Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsou nejake slusne stranky o hre kde je co, kde je kdo, mapy atd?
  • DeDy
    Hej lidi, taky vám to hlásí chybu při odesílání uložených her do Cloudu? Mě se to odešle až tak na třetí v horším i na pátý pokus. Mám dvě PC (home a office), tak tu funkci chci používat. Vím, jde vypnout.
    • tahle featura u mne nebezi vubec, musel jsem vypnout... ale to jak pises nechces... takze cekat, az to ubisoft opravi...
      • To se nacekas ...
  • Jak se dostat do jiné lokality? Jsem na Agynském poloostrově a nemůžu jinam.
    • kaermorhen
      Po vyřešení situace v Castle Portmeyron se dostaneš do další lokace.
  • jak jste na tom, lidi? ja uvizl vicemene na 13levelu a nevim, co dal... tam, kam muzu mne vsude behem chvile vyklepnou, ackoliv mam experty ve vsech oborech co se ucim a ve dvou snad uz i mistra... kouzla nakoupene vsechny a moc to nepomuze... mel bych se pohybovat v lese, ale potvory mne likviduji... spektry nedam, nebezpecne jeskyne take ne... potreboval bych tak 5 levelu navic, abych se zacal nekde chytat - bud mi zabiji (ne omraci) postavu jednou ranou, nebo maji regeneraci a pak je ani pri delsim souboji nesejmu... chjo, jestli je herni doba 30h, tak jen proto, ze se clovek neustale vraci do mesta, spi a nebo loaduje...
    • kaermorhen
      A jaká máš povolání v partě? Velmi dobrá skupina je se zaměřením na likvidaci ohněm a pokud chceš otevřít všechna utajená místa, měl bys mít postavu s vysokou sílou, další s magií a další s vnímáním.
      • myslej jsem, ze vcelku klasiku - trpasliciho deffendera jako tanka, crusadera jako damage dealera (coz nefunguje, podle mne velmi slaba postava ktera musi investovat temer do kazde schopnosti a neumi nic poradne) a k tomu clovek mag se zamerenim na ohen a elfi druid na leceni...

        problem je, ze tank netankuje (bossove jsou na provoke a podobne veci imuni) a celkove postavy se zbranema jako mec / sekera se netrefuji... casto mne sejmou hned na zacatku maga.. mozna to chce blademastera, ten je pry owerpowered..
        • kaermorhen
          Dobrá sestava je podobná jak níže napsal DeDy: "Lučištník mi přijde jako nejméně efektivní postava. Měl jsem ho když jsem hrál betu. Teď mám: Trpaslík Obránce, Ork Lovec, Elf Druid, Člověk Mág. A všichni mají střelnou zbraň (luk nebo kuš)."

          Moje sestava na obtížnost normal: Trpaslík Obránce, Elf Druid, Člověk Mág, Trpaslík Runový mág. Sestava má zajištěné velmistrovství ve všech magiích! Jako prioritní rozvoj postav hned v Sorpigalu jsem zvolil Experty: Trpaslík Obránce - oheň, Člověk Mág - oheň a magie světla, Trpaslík Runový mág - oheň a magie světla, Elf Druid - magie světla a magie země.

          Mágy mám raději. Kouzla se vždycky trefí. Luky a kuše šetří lahvičky many. Hodně dobré kouzlo na obranu je Celestial Armor. Musí se často obnovovat.
          • tak jsem se konecne pohnul - spravna instance je pro mne dungeon za lordem Killburnem, lost city... jsem na 16 lvl a hybu se zvolna kuprednu... skoda, ze ten les je tak zamotany a mapa zobrazuje jen maly vyrez
  • Tak šup sem recenzi *3*
  • Mazec. Škoda že nezachovali pohyb jako v minulých dílech, na prostranstvích se dalo vždy sejmout cokoli při couvání, tady ani ň. Ale vypadá to moc dobře, škoda jen, že se nehnu v majáku. nemáte někdo radu jak rozsekat nagy hned zkraje třetího patra? Vyběhnou na mě ze čtyři ze dvou stran a hrozně mě rozsekají, Všechno kam se dalo dostat je dole, není možnost nikde expit, trénovat, od prodejců mám modrý věci. Tohle mi přijde dost divný. Otevřu jedny dveře a současně se otevřou i na opačné straně. Co s tím??
    • DeDy
      Ze začátku jsou jen dva. Prvně zabiju toho slabého (ne elite), jde to snadno když na eliťáka používáš kouzlo "Poryv větru" které určenou potvoru odsune o pole dál. Jakmile jsem obklíčen používám kouzlo "Jiskry", které zraní vše v mém okolí a taky kouzlo "Nebeská zbroj". Není špatné jim taky snížit zbroj pomocí kouzla "Rozštěpení".
    • Celestial armor mám dvakrát, ale to absorbuje pouze 75HP dmg a ty nbagy mi dávaj za 50 každá. Po jedné to nejde zabiju jednu a pak jdu sám dokytek. A navíc se tam nedá ustoupit a mám je ze dvou stran. Tohle mi nepřijde zrovna košer. Jako, oldschoolovou hratelnost mám rád, u minulých dílů jsem propotil nejedny slipy, ale vždy se dalo jít někam doexpit. Tady je to nějak divný.
    • kaermorhen
      Máš kouzlo Celestial Armor? Absorbuje poškození způsobované nepřáteli tvým postavám.
    • Zabít. postupně, jednu po druhé. Dobrý je oheň. *4*
  • Jde nějak zvýšit kvalita textur? Když jsem hru viděl, po příjezdu do Sorpigalu jsem nevěřil svým očím - rytíř na molu má nízké rozlišení, dřevěný můstek má nízké rozlišení, nejhorší je blátěná cesta před branou Sorpigalu... nechce se mi tomu věřit, určitě to jde nějak zlepšít?
    • DeDy
      Taky se mi to stalo. Koukám do nastavení, vše téměř na maximu, ale textury pixlovaté jako z 90 let. No asi na potřetí koukám na nastavení, že to přece není možné a ejhle. Najednou tam položka kvalita textur byla.
  • Neví někdo odpověď na předposlední otázku úkolu od Lorda Kilburna? :) Anglicky je to Shadow woods :P
    • Nevim jestli to je furt aktualni, ale odpověď je: stínový les
  • Děcka kde to koupit výhodně teď??
    • http://www.allkeyshop.com/blog/buy-might-magic-x-legacy-cd-key-compare-prices/
      využil jsem allkey, do deseti minut mi volali dost lámanou anglinou, ale přišel klíč :)
  • ogami
    S hrou jsem spokojen, ale vadi mi mirne nedodelky ... treba nemoznost vybrat cil, pokud neni potvora primo pred partou. Doufam, ze to jeste v nejakem patchi napravi.
    • Je tam toho víc. Hra je celkem zabugovaná, Ubisoft (opět) tlačil na vývojáře s termínem vydání a tak jsou některé věci nedodělané nebo špatně optimalizované. Grafika celkem pokulhává. Města mi příjdou mrtvé a neinteraktivní, těch pár postav dobrých jen na klepy to nevytrhne. Pohyb nezvládli, dost často se stává, že "přejedeš" na pole kde už nechceš být. Úkoly bez nápadu typu zabij pavouky ve studni, přines tohleto, najdi támhleto. Nemluvě o pro mě nepochopitelné věci, když je hra na Steamu, proč otravuje ještě s UbiDRM.
      • ogami
        Vetsina veci co zde kritizujes, mi kupodivu nevadi. Grafika mi pride OK (samozrejme to neni Crysis 3) a celkova oldschool stylizace sveta mi take nevadi. Nepotrebuji stovky npc s nepodstatnejma textama, ktere me nebavi cist. Questy typu zabij/prines jsou dle meho problemem vsech dnesnich RGP/MMORPG, cest vyjimkam. Cekal jsem takovou retro zabavu v libivejsim kabatku, coz se celkem splnilo ... jen mi vadi ty nedodelky, na ktere bylo upozornovano uz behem beta testovani. Dost mozna za tim muze byt tlak na vyvojare jak pises, nezbyva nez doufat, ze hru budou dale zaplatovat.
      • Keyz
        Z Grimrocku jsem měl ihned lepší pocit. Prostě jsem někde byl a nevěděl kde a objevoval zajímavé kobky a sledoval toho borce který mi pomáhal (škoda, že pak zemřel).

        Taky tam bylo hodně xichtů. Sice drobnost ale potěší. Graficky to bylo supr, i když to bylo pouze v kobkách. A osobně mám raději formace které zde nehrají roli.

        Ale tohle je zase velký apod. Uvidím co bude dál, fakt, že grafika na velkou hru od velkého studio je teda zoufalá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit