Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohemund
    WoWko jsem hrál asi rok, možná trochu víc. Teď s postupem času si uvědomuju, že ten naprostý boom, jaký wowko způsobilo, je založený na jedné jediné věci. Barevnosti názvů itemů... Zbytek obsahu této je naprosto přejatý a uzpůsobený pro tu nejširší masu, která může být. Jediný plus je pro mě, jakožto fanouška Warcraftu 1,2,3... je/resp. bylo, zasazení do toho světa a jakýs takýs příběh. Jinak je to přeceňovaný žrout času. Dle mého názoru.
  • Kde ty staré časy jsou :D Každý level znamenal malý úspěch. Dneska je každý na maxu za den, ani člověk pořádně neprozkoumá celý svět a pak jen honění se za itemy. Au :(
    • No za den zcela jiste 90 lvl nedas, ani kdyby mel den 25 hodin, ale stare casy se nevrati, wowko se vyviji, tak jako kazda mmorpg a co bylo kdys davno dnes jiz neni. Otazka je jekovym smerem se vyviji, odpoved si kazdy muze polozit sam.

      Nicmene neumim si predstavit, ze v dnesni dobe by trvalo we wowku vylevelovat postavu na max, za rekneme 1/2 roku. Tohle neni nic pro americko-evropskeho hrace, ale mozna tak pro grindujici korejce.
      • ono levelovani je mozna rychly když mas ty heirloomy, ktery ti davaji bonus k xp, jinak pro noveho hrače dat tech skoro 100 levelu musí byt utrpení. a i kdyby, tak s rychlym levelovanim ve wowku bych problem nemel vzhledem k tomu jaka to je nuda a ze skutečne zabavny obsah začína až na max. levelu
        • presne nevim jak dlouho to trva dnes na max, ale driv to bylo 14dni ti NEJRYCHLEJSI (a ne ze za 14 dni meli max level, ale 14 hernich dni!) kdyz hrajete 3h denne KAZDY den (tak to uz jste zavislak) tak i tak vam to bude trvat pres 100 dni *11* a to bylo jen do levlu 60 ikdyz je to ted rychlejsi pochybuju ze do 90tky to bude min... wow je prehlidka ztracenyho casu, kdyz jsem to hral nebyl cas na zadny jiny hry. Jednak jsem mel zapleceno wow tak preci ten placeny cas nebudu hrat jinou hru a jednak porad je co ve hre dela a to je to po case to neni hrani, ale vydelavani goldu/itemu/XP/profesi atd. proste prace ikdyz zabavna nelisi se to nijak od jakehokoliv jineho "vydelavani" a to je lepsi misto toho vydelavat zkutecne prachy *1*
  • nastavit raidy tak, že se musíte domluvit s konkretnimi lidmi a pak si zaznačit do kalendare že v pondeli, patek a a sobotu budete o 20:00 sedet pred pc je na hlavu. organizovat si svuj cas v realnem zivote kvuli hre, kdyz muzu hrat s milionem lidi po celem svete je na pres drzku.
    A všechen ostatni pve kontent krome normalnich nebo heroic raidu je trapnej. A nech mi nikdo nerika ze to nejde, tohle pochopili uz i v gw2 nebo TSW. Takže cancel subscription wowko je fakt jen pro nerdy nebo lamy.
    • presne je to jen pro zavyslaky hrat wow = ztratit relane kamarady, ztratit rodinu... protoze vas zivot se zacne ridit podle wow kalendare akci ne ze si jdete zahrat pro zkraceni volne chvilky nebo se pobavit ne ve wow se virtualne pracuje
  • Zatím se mi nepodařilo nalézt video ze hry na podobné sestavě,tak bych se rád zeptal..hraje někdo/dá se hrát MoP na sestavě s AMD X2 6400+ @ 3,3Ghz , 4GB Ram a Radeonem HD 4670 1 GB OC ? Slyšel jsem,že hra má celkem brutální nároky,tak abych nepořizoval něco,co nepůjde :D (všechny předchozí díly šly plynule, pouze u Cata 25 manů se muselo nastavení snižovat). Navíc oficiální nároky mi nikdy moc neřeknou.
  • jak už tady nekdo psal na wowku mi vadí že hra je totalne blbuvzdorna co se týče pve. Dokonce i heroic dungeony. i když zemrete nic se nedeje zbytek party to potahne. treba v tsw kdyz zemrelo dps tak uz to bylo znát a vetsinou uz tezsiho bose neslo udelat. možná to zachrání challenge mode, to jsem ješte nezkoušel.
    na raidy jak už tady bylo rečeno je treba dlouho čekat (kvuli gearu) a taky organizovat raid neni sranda.
    • Shania
      Záleží co ti umře, pokud healer nebo tank, tak to většinou nedáte, pokud dps, tak to akorát trvá mnohem déle. Vzhledem k tomu, že heroiky už prakticky neexistují (je pouze jednaverze 90L dungeonu, dřív byla normální a hero verze), ale jsou to v podstatě L90 dungeony, navíc zaměřené na LFG a na rychlost (+- 20 minut).

      Pokud chceš něco těžšího, tak chalenge mody, ale na to musíš mít už sehranou partu. Nevíc ti lepší equip nepomůže, ne jak v hero, kde už teď má většina lidí daleko lepší vybavení.
      • a jo ja zapomel že tuším v challenge maji všichni stejny equip, to je fajn *4*
        jinak v tsw byl casový limit pri bossech, pokud jste je nezabili v limitu tak ziskali enrage efekt a vsichni zemreli.
        proste wowko neni pro me, jak uz jsem kdysi psal je tam blbuvzdorny kontent a pak casove narocny raidy (tim myslim hlavne ze se treba dohodnout s konkretnimi lidmi kdy se to bude delat). proto jsem taky zrusil predplatne.
  • No co k pandadisku dodat, zcela bezpochybu to je lepsi datadisk nez Cata, jak uz tady nekdo psal, tak trochu to obrazne pripomina pocatek Wotlk. Dungeony pekny, hlavne ne tak dlouhy jako v pocatku Cata. Vliv cinskeho prostredi zapada do hry velice dobre a vubec nic nekazi. Vzhledove je datadisk take velice pekny.
    Co mi vsak trochu vadi je casova norcnost a nutnost pro raidujici hrace delat daily questy a kdyz do toho zapocitam farmeni surovin na raidovni bankety je vymalovano v tomhle smeru je tento datadisk hodne casove narocny a to se mi osobne moc nelibi.
    A take scenaria, bych rekl jsou celkem out, dost casto se stava, ze scenario se snazim dokoncit sam, protoze mi jaksi hraci leavnuli.

    Takze, pandadisk je v celku fajn (cekal jsme horsi zverstvo), pro hrace co maji radi wowko nutnost. Hodnoceni v soucastne chvili bych dal tak 7,5/10 preci jen wowko ma uz sve nejlepsi za sebou.
  • Bral bych novej engine aspon, bych se k tomu pak vratil.
  • No cetl clanek a momentalne wow u ledu a cekam co z toho vyleze.protoze hrani za ty koule nenadchlo.nejvic co me u wow bavi je levelovani.proste zkouset nove postavy vylevelit pres questy a dungrony.jenze co dal?? Na max levlu uz jen raidy coz me nebavi daily questy nezajem. Pvp me neoslovilo.achivemty k smrti nenavidim.takze pro me jen to levelovani.chtelo by to neco noveho.
    • Tak pokud člověka na MMO bavíá expit a zkoušet různé classy, pak by měl po všech na 80 začít hrát jinou mmo a expit tam :P nebo lvli pety *3*
      • Nojo ale co hrat?? Nabidka mmo titulu neni moc pestra.ted vaham nad guild wars2 ale nechci se spalit jak u star wars.napad dobrej levelovani v pohode jenze pak uz to nikdo nehral u dalsich postav uz to nebyla takova zabava.
        • Nabidka MMO titulu je velmi pestra. Chces neco jineho? Eve Online(po roce hrani budes zjistovat ze toho moc nevis),Secret World(zadna povolani,neomezene skilovani), Anarchy Online(dalsi pomerne slozita sci-fi! MMO-bohuzel grafika uz ma sva nejlepsi leta za sebou),Everquest 2(tuhle hru hraje spousta lidi treba jen kvuli naprosto dokonalemu housingu),Entropia Universe(hra pro gamblery-jedina hra kde si skutecne muzes vydelat hranim realne penize. Nebo o ne prijit)...urcite by me napadly i dalsi originalni tituly.
          • Diky zitra na to vlitnu;);) grafika no podivej na wow;);) ted sem koupil na gog dungeon keeper a theme hospital krasna nostalgie
  • nejlepsi hra vdejinach lidstva ne jako gw dva kde si lide msi kupovat drahokamy za realne penize !! wow je revolucni hra tak jako kazda od uzasne firmy blizzard.
    • Kdybys nebyl BŮH tak bych řekl, že si troll.
    • V GW si nikdo kupovat drahokamy nemusí.
  • četl jsem poznámky k patchu, ktery se chysta a ten motiv války mezi hordou a aliancí se mi do pandarie vubec nehodí. Prece ustredním motivem Pandarie je spíš mír. Když tam prisli ty male oddíly válčit tak se v pandarii začali objevovat ty "sha", neco jako zhmotnene negativní emoce. tak si predstavte co by se tam asi objevilo, kdyby prisla cela armada (podle jejich lore).
    Navic treba do te oblasti pro lvl 90 pandareni povolili vstup jen protože zastupci hordy a aliance slibili že nebudou válčit. Navíc ma bít konflikt i uvnitr hordy - vzpoura proti warchiefovi.
    Zda se mi že blizard ma zmatek ve vlastním lore a z pandarie po pristim patchi vznikne divny guláš.
    • Sha jsou kapitolou pro sebe samé, ale Pandarie rozhodně o míru není. :) Když vezmeš v potaz, že teď tam akorát dlouho v míru žili a nechce se jim to měnit (celá ta pointa), tak mají hned několik problémů. Za co si můžou Pandareni sami, to jsou Klaxxi, což byla jejich dávná zbraň proti Mogu. Obojí se teď probudilo a je nasrané na celou Pandarii. Do toho Sha, Sha se ale taky neobjevili jen tak, ale mají v tom ruce Mogu (Pandareni vs. Mogu = defakto Aliance vs. Horda, zjednodušeně). že si žijí takřka vlastním životem je věc jiná. BTW: Nezapomeň, že do Valley of Eternal Blossoms sice pustí A i H pod podmínkou míru, ale s Pandareny v tu dobu jednají pouze zastupci jednotlivých frakcí. Celá Horda začíná svorně nenávidět Garroshe, protože má prostě všechny za otroky (tak, jak Horda vypadala původně, že) a těžce vydobité míry (např. při útoku na ICC a DW) padají s jeho vlastní dobyvačností. (na druhou stranu orci za ním jdou, protože jsou válečníci, ale trollové a goblini jsou proti) Momentální pohyb po Pandarii je pouze "scoutingem" (někdo tu hezky napsal "dovolená"), je to průzkum, ale neodvrátilo to útok, protože prostě Garrosh. Jinak řečeno má Pandarie své problémy a do toho se jí bude snažit dobýt Garrosh. Postoj Aliance je v tomto případě poměrně jasný. :) A Hemmet Nessingwary se rozhodl vymlátit veškerou jejich faunu. :)
    • Tomu se říka zápletka *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit