Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobre, tak je to teda nevyhoda ze tam funguje flash :D
  • Len drobnosť k ovládaniu Androida a hry.
    Dostal som sa ku Galaxy Tab od Samsungu. Je na ňom nainštalovaná hra Need For Speed Shift. Jej ovládanie je geniálne. Galaxy má gravitačný senzor a pomocou neho je ovládané auto v hre. Je to geniálne jednoduchým natáčaním tabletu do prava a do lava je ovládané auto. Je to to isté ako točiť volantom v skutočnom aute. Jednoduché a geniálne.
  • Pokud ctu dobre, tak tento clanek vnimam jako "We hate iPhone".
    Ptam se tedy autora? Zkusil jste ten iPhone nekdy? Drzel jste ho v rukach? Zkousel jste jeho aplikace? Navic, k cemu proboha chcete flash na mobilnich zarizenich? Stejne se tam vetsina veci seka. App store je daleko obsahlejsi, jak nejakej google market, a aplikaci zadarmo je tam taky tuna.
    Pro rypaly, NE, nejsem Apple Fanboy/Ovce a iPhone nemam. Jenom konstatuji, ze pochvalovani neceho urazenim neceho jineho neni zrovna nejlepsi styl psani clanku
    • mirekdusinojc
      "jako třeba iOS, bránit v různých úkonech, které nemá rád Steve Jobs" oooo, to si Dan Vávra dovolil dost, když se takto hanebně vyjádřil o iPhonu, to pak z celého článku dělá nenávistný text proti iPhonu a jejich uživatelům.

      Citace:Pro rypaly, NE, nejsem Apple Fanboy/Ovce a iPhone nemam. Jenom konstatuji, ze pochvalovani neceho urazenim neceho jineho neni zrovna nejlepsi styl psani clanku"

      No kdyby to byla oprávněná námitka, tak bych ti i věřil, ale vzhledem k tomu, že si svoji námitku postavil na jedné větě z článku, která je ještě k tomu pravdivá, tak dost pochybuji o tom, že nemáš s firmou Apple nic společného. Já osobně iPhone vlastním a opravdu mě štvou lidé, kteří řvou na všemožných fóre o jeho dokonalosti, ještě víc křičí, když někdo něco jejich miláčkovi vytkne a dělají tak debily ze všech normálních majitelů.
  • koho by to napadlo? před pár roky jsem měl Amigu na mém Tunsten E. ale je fakt že to šlo jen tak tak a rychlý to moc nebylo.
  • tu poniektory maju miesto mozgu jablcnu stavu....
    co uz ja osobne vlastnim tel. s Androidom a vybral som si ho preto
    lebo si chcem tel.prisposobovat a vrtat sa v nom a android je na to
    srvoreny po rootovani je uplne open a nebrani vam prakticky v nicom
    to ma bavi tuto megavyhodu mu nemoze zobrat ziaden iny plateny os pre tel.
    Kto to nevie vyuzit pripoji sa na druhu stranu fronty (iOS) tvrdohlavo obhajuje
    to svoje.Dobre fungujuci system ale obmedzeny a skostnateny.Neznasam
    aby mi niekto diktoval co mozem a co nemozem robit vo svojom tel. za kt. som zaplatil
    Kazdy ma na vyber a to je na to to krasne.......
    • mirekdusinojc
      Hmmm, je velice hezké odsoudit lidi jen proto, že mají místo volného Androidu iOS a tím pádem jsou tvrdohlaví zastánci iOS, kteří všude jen opěvují to svoje. Ano, tací opravdu jsou a vzhledem k tomu, že všude potřebují hlásat svojí pravdu, tak jich je nejvíce slyšet, ovšem valná většina si Apple s iOS vybrala, protože jim ten systém a telefon přišel, jako nejvhodnější varianta. A stejně tak existují i Androidisté, kteří musí neustále bojovat na pomyslných frontách Androidu a všude házet špínu nejlépe na iPhone a označovat jeho majitele jako Jobsovi ovečky. Jsou to prosté žabomyší války, stejně jako Playstation 3 vs. Xbox 360 a pod.
    • xMort
      Rootnutí androidu je stejná operace jako jailbreaknutí iOS. Pak si s oběma telefony můžeš dělat co chceš a nikdo ti nic nebude přikazovat. Mezi oběma systémy/telefony v tomhle není rozdíl, chce se to jen trochu informovat.
      • Na androidu můžeš dělat téměř všechno co nemůžeš dělat na iPhone i bez rootnutí. Rootnutím získáš jen ezoterické možnosti jako instalovat vlastní verze celého systému apod.

        Chce se to jen trochu informovat. *5*
  • ehm
  • mmrrxx
    este pochopim android a iOS ze su uspesne, ale vysvetli mi niekto preco je v US tak uspesne Blackberry ? *7*
    • Protože je to přenosný Microsoft Outlook. Co ale vůbec nechápu, je úspěch Blackberry v Jižní Americe (Kolumbie například), kde je to defaultní smartphone i pro mládež.
    • Protože má klávesnici a funkce určené pro korporace a komunikaci jejich zamstnanců. Tím pádem je firmy kupují pro své lidi.
      • mmrrxx
        diky Dane, myslel som si ze to bude asi nieco v tomto duchu ;)
        • xMort
          Navíc je tam všechno šifrované, což poskytuje soukromí, které jiné platformy nemají. Kvůli tomu není jinde tak rozšířený. V některých zemích ho nechtějí prodávat vůbec, jinde je zase složité zajistit podporu pro ony funkce ve spolupráci s operátory.
  • xixixao
    A jeden fun fact: programovat na Android je mnohem snažší, než programovat na iOS.
    • Urug
      Co je na tom tak zabavneho? Je to prirozene...bud ma jazyk blize k programatorovi nebo ke stroji....smerem k programatorovi roste narocnost na HW, smerem k HW roste narocnost na programatora
  • Urug
    Hlavně když s tím de volat a má to budík...
  • mám otázku je možné nejako portnúť Android na Nokia 5230- Arm11 434mhz a 128mb ram fungovalo bi to???? ak ano tak bi som poprosil nejaké linki THX *12*
    • mirekdusinojc
      Jediná Nokie, na kterou jde nainstalovat Android je, pokud se nepletu, N900.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit