Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Da se gta 5 hrat i stylem ze budu chodit do prace, obchodovat na burze, skupovat nemovitosti, zarizovat si domy atd? Proste jako normalni slusnej clovek.
    • Hraj the sims.
  • Gta-online je totalni alfa. U Rustu by mě nenapadlo že hraju alfu ,ale u gta-online to na mě uplně křičí na každym metru .
    Zábavný to je o tom žádná, ale to je spouta her dneska. Jediny co GTA odlišuje od odstatních je pocet bugů a problemů ktery vam hra naserviruje.O cheatech ani nemluvim to sem taky jinde nezažil.

    Jejich imbecilni proti-pirácká taktika mi znemožnuje kolikrat hrát i singl. (kterej je stejne dost nuda narozdíl od gta4) Vychytávky jako vyplnovaní emailu u spouštení vlastni hry? ne jednou ale pokaždý kdyz se nejde pripojit na jejich servry! Proč GTAV dostalo 10/10? za co?

    Posledni hra od rockstaru za kterou sem platil. Ať dělaj hry jen na konzole, protože na PC jste se svejma 30 lidma na mapě uplně k smíchu.
    • Pokud tě u Rustu nenapadlo že hraješ alfu ale u GTA ano, tak za to nemůže hra, ale tvoje myslivna.

      GTAO je i po několika letech stále skvělá sandbox hra, která dokáže graficky okouzlit i dnes. A desítky módů od různých verzí bojů v arenách až po závodění na vodních skůtrech, nebo krádeže sporťáků také tak nějak nemůžu označit jako málo obsahu. V současné době to máš několik her v ceně jedné ..
      • Jo ...taky bych řek ,že to bude hlavou , ono patou se kvalita hry blbě posuzuje.
        O obsahu nebyla řeč , navic sem psal že hra je vcelku zabavná. Takže moc nechápu co si chtel zdělit ty svým příspěvkem.

        Nemužu si pomoct působí to strašně nedodělaně - je neuvěřitelně zabugovana, v každy seanci je aspon jeden cheater ,celé se to odehrává ve směšným počtu hráčů ( 30 na mapě - to odpovída tak roku 2003) a mikro mapou ktera se da object dokola za 7 minut.
        Na mobil by to nebylo špatný na konzole asi pecka na PC dost usměvné.


        v současne době to je spíš několik slepenejch hříček za cenu několika her

        (Rust 400,- GtaV 1200,-)
  • Jack1947
    Postupně GTA půjde ve šlépějích svého mladšího bratra Saints row wtf !:?"?

    Takto už ted vypadá že na singláč si můžeme zajít chut, ONLINE je holt výdělečnější a kdo by se otravoval dovypravováním příběhu pomocí DLC které beztak nebude za moc stát a minulá DLC z minulého dílu ani nepřekoná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit