Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosim vas jak se dostanu do kovarny zivlu? nechce me to tam na tech grifech pustit! a nikam jinam taky nemuzu jit?
  • už jsem venku,velice dobré rady zde..........http://www.svetmightandmagic.cz/forum/index.php
    • MickeyMutant
      Zdeňku, založ si twitter.
  • *16* no a ted jsem zavřenej v hruze......na ty hádanky já nemám asi musím vyřešit meno sloupu,vše sem zničil ale není východ......náka nápověda je v těch 3 kamenech ale mě to smyslnedává......budu vděčen za radu
  • aha jen sem obratil poly a ZAČÁTEK JE

    3řada..s opravou polu cesta cesta sever cesta jih začatek

    díky pane KILLER *6*
  • bohužel vyzkoušel jsem ty pořadí ruzně ale nikam to nevede,, pokusím se to zobrazit prvni je

    reset,podlaha,podlaha, západ, podlaha,podlaha,podlaha,
    cesta,podlaha,podlaha, podlaha podlaha,podlaha,cesta
    cesta, cesta, jih podlaha sever cesta cesta
    cesta cesta cesta vychod cesta cesta cesta

    kde je začátek cesty?
  • AHOJ......PORADÍ NĚKDO .Nedokažu pochopit poslední požehnání vzduch,zaboha se nedostanu na splnění...jinak celou kovárnu mám A BEZTOHO SE NEDÁ POKRAČOVAT
    • Je tam pět plošin. Ta nejblíž ke vchodu je resetovací. Ostatní čtyři slouží k vytvoření cesty mezi tebou a bossem. V jakémkoliv pořadí šlápni na jižní 1x, na severní 2x, na západní 3x a na východní 4x.
  • Prosim poradit.Neviem sa stat grandmasterom vzduchu.Furt mi ta fešanda vravý ze ešte na to nemam.Som na 30lev.-rank plný len ne a ne ma povýšiť.
    • Naučení jakékoli velmistrovské dovednosti vyžaduje nejprve povýšení v rámci povolání. Jestli máš mága, tak povyšovací úkol zadává Zouleika ve Skalním útesu. Pokud šamana, tak Airini, rovněž ve Skalním útesu.
      • Dik moc.Práve preto sú tieto fora super.
  • Dohrál jsem MMX, tak jen stručné dojmy. Herní doba odhadem kolem 40 hodin (nevím, jestli to Uplay někde měří). Je to výborný oldschool dungeon bez všech těch moderních blbostí. Rozloha není zdaleka tak malá, jak se občas dočítám v recenzích. Když jsou lokace vytlučené, proběhnete je za chvilku, ale při "dobývání" nových území hra jako malá nepůsobí. Zábavný je vývoj postav, objevování světa a místy bezradnost při řešení questů. Většinou mají jen přibližné zadání a občas člověk jen tak bloumá světem v naději, že narazí na něco, co mu pomůže s nějakým úkolem - to mi připomnělo Wizardry 7.

    Naopak mě vůbec nezaujal příběh ani svět, nemám k Might and Magic vztah a asi nikdy mít nebudu. Naštěstí příběh není v MMX podstatný. Technické zpracování je mizerné. Mám pocit, že po každém patchi se hra musí stáhnout celá znova, což jsem udělal jednou, ale podruhé už ne.

    Celkově je MMX výborná oldschool hra. Nemyslím si ale, že by se dungeony nějak vracely nebo obrodily. Je to sice hezké, ale dnešní hry už jsou jinde a krokovaný dungeon už zkrátka nenabízí ponoření do herního světa, jako před 20 lety. Hodnocení 8/10 mi přijde OK.
  • na tomhle webu píše nějakej r blog docela zajímavé čtení. triochu netradiční přístup ale i tak je to zábava číst. http://www.hodnoceniher.cz/clanek/2825-jake-plne-hry-budou-prilozeny-v-level-237-/
  • Cus, zrejme jsem prisel na pointu velke casti problemu s hrou. Hru jsem nainstaloval, zaregistroval se na uplay a zacal parit. Bug za bugem, sekani, zustavani v kombat modu i pri priserach - mraky a mraky problemu. Kontroloval jsem verzi patche a primo pri hrani jsem dostaval ingame rewardy od uplaye. Tech bugu bylo hrozne moc a zoufalstvi silene. A dneska mi to konecne cvaklo. Pokud hru nainstalujete, regnete na uplay a hrajete v offline modu, tak vsechno stoji uplne za prd. Dnes jsem hru dal hrat ONLINE, sosnul 8gb dat, spustil a stalo se neco neuveritelneho. Odehral jsem na tom 10 hodin a je to uplne jina hra. Co vsechno se zmenilo pri hrani ONLINE oproti hrani OFFLINE?

    - hra ani jednou nespadla, ani jednou se nesekla, prozatim ani jeden jediny bug
    - u portretu se objevila nova ikonka a to zluta, ze je predmet opotrebovany
    - doba loadovani se neuveritelne zkratila, v dungeonech mezi patry do 10 sekund
    - hra je mnohem plynulejsi, jak po ctvercich, tak pohyb nepratel
    - u spatnych odpovedi se neobjevuje chybova hlaska
    - doplnila se vsechna pozehnani, ktera jsem ziskal
    - funguje quicksave
    - u dovednosti je ted videt, ktere hodnoty jsou jen ze skillu a v zavorkach je co je z itemu
    • Aha, tak proto. Problém je ze na DVD s hrou je neupdatnuta verze hry a je skoro nehratelna.Proc, to vedi asi jenom v Limbicu:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit