Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Microsoft sází na Scorpio . Současnou generaci pomalu odepisuje a ví , že takoví jako LVL426 opět koupí , protože o rok pokrok . Nějaké lpění na platformě se nedá čekat ani z tábora Sony , protože už teď celé PSN obsluhuje minimálně dvě generace konzolí (+PSP) a s výkonnější konkurencí už místo PRO na druhou připraví konzoli s další číslovkou ( Sice Polyphony již nestihnou druhé GT v generaci , ale výkonnější konkurenci ladem nikdo nenechá) .A i v budoucnu to bude ohledně exkluzivit především o tom , kdo nabídne vývojářům lepší podmínky a HW na vlastní prezentaci .. Hvězda Nintenda tak v budoucnu pohasne už nadobro a začnou vydírat retro fandy s neoficiálním HW a firmy s produkty které se na někdejší slávě big N dodnes živí.
  • up_er
    MS a exkluzivity to nejde dohromady. Ale tak hlavně že s tím počítají. *7*
  • Phil by se mel vyjadrovat pokud mozno co nejmene, cele znacce Xbox by tim udelal vetsi sluzbu, nez jakakoliv exkluzivita.A pokud jde prave o ty exkluzivity, tak je to na Xku opravdu tragicke, neustale toceni Gears, Halo, Forza a to je cele, vse ostatni je podprumer nebo pri nejlepsim prumer.
    Nechapu proc firma, ktera disponuje takovym financnim potencialem, nezafinancuje vyvoj nejake velke nove IP.
  • TheGGG
    Ten Phil, to je takovej tragéd, to se fakt nedá... to jeho neustálé pózování a chování ve stylu "já jsem jen další cool hráč od vedle co pro vás chce jen to nejlepší" mu snad už nikdo nežere... Jak by řekl Andrei "sorry jako" ale to co microsoft s xboxem dělá, to je vražda v přímým přenosu. Já doma mám PC, PS4/3 a xbone a xbone zapínám snad nejmíň a to jen kvůli tomu, že si dávám HALO opáčko. No prostě vedle exklusivitek od sony je to co nabízí microsoft fakt tragédie. Co mají v plánu? nějakou kreslenou hru s piráty a pokračování průměrného crackdown...
    • k čemu jsou ti 3 herní platformy?
      • Tak pokud si chce člověk zahrát i exkluzivky z jinych platforem, tak mu nic jiného nezbývá. Ale mnozí radši budou presvedcovat sebe sama a sve okoli o tom, jake jsou ty exkluzivky sracky, ze jim to nechybi a ze jen ta jejich platforma (kterou jim zpravidla koupi rodice a dalsi nedostanou) je to nejlepsi, co kdy spatrilo svetlo sveta.
        A kdyz pak takove lidi clovek chvili sleduje, tak zpravidla zjisti, ze tolik energie a casu investuji do haneni her a platforem, ze jim to jedno zcela jiste neni.
        Ja osobne, pokud mam moznost volby, tak hraju na pc, ale je par kousku, ktere si na pc proste nezahraju a tak misto brekotu a kydani spiny na internetu, si ty konzole poridim.
        • True story.
          Ale zatím jsem ještě neobjevil důvod koupit XboxOne, zatím na něm nebyla žádná pořádná exluzivita.
          Snad jenom Halo 5 bylo trošku zajímavé (ale nic extra v porovnání s předchozími díly)
      • TheGGG
        čtyři a jsou mě k hraní her bobe.... je to šok, já vím...
    • Nikdy jsem si nemyslel, že budu souhlasit s Justinem Bieberem... Phil je vskutku tragéd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit