Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Seriál mám velmi rád, hlavně proto, že si autoři neberou servítky a nechávají umírat postavy, včetně těch sympatickejch a nepářou se s násilím. Surovost ze světa zamořenýho Walkery jenom číší. Zároveň je tu naprostý minimum přitažeností za vlasy. To může a pravděpodobně je způsobeno komiksovou předlohou, ale stejně... Víme, co dokážou filmaři občas udělat i s něčím kvalitním a rozumným. Co mě trochu mrzí je fakt, že prostředky obou sérií jsou poněkud hlušší a něco se opravdu děje jen na začátku a konci. Ale jinak super dávka spousty hodin zombie masakru. Což mě přivádí ke hře.

    Viděl jsem hodinový video s dobrým komentářem a musím říct, že jsem byl dost znechucen. V první řadě je to trestuhodná technická úroveň, zcela popírající standardy 21. století. Já vím, že mě v tuhle chvíli bude spousta lidí chtít označit za vola, protože to je prostě komiksová grafika a tečka, ale i komiks se dáh udělat hezky. Tohle je hnus, fakt hnus. Animace, příšerný textury bez jakejchkoliv detailů (opět ne, to není komiksem), nasvícení, modely (vsadím se, že v komiksový předloze třeba takový auta hranatý kola neměly), to je prostě... Na freewarovku ok, ale na komerční projekt? A pak je tu ovládání, který se zdálo bejt dost nanic, a mumlavej hlas hlavního protagonisty... Nepotřebuju ke štěstí špičkovou grafiku, ale když je vysloveně vidět, že se autoři ani nepokusili, to mě prostě toči a odmítám si takovou hru koupit. Tím spíš, že zbytek nevypadá bůh ví jak a o jejich předchozím počinu, JP, jsem taky neslyšel to nejlepší. Předloha je fajn, teď to jenom využít.
  • Už je to pár let co jsem poprvé objevil komiks The walking dead a do té doby bych nikdy nevěřil, že komiks dokáže vytvořit tak neuvěřitelně napínavou atmosféru, že jsem hltal stránku po stránce. Poté vyšel seriál, který sice nedosahoval kvalit komiksu, ale nebyl tak špatný. Když jsem ale spatřil trailer na hru The walking dead, tak jsem tomu moc nevěřil. Děsila mě možnost, že mi zážitek ze hry sprzní jeden z nejlepších komiksů, který jsem kdy četl. Avšak dnes jsem dostal do rukou první episodu této hry a už po první minutě jsem změnil názor. Nejenom, že od počátku máte před sebou skvělou atmosféru a strhující boj o přežití, ale i obyčejné dialogy jsou plné emocí. Ovládání je jednoduché s akčními sekvencemi a děj se odehrává dál podle rozhodnutí, které jste udělali ve hře. Postavy jsou skvěle napsaný a pokud máte rádi Zombie atmosféru, tak se nezklamete. Musím uznat, že první episoda této hry za nějaký ten peníz stojí a jen doufám, že episod bude mnohem více :-)
  • Nevěřil jsem že ta komiksová grafika dokáže nabudit nějakou atmosféru... dost krutě jsem se zmýlil,hned po počátečním karambolu na dálnici se mi zatajil dech. Je to hodně příjemná adventura s QTE prvky a rozhovory jsou také ucházející. S trochou nadsázky se dá říct že je to mix poldy , Walking dead a rozhovory rádoby styl Mass Effect... taky je pěkné že si postavy pamatují co jste jim řekli... když řeknete jedné slečně že je čub*a tak za hodinu vám pak poví že jste ji to říkat nemusel a shazovat ji před celou skupinou. Je to velice milé překvapení a těším se na další epizodu.... Pro ty co už mají zkouknutý seriál a líbil se jim (komu ne? )
    tak tohle může být dobrá strava ;)
    • GlaDOS
      No já jsem se na Walking Dead těšil ale pak jsem hrál JP a z těch QTE scén, které tvořily většinu hratelnosti mi bylo tak zle, že jsem si řekl, že už si od nich nic nezahraji. Tak teď zase nevím. Zombie mám rád, adventury ještě víc, QTE vůbec.
      • S JP jsem bohužel... nebo možná bohudík neměl tu čest. Každopádně tohle potěší především fandy The Walking Dead . Kdo tenhle seriál nezná to nevadí hra se odehrává pokud jsem pochopil 15 mil od příběhu v seriálu ve stejném čase. Jistě není to perfektní hra ale docela dobře napsaná, hlasy postav jsou na dobré úrovni. K tomu si přičti poměrně zajímavé volby a rozhodnutí které se na tebe někdy začnou sypat i s časovým pressem. Zabaví to *3*
        • GlaDOS
          Asi tomu šanci dám.
  • Hmm takze je z toho interaktivni film? Skoda, mam ve hrach radeji vice volnosti a taky se mi moc nezda ta cena 25EUR za par hodin zabavy a takhle to zopakovat s nekolika naslednymi dily (Trochu mi to zavani zdimanim penez).
    • To je zhruba cena za všech 5 epizod, pokud si je budete kupovat samostatně. Epizody mají vycházet měsíčně a podle mého názoru hra za tu investici stojí.
  • Masa-san
    Ještě jsem nehrál, ale z toho co jsem viděl, by tomuhle interaktivnímu filmu, slušel port na android a dotykové ovládání.
  • Vrook
    Právě to hraju. Sice mám odehranej jenom kousek, ale vypadá to zajímavě, i když jsem tomu přestával věřit, jak se blížil release. První dva encountery s walkerama byly dost dramatický (zombie půl metru ode mě, nabíjení brokovnice, patrona mi spadla na zem, atd..) - ze všech zombie her se tahle zatim nejvíc blíží k survival horroru a kombinace s dialogy a plynulym příběhem k tomu skvěle sedí. Na určitý postavy a místa z komiksu (potažmo TV seriálu) jsem už narazil, takže v tomhle směru to může bejt taky zajímavý. Jdu pokračovat, tak uvidíme..
    • Tu sekyru získáš právě u toho motelu.Nejdřív najdi polštář, madraci nebo co to je. Ten pak přiložíš k hlavě zombíka co je kousek od toho auta se šroubovákem, a ta stou pistolí ho odpráskne.Na zbytek už příjdeš.
      • Vrook
        Jojo.. Polštář je kdyžtak za tou zídkou hned na kraji, kousek od ice boxu, kde byl zavřenej Glen
    • EuroSamurai
      A hraje se to stejně jako jejich jurskej park?Tim myslim jen interaktivní film plnej QTE?
      • Vrook
        Nevim jurskej park sem nehrál, dinosauři mě moc neberou.
        • GlaDOS
          Jak se to teda hraje? JP byl takový, že jsi víceméně mačkal ve správný okamžik určitá tlačítka a adventury tam bylo minimum. Prostě hra zabitá qtečkama, které tvořily 70 % hratelnosti.
          • Vrook
            Jako víceméně je to filmový s interaktivníma prvkama a qte tam jsou, ale prvky adventury to má v sobě dost. Třeba teď jsem fakt ztracenej a nějak nevim jak dál. Umim si představit, že z jurskýho parku to mohlo udělat nudnou kravinu, ale tohle mi přijde zábavný. Příběh je tady (zatim) zajímavej.. a vlastně je to asi nejdůležitější prvek. Pokud to bereš jako zombie titul, tak je to příjemná změna od bezhlavýho zabíjení hord zombieků všelijakejma přiblblejma zbraněma bez špetky atmosféry (viz. Zombie Island)..
            • EuroSamurai
              to mě taky napadlo ale za boha nemužu přijít na to čim páč nic nikde nemužu sebrat navíc sem se ted zasekl u motelu kde mám sehnat zbran a našel sem šroubovák ale nevim jak se k němu dostat
            • Musíš nejdřív sekerou rozbít ten zámek
            • EuroSamurai
              Tak to mi mužeš poradit. Zasekl sem se v tom obchudku s lekama a za boha nemužu sebrat tu cihlu na kterou "nemužu" dosáhnout abych ji mohl hodit do výlohy s tv
            • Vrook
              Teď jsem dohrál tu první epizodu a nejlepší na tom je, že to sdílí atmosféru komiksu a seriálu. Stejně jako v komiksu nejde jen o zabíjení zombies, ale i o vztahy ve skupině, jsou tam fajn postavy i hajzlové, kterejm nemůžeš věřit a časem si musíš vybrat kdo je pro tebe větší prioritou. A sneak peak k druhý epizodě na konci tý první? No už se těšim na pokračování..
            • EuroSamurai
              Tak vyzkoušeno a zas tak špatný to není ale mám pár výhrad k logice některejch scén.
          • hraje se to stejně jak JP. Čti.
            • GlaDOS
              Díky za radu, číst umím ale nikde to nebylo napsáno.
      • Ano, na youtube jek mání 13 minutový video

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit