšie otrasný obal na trojku : http://img831.imageshack.us/img831/8012/pict977450.jpg
  • "Slavný bullet-time efekt zůstane, ale přidá se k němu nový systém krytí a bohatá nabídka realisticky zpracovaných zbraní."

    Realisticky zpracovaných? Takže reálná doba přebíjení vzhledem k bojovým podmínkám (to vím že na střelnici v pohodě to jeden borec dovede pod ), ztráta nevystřílené munice při přebíjení zásobníkových zbraní, pořádný zpětný ráz a rozptyl?
    • zx_spektrum
      To je jen takový ten běžný pseudorealismus který má k realitě tak daleko, jako flatulence k rajskému plynu, marketingové bláboly to ovšem nezastaví.
    • U poznámky o přebíjení mi vypadl odkaz na video:
      http://www.youtube.com/watch?v=NxzrahUUTi8

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit