Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 5/10, neni to moc? jakoze jaky ma ta hra vubec klady, ze si zaslouzila celych pet bodu?
    • Tobě taky nic neříká slovo soucit, co.
      • nema smysl ty hre nadrzovat jen proto, ze to delalo znamy studio. lejno zabaleny v darkovy krabicce nikdy nicim jinym, nez lejnem nebude.
        • No dyť jo. Že bych to mohl myslet jako vtip tě nenapadlo. Tebe si budu pamatovat, s latu mluvit tak jednoduše, jak to jde. Bože můj. *1*
  • Prosim vas a jaky pribeh byl v Bloodborne??? Zadny tam nebyl a stejne to bylo za 10/10, recenzent ma averzi vuci uspechu, ktery minecarft zaznamenal a v prodejich si povodil Bloodborne jako kus slimaka *1* *1*
    • bloodborn bolo hlavne o gameplay-i a podľa toho hodnotili. telltale hry nie. minecraft story mode je skôr pre mladších
      • podle me to je jen marketingovy tah od telltale. jen vydaji mensi hru podle neceho mnohem znamnejsiho. jako u walking dead ale to alespon za neco stalo
    • Řekl bych, ze je docela rozdíl mezi adventurou a akční rubačkou.
  • PanS
    Klišovitý příběh u dávno okoukané hry.Ale proč ne, některé série takhle přežívají už pěkných pár let.
    • Když jsem v článku četl, o čem je příběh, nemohl jsem se zbavit pocitu, že v Telltale panuje hluboké přesvědčení, že Minecraft, to je přece ta hra pro dvanáctileté šikanované wannabe-nerdíky, v tom se najdou, to se jim bude líbit. *7*
      • PanS
        Od začátku jsem říkal, že v prostředí Minecraftu by se jenom těžko dala vymyslet nějaká smysluplná zápletka. Telltale vzali příběh, který už i ti dvanáctiletí viděli stokrát jenom s malými obměnami, a nacpali ho do hry, která už je dávno za zenitem. Buď jak buď, recenzent se oprávněně obává, jestli tahle hra vůbec má nějaké cílové publikum.
  • trochu mě trápí a jsem zděšen hodnocením na Steamu - přijde mi neuveřitelné že tento paskvil dostane od skoro 2500 lidí hodnocení 9/10. Na metacritic user reviews dejme tomu ale Steam jsem doteď považoval za celkem objektivní kde se lidi nebojí sklouznout k přísné kritice a hodnocení viz nedávno Armikrog který má nyní podle mě spravedlivých 6/10. Pětiletý děcka přece nemají steam účty?!
    • gesto
      Proč neuvěřitelné ? takové hry s 99% hodnotí jenom lidi co si je koupí, a ten kdo to kupuje má jasno je to fanda minecraftu tečka... já osobně takové hry nehodnotím ,,, další příklad třeba wowko dejme tomu že to nehraješ, budeš to hodnotit ? třeba raidy ? nebo rated BG ?
  • mno nepochybuji, ze se najdou lidi, kterym se hra bude libit.
    osobne mne mrzi, ze spise se nesnazi rozvinout mechanismy hry.
    dovedl bych si predstavit stejnou hru v otevrenem svete, kde plnite ukoly prozivajic pribeh, hledajic ztracene poklady, vedomosti vzacne materialy.
    upravene tezni a preprava materialu a staveni obrany proti mobum kteri umi znicit slabe opevneni.
    vyvoj zbrani, od kulu v palisade po katapult. vyvojovy strom vyroby, magie.
    ritualy k vyvolani napr vodniho elementala na obranu vesnice proti ohnivemu demonu.
    uz ted existuje plno zajimavych technickych a magickych a rpg/adventrunich modu.
    skoda ze si je prislusne osoby nikdy nezahraly.
    mohli mit inspiraci co se da s minecraftem delat.
    • Třeba tohle bude v klasickém MC, někdy ve verzi 2.2... (máme 1.8, chystá se 1.9, snapshoty se už blíží k releasu) ;-)
  • Veskoslav
    Minecraft má pro mě kouzlo. Rád stavím a nejvíce mě bavilo vymýšlet různé stoje či brány, které se ovládaly pomocí redstone. Udělat otevírací brány, ať už padací či do stran otevírající, katapulty, co střílejí, děla, která Vás "portují", metro včetně stanic:) Ale tím to pro mě hasne. Od TT jsem hrál 1. díl Walking Dead a kupodivu mě bavil, takže časem dohraji tu první sérii. Druhou ani nezačnu kvůli hlavní postavě. Hrál jsem i Wolfa i Borderlands. Bavili, ale nevím, bylo to už pořád to samé. Kdyby to bylo jako obyčejný seriál a ne "hra", tak by mě to asi bavilo mnohem více. A co se týče "tohoto"? Snaží se vytřískat z toho, co se dá. Bohužel stavět příběh na něčem, co nemá příběh, je asi to samé, jako když se nejnovější CoD snaží dohnat Titanfall po zdi. Myslí si, že cílená skupina MInecraftu, tedy okolo 12, to bude hltat. Snad narazí a donutí je to změnit a upravit "své" hry natolik, aby to nebylo pořád to samé jenom s měnícími se kulisami.

    A když příběh, tak tady tento klip z "Minecraftu" jej má lepší jak celý díl této "hry":
    https://www.youtube.com/watch?v=I-sH53vXP2A
    • nightborne
      Já hrál Minecraft naposled ještě dávno, dávno v betě... a tam mě bavilo kopat co největší tunel =D. Jak Joey a jeho díra na pláži. Asi sem nějakej nenáročnej, nebo co *1* .
      • Hm, na Minecraft jsem narazil při při testování různých OS pro Raspberry, kde byl v jednom z nich implementovaný. Celý víkend jsem se u toho zasekl a taky kopal obrovskou jámu až po první vrstvu cihliček úplně dole, tunely skrz na skrz celou mapou, nebo obří lávky ve stratosféře... :D
      • Veskoslav
        Takové to pravidlo. Nekopej dolů, je tam láva, nekopej nahoru, je tam láva, nekopej doleva, je tam láva, nekopej doprava, je tam láva. Bez módu na teleportaci "domů" prakticky nehratelné v podzemí:-D

        A vidím, že klikací nula dorazila:) To je fakt smutný život celý den sedět a čekat, až přijdu, zapnout skript a pak hajinkat, protože zítra vstáváš do školičky:)
        • nightborne
          Jojo, do lávy sem padal imrvére =D. Ale stejnak mě to bavilo. Nevim, to kopání má něco do sebe. Jak třeba v Terrarii, tam sem se taky okamžitě šel prokopat do pekla. Nebo v 7 Days to Die, totéž, okamžitě výkop co největší díry. Tam ale bohužel žádná láva není, pouze neprokopatelnej rockbed, což je poněkud antiklimatický =D.
          • Veskoslav
            Terrarii jsem nikdy nehrál a 7 Days to Die mělo tak katastrofální optimalizaci, vylhanou grafiku a stupidní svět, který mě naprosto nebavil, že tam mám pouze 3 hodiny. Doteď nechápu ty kvanta pozitivních reakcí, které se rozplývají nad úžasnou grafikou a skvělou hratelností:)
            • Veskoslav
              WD se jede setovka Hell, k tomu máš JERAM'S BRACERS, prsteny Restraint setovku (gem na bosse, non-physical damage a damage, když jsou pod sranda efekty). Mě chybí zbraň, což je na Zombii Charger, co snižuje až o 80% spotřebu many+až 100% damage Zombii Charger. Mojo valíš buď na snížení damage nebo co ti přijde. A pasivky se většinou hází damage proti elitkám +50%, The Grin Reaper, který právě vytváří dvě tvé kopie, co můžou vyvolávat tvá kouzla, co máš aktivované. Navíc když si do pasivek narveš Grave Injustice, tak piraňa tornádo a jiné srandy máš prakticky hned zpátky díky cooldownu:) Jako teď má WD jednu z nejlepších setovek ve hře, co je.
            • nightborne
              Jo, ale WD tuhle sezónu vypadaj parádně... teda, nevim, co všechno se hraje, ale bratranec hraje WD s tím buildem, jak se mění v kostlivce a má tam nějaký svý kopie... jak spustí plnou palbu nevidím ani sebe, natož myš nebo nepřátele nebo nedej bože něco na zemi, z čeho bych měl uhnout, ale je to sranda =)).
            • Veskoslav
              Za barbara mám odehraných krásných 9 hodin celkově (takže 70 mám:-D). WD mám tento "věk".
            • nightborne
              Vidíš, ja to zas ustojim, ale neumlátim =). Jenže když jsem dal do háje healy a obranu za damage, tak mě zas prozměnu roztrhli jak malý dítě. Co hraješ, vůbec? Taky barba?
            • Veskoslav
              Já mám reálně damage na 66/68, ale neuhlídám si HP.
            • nightborne
              Já mám 61 na barbovi, myslim... ale top frajer 75, dobrý den nashledanou tyve, nepochopim jak...kor když nemá na gearu jedinej heal, asi má 100% dodge nebo nevim *1*
            • Veskoslav
              Já mám grafiku v křemíkovém nebi a čeká se na pány anděly, co na to:-D Jinak pravda, Diablo jsem nezapnul více jak dva týdny:-D Asi jsem si řekl, že když jsem dal 60 GR solo, že mám asi dost pro tento "věk":-D
            • nightborne
              Hele, to se ti nedivím, já když viděl záběry z alphy, nebyl sem si jistej, jestli hraju vůbec to samý... je to hodně a zásadně jiný už, klidně tomu dej ještě jednu šanci, ani nepoznáš, že už jsi to jednou hrál =).

              (jo a právě jsem vygamblil ancient obouručku, co potřebuju. Sice je ti to u prrdele ale nikdo jinej kdo hraje diablo neni online, abych svěřil svou radost *1* )
            • Veskoslav
              No já byl jeden z prvních:-D Takže nevím, rok zpátky?:-) To bylo něco otřesného, to nebyla ani Alpha. Jediné štěstí, že jsem to tenkrát dostal:) To mě více bavil Nether, který sice začátek hrozný, ale pak to jelo jiné bomby. 7 days je už příliš dlouho v EA a "tvůrcům" to tak vyhovuje.
            • nightborne
              Jak je to dlouho, cos to hrál? Ono to zpočátku stálo docela za prd, ale hodně to vylepšovali... nechal jsem tam cca 40 hodin, než jsem byl schopnej říct, že jsem viděl všechno, co ta hra nabízí. To na early access není tak zlý =).

              A Terrarii rozhodně doporučuju, pokud seš teda připravenej dva dny nejíst a nevidět slunce =)).
  • Radši si hrát s Legem než toto.
    • toľko Lega nenájdeš na svete koľko je na jednej mape :P :D
    • Veskoslav
      No jo, ale co když je to Lego Minecraft?:-D
      • Tak potom už je to sice hodně předražený plast, ale i tak se z něj s trochou vůle pořád dá postavit raketa raketa raketa. *1*
  • fallanga
    Nemám rád Minecraft, hry od TT sice rád hraji, ale jedou pořád beze změny, což také není dobře. Tohle si nechám ujít. Udělejte další TWD, dalšího vlka, dokončete GoT a Borderlands nebo konečně udělejte něco originálního. Dokonce i Telltale ovce jako já říká, že tohle prostě už nefunguje.
    • Keyz
      Kdyby vydali něco pořádného najednou a ne na části. Také by to nebylo na škodu.

      Jedou pořád ten samej styl. nějaké volby na oko, čas na rozhodnutí a nakonec to nějak dopadne jak bylo plánováno. Navíc to vypadá pořád hnusně, jak to portují všude možně a to není tím stylem grafiky. Borderlands 2 vypadalo slušně. I vzdálené objekty.
    • Na tom ale není nic špatného. Telltale mění herní kulisy a tím i své publikum. Někomu třeba nesedí temná tématika TWD nebo TWAU a začíná až s novějšími hrami jako třeba Tales from the Borderlands nebo tohle a protože není přejedený předchozími hrami, chce takových víc.
      • fallanga
        Jasně, pokud někdo začíná třeba s GoT, tak je jasné, že se mu to líbí, ale já bych už od nich potřeboval nějakou změnu. GoT a Borderlands ještě toleruji. GoT mám rád jako knihu/seriál a Borderlands je totální šílenost. Což kompenzuje to, že je to vlastně pořád to samé. Ale myslím, že je čas na změnu. Teda, aspoň co se týče hratelnosti. Příběh, iluze voleb, komiksová grafika, to je v pohodě, ale ten gameplay to už chce nějak okořenit.
  • Kr.Pa
    Stále říkám, nejlepší byl Minecraft do doby, než skončila Beta. Ve hře bylo jen malé množství bloků, serverů bylo málo a hráli to jen skalní fanoušci (než to začalo být "cool"). V té době Minecraft fungovat a skutečně nechal fantazii proudit, ale dnes je z něj jen značka na dojení peněz a nálepkou od 10 let.
    • viac blokov je len lepšie
    • Hipster detected. Už to hraje moc lidí a přece nebudeš "ovečka", že? Co naplat, že dřívější Minecraft byl horší a nebylo tam tolik možností.
  • Krescz
    Myslím, že budu mluvit za všechny: Já to říkal....
    • Zrzzek
      Obyčejně jsem proti těmhle: "vzpomeňte si na mě, bude to srajda, bla bla bla..." V tomhle případě jsem si to myslel taky. *1*
      • Krescz
        no právě....každý čekal, že to tak dopadne *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit