Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejně jako Steam, mám Origin jen proto, že jinak bych si (oficiálně) nezahrál, co jsem si zahrát chtěl. Takže se můžou jít bodnout.
  • Nebyt BF3 a ME3 ,tak by si o tech 11 milionech registrovanych mohli nechat jenom zdat.
    Docela by me zajimala statistika,kolik lidi vlastni na originu vice her,nez jen ty Origin only.
  • filias
    Origin používám už hodně dlouho - skoro do jeho začátku. A to z důvodů, že se mi nechtělo rotovat dvd v mechanice a (toho času) EA Store příjímal ochotně registrační čísla.
    Her tam mám asi 10.
    Klient mi přijde stále stejně tragický - jako na počátku.
    Steam si min. 2x za týden otevřu, kouknu co mají za akce, sem tam i něco koupím. Origin teď neotvírám vůbec, ale na druhou stranu jsem rád za konkurenci.
    Jinak EA celkem chápu, nechce dávat Valve těch 20-30%, ale chce je kasírovat od jiných. A proto se to rozhodla tlačit horem-dolem i za cenu úbytků prodeje.
  • Z Originu mám zakúpený jedine BF3, aj to len kvôli tomu, že na Vianoce dali 50% zľavu a vyšlo to lacnejšie, resp. rovnako ako inde (EU verzia, neporovnávam s RU verziou). Všetko ostatné som kúpil na Steame v 95% za 4 - 5 EUR (niečo aj do "šuflíku" za tak lacný peniaz).

    *Pozn.: Ak je hra Origin only, hľadajte na stránkach predajcov kľúčov, zatiaľ som nemal so žiadnym problém (kupoval som Fifa12 2x, Dragon Age Ultimate etc.).*

    Keď nestranne porovnám Steam vs. Origin vs. ostatné disitribúcie, Steam je jasná jednotka a ak by som mal určiť dvojku, tak je to dnes asi GreenManGaming, ktorí neskutočne šľapú a na to, že nefungujú dlho, majú nikedy lepšie akcie ako Steam (až na tú čudnú Kaps(u)ľu). Origin mi príde ako najslabšia distribučná platforma a ich klient je skrátka des. Veľmi často sa stáva, že jednoducho nefunguje, ako má (výpadky chatu, serveru, obchodu etc.). Najviac je to vidieť vo Fifa12, kde keď nefunguje dobre Origin, nespojíte sa so súperom - vidíte sa, ale spojenie sa nenaviaže až do momentu, kedy sa nereštartuje celý Origin (reštart Fifa nestačí).
  • Jen nechápu takovou averzi vůči Originu nebo Steamu, když všichni tady používáte např. icq, skype, facebook, chrome, firefox, google, windows, atd. a ty na Vás práskají věci, o kterých ani nemáte tušení *15*
    • Na FB se troubové odhalují na kost sami, FB po disku nešmejdí. Stejně tak ICQ, Skype. Prohlížeče? Firefox/Chrome odesílá někam historii mého surfování a seznam nainstalovaných programů? Nebo Google?

      To, že lidé přichází o soukromí ve výše uvedených službách, je jejich chyba, úmysl, neopatrnost, neschopnost si službu nastavit dle potřeby. Tak nám sděl, co práskají, ať se trochu konspirativně bojíme.

      U Originu si nic nastavit nemůžeš.
    • Meeee! Meeeeeeeee!
    • Tyhle co melou a vubec netusi o cem mam nejradsi...
      • Jestli si myslíte, že to tak není, tak jste s prominutím hodně naivní
        • Co jaký program odesílá za data jde snadno sledovat (nejsou-li šifrovaná) a málokterá firma si riskne porušovat licenční podmínky - takže i pro méně technicky zdatné uživatele je možné si přečíst a porovnat licence dotyčných produktů a blbě nežvanit.
        • aha, takže Firefox, Chroma a Opera jsou spywary, jo? Měli byste přestat číst Levely, nebo kam na to chodíte.
    • Když jste takoví odpůrci porušení soukromí v této době, tak vytrhněte síťový kabel z počítače a zahoďte mobilní telefon. V opačném případě buďte rádi, že něco jako Steam a Origin prostě existuje, i když to z Vás bude tahat prachy.
  • EA :D Ac to vypada ze nesnasim BF tak bych podporil KDYBY byl na Steamu.A jak se dozvidam od xx kamaradu nejsem jediny. Hnuj nepodporuji a Origin si do PC nenainstaluji ani kdyby byl vyplod BF zdarma. Co neni pro Steam nepodporim koupi! Mimochodem moje chystane predobjednavky Max Payne 3, Bioshock Infinite a Metro Last Night.

    PS: Vypraskany BF BC2 na Steamu mam a *11* *12*
  • Hmmm mohli by taky uvést, kolik z těch milionu lidí, kterým Origin vnutili si reálně koupil něco jiného přímo přes Origin....

    To že ostatní dávaj své tituly do Originu je pochopitelné, chcou prodat co nejvíce všemi způsoby, které jsou jim dostupné, narozdíl od EA které odřízne všechny dostupné způsoby a vymyslí si Origin :-D
    • jo.. dostal jsem k HW poukaz na hru.. a bohužel to chtělo registraci na Origin.. takže si z těch deseti miliónů můžou tak polovinu podobných případů odečíst. Osobně jsem se tam už pak neukázal, natož aby mi lezl do kompu nějaký klient :) Navíc cena digitální distribuce (tedy žádné DVD, krabička, obal .. nic) je pro nás nepříznivá.. a to nemluvím o korunách, ale o několika stovkách korun.
  • trolo
    -zmazane-
  • mozno raz dospejeme do idealneho stavu, v ktorom bude mat kazda hra svojho vlastneho klienta
  • Cypri
    "S jedenácti miliony registrovanými uživateli se Origin rychle stává tím místem, kam zákazníci chodí za čerstvým obsahem, jenž mohou hrát se svými přáteli," LOOOOOL

    To je tak "věříme si hodně mega moc jak jsme skvělí" komentář, až to práská dveřma.
    Oni si snad myslej, že kdyby si tolik regnutejch uživatelu nevydupali nutností mít tu srajdu nainstalovanou, že by jich tolik měli?? To ať si ani nedělaj srandu jako.
    • jindra.veliky
      dmnte a co steam? kolik lidi by ho melo kdyby nebyl v kazdy druhy hre a neotravovali s nim tenkrat v half-life 2 ???? za**** fanboy *16*
      • EuroSamurai
        Vzhledem ke slevám a službám by ho měla spousta lidí .
        Btw je hezký jak někomu nadáváš do fanboye zatimco seš sám fanatickej pc hráč.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit