Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • firebug
    Na tuhle hru se straslive tesim. Samotny ovladac WiiU me ale stale nejak nepresvedcil. Muze byt sranda, to na nem hrat, ale vsechno co se zatim s jeho vyuzitim predvadelo, by se dalo pohodlne zrealizovat na gamepadu ci na klavesnici + mys. Na pocitaci by mohl jeden hrac ovladat Raymana klavesnici a druhy na stejnem monitoru mysi rozpohybovat zabaka. To same si dokazi predstavit na klasicke konzoli (gamepad + gamepad). Nechci tedy genaralizovat. Jde jen o dojem ktery ve me vyvolaly predvadecky Rayman Legends a ZombiU. Jinak hudebni levely vypadaji (a zneji) lahudkove.
  • Black_Hand
    wow, badass. takovych her uz par bylo, a nebylo to nezbytne vylozene hudebni (audiosurf etc.), ale tady se mi to fakt libi.
  • Prečo všade píšete jeho meno ako Michael? Volá sa Michel, je to frantik.
    • sleepless
      Správná připomínka, díky za opravu.
  • Hry se prizpusobuji moznostem hardware, vcetne ovladacich periferii. Vysledkem rozmaniteho ovladani by mely byt rozmanite hry.

    Problem je, kdyz naopak jedna hra ma podporovat ruzne ovladace. Tim se rozmanitost naopak snizuje, protoze lze vyuzivat jen spolecnou cast vlastnosti jednotlivych ovladacu. Bohuze rada hracu je omezena a prosazuji, aby se vsechny hry daly hrat jednim a tim samym ovladacem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit