Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen bych doplnil, že i Aion se v Evropě dočkal velkého updatu 3.0
  • tera je pekna, pokial nedolevelujete na 60tku. potom zistite, ze nato, aby ste mohli cokolvek urobit potrebujete gear. takze vam neostava nic ine, nex grindit dookola 3 instancie do zblbnutia. potom musite grindit prachy na enchantovanie, lebo ak nieste vyenchantovani, tak ste nuly.

    pvp o nicom, bez akehokolvek ucelu, mozete akurat PKovat for fun, ale v priebehupar minut mate na sebe zerg radobyhrdinov, co si chcu udret. guild vs. guild postradaju zmysel, ziadne castle siege ani ine open world objectives neexistuju a asi ani nebudu.

    nasledujuci patch prida tento battleground, tri nove dungy, takze gear mozete zahodit akonahle si vygrindite novy.

    az na subojovy system (ktory casom omrzi - a to dost rychlo) je tera len dalsie genericke theme park mmo. pridajte technicke problemy ako napr. 2 fps pri nexusoch (rifty v podstate) alebo pri akomkolvek mass pvp a to aj na urovni detailov 0. taktiez sa vyskytuju problemy s registraciou pozicie postav pri pouziti niektorych skillov, co usti do komickych situacci, kedy mlatite oponenta pred sebou (lebo ho tam vidite), ale on je uz v skutocnosti za vami a mlati vas do chrbta. nie, nieje to problem internetoveho pripojenia.
    https://www.youtube.com/watch?v=GBS_dLj1AaY&feature=player_embedded

    u mna fail, skoda 60 euro za collectorku.
    • Páni...mlátí do něho nahá netopýří žena
    • Nikdy se neprestanu divit jak vyvojari co udelaj takhle dobrou hru to muzou takhle zesrat vsim co si ted napsal. Bohuzel v podobnem stylu je to u vsech ostatnich MMORPG krom wow. Jim proste nedochazi, ze aby se to chytlo, tak se to musi hrat lip jak wow. tzn. aspon zakladni vec, aby pri launchi byli minimalne funkcni battlegroundy, areny, samozrejme pve obsah a idealne mensi grind nez wowko. K tomu hodit nalezity hipe, aby se o tom vubec vedelo co bude ve hre pri launchi. Nevim jestli to furt nechapou nebo dopredu pocitaj s tim ze to pude za rok na f2p. Hral uz sem fakt hodne MMORPG a vzdycky ten samej problem: nenabizi pestrejsi zabavu nez wow.
      • sankuri
        Zkus GW2, garantuju ti ze na WoWko si par mesicu ani nevzopomenes:-)
  • Moc jsem se na TERU těšil, ale jelikož jsem ji neměl jak okusit, nekoupil jsem ji. Teď jsem hrál free verzi na zkoušku a teda vůbec mě nenadchla. Asi tou stylizací. Prostě vůbec mě to nechytlo. Zkoušel jsem to pár dní a nakonec vzdal. Počkám si na GW2 :)
    • tak tak dlho som sa na to tesil a ked som si to zahral uplna nechut nuda bleh gw2 to isti :P
      • GW2 je nejlepší hra všech dob, že ano? *3*
        • Podle všech beta víkendů co jsem hrál je GW2 nejlepší MMO všech dob ano *3*
          • Hmm, tak to je tvůj názor. Je to dobrá hra, ale MMO elementy ohlodává tak na kost, že se jí jen stěží dá říkat MMO.

            Už u GW1 sami ArenaNet chtěli, aby se tomu říkalo CORPG - Cooperative Online RPG. To sedí mnohem více, ne, sedí to přesně. Cooperative Online RPG. GW2 je dobrá hra, ale PvP je přísně limitovaný do map, story do instancí atd. V podstatě jedinej MMO prvek je tam, že potkáváš hráče na mapě. A to děláš třeba i v BF3 zápase a neříkáš tomu MMO.

            A i to potkávání je sociálně slabý. Všichni jsou v jedné velké partě, a tak nemáš potřebu s nikým mluvit a domlouvat se. Dobrý MMORPG tě svýma mechanikama vede k seznámení s ostatními. GW2 tě napáruje automaticky a asi čeká, že všechny rozhovory budou na styl "Bože, tahle hra je tak super!", "Lol, fakt je!". A fakt taková většina rozhovorů byla, co jsem viděl v BWE.

            Takže GW2 dobrá hra, ale MMO? Ne.
            • sankuri
              Cekat ze se lidi hned zacnou socializovat ve dvoudenni bete kde jsou rozptylovani temi tisici vecmi co GW2 nabizi by cekal jen blazen:-) Nicmene vzdycky v nedeli k veceru k socializaci uz dochazelo presne tak jak po tom touzis. Budes to proste muset 3 dny vydrzet:-)

              Osobne nechapu co si predstavujes pod pojmem mmo. Ve vetsine dnesnich mmo delas vsechno pro to aby ses jinym lidem pokud mozno vyhnul. GW2 naopak zcela prirozene spojuje velke skupiny lidi a nijak za hrani ve skupine nepenalizuje, naopak. O tom presne je mmo, o nevynucene zabave pro velkou skupinu lidi, kteri se dali dohromady z jineho duvodu nez z absolutni nutnosti. Rekl bych ze naopak GW2 je prvni hra ktere se da mmo rikat v pravem smyslu slova.

              V PvE svete jsou sice oblasti instace ale jsou tak obrovske a vleze se tam tolik lidi ze je to to posledni vec co v te chvili resis. SPvP ano jsou male instance - areny pro urcity presny pocet lidi, na tom principu tento typ PvP funguje, jinak by z toho nemohl byt esport jak ma Anet v planu (Mimochodem hra jeste nevysla a uz vznikly jen u nas 2 sponzorovane ligy). Pokud chces boj ve velkem otevrenem svete tak si zajdi WvW kde pres jednu mapu bezis se speed buffem 15 minut cisteho casu a kde se muze najednou mlatit az 2000 lidi.
            • V jiných MMO je na obtíž když ti někdo zabijí moby v GW2 si všichni navzájem pomáhají to jsem v žádném MMO ještě neviděl.
    • trolo
      kde je free verzia? aj by som to vyskusal
      • Je free trial asi do lvl 15.

        Nebo si přes Gaikai můžeš dát extrémně omezený streamovaný demo.

        Vygoogli.
        • trolo
          thx
  • TriangleOfLight
    Hral jsem, a muzu s odstupem rict, ze muj salek kavy to neni. Osobne byl se musel asi opit pri kazdem hrani tohle muset dlouhodobe zkousnot. At tak nebo tak nekomu to urcite vyhovovat bude, na me to je az moc vzdalene evropskemu stylu.
  • trolo
    dalsia grindovacka *1*
    • Tenhle příspěvek si snad ani nezaslouží komentář, byť je se smajlíkem. No... neodpustím si dvě poznámky. Hra je taková, jakou si ji uděláte(vylevelovat postavu za 24hodin a pak brečet, že není ve hře co dělat. Zkuste vymyslet, jak udržet hráče ve hře i bez toho "grindu".
    • Právě naopak. Lidi si stěžovali, že max. lvl mají moc rychle a není dost obsahu.

      Jó, raid a battlegroundy tam měli být asi od začátku.

      A pro příště doporučuju hledat skutečný info o hře, ne jen házet rovnítko Korea = grind. *3*
      • trolo
        nehral som to. viem ze to robia nejaky ludia co robili na lineage 2 a to bol cisty grind. na par % zabijat milion mobov. jak pridali potom ten vitality system atd sa to zlepsilo ale stale grind grind a grind
        • Čo bolo to bolo, terazky nejsom ginderom.

          No jo no, lidi z Lineage 2 to dělali a L2 grind byl. Taky jsem to hrál a dost. A bavilo mě to.

          TERA grind není. Teda ne ten pravej, jakej myslíš ty. Dneska jsou ale lidi, co za grind mají i "zabij 10 monster".
  • Recenze bude ? :)
    • Minulej týden v podcastu L.G. říkal, že už ju píše.
      • Danke

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit