Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo twitch tam nejradši koukám na ty kozatý buchty, sice vůbec neuměj hrát, ale o to zas tak nejde *1*
  • Co je zas ku.va twitch? ja jsem myslel, že je to zkratka pro twitter
    • twitch to je raj pro pedofily jak tam vidi decka a muzou s nima komunikovat schovani za fotkou jejich vrstevniku
  • lol to je zase diskuse zralá na smazání
  • Lirik = jednoznacne nejlepsi streamer ktery tu momentalne je..kdo nezna, mel by vyzkouset
  • Tady pár socíků praská závistí, že někdo umí vydělávat *1* *1*
    • kdo tam vydelava? rozhodne ny ty miliony hracu co maj sledovanost do par stovek ani par tisic nestaci na nejakej vydelek v radu peti korun za mesic
      • TheGGG
        vydělá ten kdo dokáže zaujmout,
        #volná ruka trhu b!tch
    • Ty už se běž podřezat pls všichni to tu ocení.
      • TheGGG
        Zdravím soudruhu, jak plníme plán?
    • Jack1947
      To že si klepu na čelo nad neěkým kdo je ochoten pro své fanoušky a prachy... být prodejný atp... to je fakt závist. *7* Nikdy bych nechtěl mít až moc peněz, kazí charakter atp viz naše politici nenažraní. Hlavně co s nimi a když nabije člověk penězmi takhle bude si jich vážit? *7*

      Pozor na úpadek, tomu se ve funkčním trollým životě řiká že už nemáš co nabídnout a ty si dost mladý takhle upadnout to by ses nemohl už třeba zvednout.
      • TheGGG
        No jistě, klasické heslo socíků o "penězích co kazí charakter". Hádám, že na tebe by nikdo nebyl zvědavej, pokud bys dělal letsplay
        • Jack1947
          Proč tak ho dělej ty... třeba budeš úspěšný a já ti to přeju. Já jen nevěřím takhle nabitím penězům když ostatní lidé a hlavně v čr makají. Je pravda že někdo nedělá celý život a někdo nemá proč dělat atp...

          Možná jsem staromodní ale vždycky jsem byl veden k tomu že peníze se získají jen prací, tohle práce není na ty týpky co vzhlížíme hrají profesionálně hry prosím. Nebo nás svět celkově už nestojí za nic a je jen plný povrchních laciných trotlíků co vydělávají na uchách co jim ještě kape mlíko po hubě.
    • corfer
      A to já zase souhlasím. Je to obecně lidská vlastnost závisti, která pohání ten hate okolo letsplaye... Sám tomu vůbec nemůžu přijít na chuť, letsplaye nesleduju ani koutkem oka, ale nadávat někomu, že něco dělá blbě, protože to dělá pro prachy, je pěkná hovadina. Vydělávat prachy je totiž taky svým způsobem druh umění, které mě osobně učaruje hlavně ve chvíli, kdy vidím (jen a pouze pro mě) bullshit, jako je letsplay s miliony diváků a publikem, které mohutně proplatí těch pár hodin strávených natáčením podobného produktu.
    • Dogkiller
      zmiz ty hnuse
      • TheGGG
        doufám že ti nějaká Chihuahua ukousne pé*o *3*
  • flash789
    tenhle fenomen videi o vsem moznem napric netem je důsledkem toho ze plno lidi se nemá sanci v realnem zivote prosadit, a timto dnes modernim zpusobem se jde zviditelnit. nevim proc tohle lide potrebuji k zivotu, zrejme miliony lidi na svete by chteli byt slavni a znami. Zjednodusene jde porad o to stare dobre premerovani pindiku. Samo plno videii je dost poučných a rozhodne nejsou ztrátou casu.
    Ale každý normalni clovek vi ze když nekde na nejaken foru zacne třeba prudit nejaky cesky tvurce hernich videii na youtube tak by ho nejradši clovek nakopal do zadku, ale i tak se jedna o určitou formu zviditelneni a zajmu ze:)
    • Praxe ukazuje, že nemáš vůbec pravdu. Lidi se prezentují prostřednictvím twitche, youtube, blogů, fór atd., protože v podstatě každý chce dát o sobě vědět a říci svůj názor. I ty to děláš.

      Samozřejmě vždycky bude někdo, kdo se prezentuje dobře a někdo, kdo se prezentuje špatně. A taky každý má jiný vkus.
      • Jack1947
        To neplatí o laciném a prvoplánovém zviditelnění se. Jasně ok nesleduji je ale čtu si o nich nebo vidím nadpis. Prostě to neuznávám. Nebýt tehle služeb co si budeme povídat ani by se nevynořily.

        Je to defakto jako Fejsbuk a jiné sockové sítě. Imaginární kamarádi lidé co mají o sebe starost - to se dá říct o všem no. Proslavující se pytlíci... a vlastně i děti.
    • Jack1947
      Já nechápu už ty video plné yt jak nákej fakánek dává v COD 1v1 quickscope gay match a řiká jak není krutej. Nebo CS to samé nolife kids nebo jiné - lidi koukají obdivují jeho čúráka díky YT/Twitch atp se tyhle nuly prosadí... navíc maj hned odběratelů mne by to třeba nebavilo

      Nechápu tyhleti videa i když z toho nic nemají,

      Někdo je tak krutej že dal 30/2 v noob roomu, prostě d*ment. O to smutnější že tyhleti trotly dostávají ještě zaplaceno, nejhorší je že oni mají práci jao tohle třeba. Nafragovali, celej život v pč.
      WOW nolife utopil 10let aby dosáhl 100úrovně... Jasně musí mít na to i člověk trochu vlohy, to je jak u profesionálních hráčů atp prostě když někdo u toho nesedí 24/7 nelikviduje nepřátele jen křivím pohledem je looser. Tam to aspon chápu ale v pindukulinskejch dětí, d*mence no. Ty co se neprosadí, využívají těch děcek co je obdivují a uchcávají nad jejich výkony. At mi nikdo neřiká že takhle to není. *7*
      • Ty si hroznej mamlas.... tenhle příspěvek nemá a hlavu ani patu. Jak dlouho jsi to plodil?? Kdyby jsi si sečetl svůj čas investovaný do těch hovadin, co tu pořád píšeš, tak zjistíš, že jsi pořádný kus nolifera, který ale ještě ke všemu nehraje hry, ale jenom blbě mele. *11*
      • A ty mezitím ty svoje bláboly píšeš zadarmo, že? Svět je tak krutej :(
        • Jack1947
          Nevím jestli to znamená že svět je krutej, já se rád podělím nezištně o své podněty s ostatními diskutujícími. Kdyby mi někdio za názory (wtf) platil bylo by to hezké ale nebyl bych o moc lepší než tyhleti twičeři, stréámeři atp... im ok with that.
  • flivon
    Asi jsem starej ale koho to sakra zajímá? Nemyslím teď článek. Ale co může někdo ve hře nahrát tak zajímavýho že "spotřebuje" 11 milionů videi?
    • Jsi asi už starý. Ujíždí ti vlak. Něco takovýho takový lidé prostě říkají. S tím se asi nedá nic dělat.

      Ve videích je budoucnost. Články už dnes moc nezaujmou. I proto se redakce občas snaží něco natočit, aby jí úplně neujel vlak. Jiné weby už v podstatě jen natáčejí podcasty a videa z her, protože jim došlo, že lidi raději sledují a poslouchají, než čtou.

      Samozřejmě spousta videí je z pohledu mých preferencí odpad. Ale to platí i o hrách na steamu, o knihách v knihkupcectví a jídle v potravinách. *4*
    • nejde ani tak o hru jako takovou jako spis teho daného člověka, který bere formu bavice a hru pouziva jako nastroj, proto většina nejslavnějších streameru, neztraci publikum když meni hry zcela pravidelne, protože je lidi nesledujou kvůli tomu co hraji, ale kvůli nim. novodobe medium. me je spis lito tem zavistivcum, kteří kopou co je to za blbost. řekl bych ale, ze 90 procent streameru si z toho však nevydela na staly prijem.
  • RazorProduction
    Hlavne zboznuji ty novodobe herne kurv.cky ktere hraju polo nahe jen aby meli nejaku sledovanost,aspon keby to tolik neumiralo,a neskemralo prachy na novej lak a kozich *6* *7* fakt trapne jak se nektery lidi predavaj na internetu jak kus masa *13*
    • Nikdy jsem neviděl dobrou letplayerku. Zná někdo nějakou? Polonahý štětky taky nemusím.
      • Jack1947
        Pár jsem viděl třeba české ale jméno se nevybavím kromně ren-n ... ve SMITE jestli se těm twitchum od Hirezkelly dá říkat letsplay...
    • pokud vim tak twitch vydal stanovy co je ještě pripustne a co ne po tom co to nekteri zacali prehanet, a když jsem to tak zbezne ted prolit, tak jsem nenarazil na nejaky extrem. samozreme pokud na takove narazis muzes je reportovat, pokud ti to zere dusi.
    • Ristoro
      Moje řeč. Co jsem si tak všiml, tak nehorázně velké procento, Twitcherů, Youtuberů a podobných trapáků vůbec, ale vůbec neumí hrát hry. Chcípá to na easy, mají problém vykrývat útoky, atd... Nechápu odkud se některým bere ta sledovanost, hlavně našim a slovenským youtuberům, vždyť to je úplný odpad, jeden trapný gag střídá druhý. CO se týče těch ku*ev co ukazujou kozy a žebrají o prachy, tak těch mi je vyloženě líto a ještě více mi je líto lidí, kteří se na to dívají, nedejbože dávají za to prachy. Celkově nechápu tenhle styl natáčení her a kecání srač3k do toho. Pochopím nějaký sestřih dobrých killů, popřípadě nějakého hodně zkušeného hráče, který vážně umí, ale takových videí je mizivé procento.
      • Jack1947
        To je zas přeměřování pindíků, bacha na to. *7*
    • Holka se musí vydělávat na živobytí, ne? *15*
    • takze kdyz nekdo vystavuje na odiv sve telesne prednosti, je u tebe automaticky ku*va, ano? hezke.
      • Jack1947
        Tak intelektuální holku tak moc že s tou intelektuálností chodí i do postele by asi nikdo nechtěl, ale jsem toho názoru že ukazovat své "přednosti" přece nemusí když není šla*ka a není to laciná provokace. Twitch byl něco na ten způsob, ale např na YT se myslím videa s erotickou tématikou ani moc dostat nemohou.

        Neřikám že šereda, ale prodávat se a ještě lacino at už holka nebo kluk... jako by neměli třeba na výběr je trapné. Společensky zavrhovatelné *11*
      • jako kazda co si za to necha platit at uz penezma ci cimkoliv jinym...
      • Ristoro
        Ve zkratce řečeno, ano. Pokud má kluk velký k*k*t, neměl by nosit tepláky a trenky? Nebo ho dokonce nosit vystrčený? Princip je naprosto stejný, jen si to většina lidí neuvědomuje.
        • flash789
          Nevim kde jsi prisel na to ze prednost muzu je velky kkt. Spis třeba svaly, a ty myslim vystrkuji a vystavuji jak to jen jde..
    • flash789
      mete něco proti polonahym zenam? *3*
      • Jack1947
        Docela jo pokud vydělávají při streamu her na náctiletých nadržených t**ns co si šlapou na jazyk... navíc to už na Twitchy přestane být sa,mozřejmostí takže - naccicech maj smůlu. Tedy aspon o vlhké řidle a kapesníčkách jinak sledovat můžou pořád at dou s tímhle do p-rna když mají čím zaujmout...

        Sice na strými nekoukám ale máto být o hrách ne o uspokojení těch nejprimitivnějších tužeb a slastí.
        Když tam není polonahá silikon baba tak je tam wanking gay určitrě fůj.

        Příspěvek obsahuje zakázané slovo te*ns Tywle už z té cenzury nemůžu.
        • flash789
          Bejt mi 13, tak jsem rad ze tam jsou, a kdo napise ze on ne, tak keca:)
          • Pryč jsou doby, kdy jsme si jako kluci vystřihovali nahé ženy z každého časopisu, p*rnočasopis byl pro nás jako svatá relikvie a zahlédnout ňadro v televizi bylo jako zásah elektrickým proudem. Dnes to mají mladíci o tolik jednodušší, p*rno na vás vyskočí i tam, kde to nečekáte a hlavně nechcete. A úplně to ztratilo kouzlo a náboj... chudáci současní mladíci :))
    • Draken69CZ
      Njn doku existují tragédi co se na ně dívají a platí jim *11*
  • Jack1947
    Njn, netroufám si ani tvrdit kolik jim to nasype měsíčně do kapsy. *3*
  • Dogkiller
    Pffff. Na Steamu si můžu pustit přímý přenos hraní mých přátel a ještě si s nima u toho psát, takže nějací Twitchi a Youtubeři se můžou jít klouzat... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit