Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hoši, koupil jsem před týdnem na Humble za 12 EUR, váhal jsem, ale stálo to za to, aspoň ze začátku, teď mám tah 170 a vypadá to na reset.. mám nejsilnější armádu, ale prostě nevím co s tím.. mám tam asi 10 zásadních otázek na který prostě nevím odpověď..

    Ale chtěl jsem se zeptat, jestli by nikdo v pohodě nechtěl dát koop s mic.. mám čas téměř každý den od 20:00 - 22:00. Nebo mi alespoň poradit v kampani přes steam broadcast a mic.. jsem teď fakt ztracenej a nevím jak dál*1* *1* *1* *1*

    Můj steam je LessSnakeCZ tak jestli máte zájem, tak si mě přidejte...diskuzi tady nesleduju..

    Co říkáte na Humble Bundle Monthly.. únor XCOM2; Abzu; Steamworld.. teď Warhammer.. už se těším na duben.. *1*
  • Nikdy jsem Total War sérii nehrál, ale mám rád svět Warhammeru, tak jsem si to koupil. Velmi příjemně mě to překvapilo a hned do toho zahučelo desítky hodin. Mimo boj je to dost podobný Civilizaci a 4X turn-based strategiím, čemu ale škodí dost znatelně DLC politika SEGY a naprostá majorita reviews na steamu jsou právě stížnosti na publishera a jeho cenovou politiku.
    • Tady ale nejde jen od cenovou politiku Segy, ale celkově i o GW.... Když se podíváš na ceny GW modelů,deskovek atd. tak je to jasné. Ale za kvalitu se prostě platí...
  • Od té doby co sypnou jedno placené DCL za druhým, a nutí hráče koupit si KREV. sakra KREV chapete to? Tak sem to přestal hrát.
    • Ušetřím ti nervy - jakmile uvidíš u publishera "SEGA", jdi od toho. Je to jejich normální DLC politika.
    • Krescz
      a proč si to přestal hrát? SEGA chce jen tvoje peníze, které už jsi dal takže jim je jedno jestli to hraješ nebo ne :D
    • XorxoxTalarius
      Bohuzel jedine koho muzes vinit za to ze musi davat krev do DLC jsou ti kteri tlaci politickou korektnost. Jelikoz pokud chces aby se tva hra objevila v nekterych retezcich tak proste nemuzes mit rating 18.
    • Na zacatku sem se taky divil, ale je to pochopitelne. Tim ze krev je DLC tak maji nizsi rating a hra je od 15 let. Pokud by krev byla rovnou ve hre maji rating 18.....
  • Toto je prvý a snáď aj posledný TW, ktorý si nechám ujsť. Od Medievalu 2 to išlo dole hajzlom. A taká zaujímavosť. Namódovaný medieval TW 2 stále hrám aj teraz a je proste stále skvelý. Už mám na ňom skoro 3000 hodín za ten celý čas :)
    • Já začal hrát od Rome I a po dlouhou dobu byl můj nejoblíbenější taky Medieval 2, mám tam nahraných nejvíc hodin, ale musím říct že Rome II (hrál jsem až už to bylo všechno opravené), mě baví mnohem víc a stal se mým nejoblíbenějším, Medieval II hrozně sráží totálně nefungující diplomacie a taky mi tam dost vadí že malé státy tam jsou shrnuty pod rebely.
    • jamar28
      Velká chyba. Já k tomu byl taky hrozně skeptický, strašně mě naštvali, že zvolili nějaké trapné fantasy prostředí a říkal jsem si, že to bude určitě dělané pro děcka. No a pak jsem si to nakonec koupil, že si to aspoň zkusím (když už jsem jako děcko tolik jejich her upirátil) a neskutečně mě to chytlo. Je tam úžasná rozmanitost frakcí i jednotek a umělá inteligence je naopak konečně schopná člověka potrápit.
    • TheGGG
      pls shogun 2 nebo warhammer TW jsou mnohem lepší než nějakej namodovanej medieval a aj ten attila je dost slušnej.... asi máš moc starý PC na nový díly... just saying...
      • @TheGGG: Počítač mám dosť silný. Ale Medieval 2 je Medieval 2. To je GRAND strategy game. Všetko po ňom išlo dolu hajzlom. Ten warengine (či ako sa ten volá) je otrasný. AI úplne príšerné, neskutočne zabugované a zďaleka sa nedá tak taktizovať ako v Medievali 2. Nehovoriac o výchove svojej rodovej línie cez Family tree. Proste Medieval 2 je King of the kings!
        • S GRAND strategiema to nemá nic společného, oproti hrám od Paradoxu je to casual blbinka.... Ale pobaví.
        • RedEagle
          Presne mne osobne sa ešte pačil Empire o ktorom som presvedčeny že jedine čo mu chybalo k dokonalosti bol family tree. Tam sa prevažne strielalo čiže ten rozbity warengine tam tak nevadil. Každopádne Shogun 2 bol moj posledny total war. Teraz hram len medieval 2 mody Stainless Steel 6.4 a historical improvement mod.
        • souhlas, s GGG se ani nebav. Ale warhammeru bych šanci dal, neni tam tolik možností jako v medievalu 2, ale je to vymazlené a ma to super grafiku
      • XorxoxTalarius
        No nevim, napriklad takovej Third Age spolu se submody je dilo uctyhodnych rozmeru s vlastnimi mesty a tak dale, ktere strci svymi rozmery do kapsy ostatni vanilla hry bez vetsich problemu.
        Apropo muj nejoblibenejsi mod je The Great War pro Napoleon.
        P.S.: Dal bych si Total War druhe svetove
    • XorxoxTalarius
      No ja mam nahrano v Medieval 2 taky spoustu hodin a mam nahrano spoustu modu. Ale zrovna tohle je zalezitost kterou by jsi si ujit nemel, jelikoz hra je velice zajimava a zabavna, navic kazda frakce je jina a ma svoje plusy a minusy.
      Kazdopadne si pockej jeste tak tri roky az bude venku uplne vsechno a pak si to kup jako Ultimate GOTY. Jelikoz to bude svym rozsahem nejvetsi Total War hra kterou jsme kdy meli moznost hrat (nemluve o tom ze to bude sakra nejvetsi Warhammer hra ktera kdy vysla).
      • DwaR
        ako čítam tvoje reakcie v tejto diskusii, normálne ma nalomíš warhammer TW kúpiť... zatiaľ odolávam, i keď 12€ na humble bundle mi robí zo života peklo. poznám sa, namotám sa a budem chcieť kúpiť všetky DLC, na ktoré aj tak nemám čas naplno hrať.

        P.S.: ty veríš v nejakú kompletnú GOTY edíciu? požičaj trochu optimizmu, hodí sa mi :)
        • XorxoxTalarius
          Jo verim, netvrdim ze cena bude mala, ale mame Steam sales, takze si myslim ze to bude mozne sehnat za normalni cenu :)
        • DLC pridavaji nove rasy. Pokud te nejaka rasa nezajima a nechces za ni hrat, tak k cemu ti to je? Proste to DLC nekoupis.
        • Já budu realista - bohužel ne, plánují to jako trilogii, kdy každý rok přinesou další hru, která pak doplní celou velkou mapu o další kus s novými národy a mezitím budou dodávat další rasy a balíky lordů etc. v průběhu, takže jestli někdy něco podobného bude, bude se jednat o obří balík 3 her a bezpočtu DLC a objeví se nejdřív za 3 roky za odpovídající cenu, ledaže by vydali něco jako balík velké hry + DLC, které vyšly vždycky v průběhu toho roku, ale to opravdu nevím a spíš nebudou dělat žádný velký balík do doby, než budou venku opravdu všechny frakce a ten obrprojekt dokončí. Taky mě ten přístup štve a u těch DLC jednoduše čekám na slevu, ale vím, že to bude cesta na dlouhou trať...

          PS.: Ale tím rozhodně netvrdím, že by samotný základ byl nějak chudý, teď ještě s tou Bretonnií a dalšími freeLC je tam obsah na desítky a desítky hodin a za těch 12e v Humblu bych opravdu neváhal, jediný problém je, když máš obsesi a pro dobrý pocit potřebuješ mít ten obsah komplet, což je bohužel trochu můj případ, pak by to bylo na zvážení *1*
          • DwaR
            sak to, tá "obsese" je problém. práve bretónia ma definitívne zlomila a idem do humblu. za tých pár eur to stojí. i keď sa na hru bude dlho len prášiť v knižnici.
          • odkial mas info ze planuju tri hry ?
            • generalx
              Od tvůrců hry.. Z článků a diskuzí. Už od začátku je hra koncipovaná jako trilogie kde v mezidobí vycházejí menší DLC.
      • PreidaQ
        "bude svym rozsahem nejvetsi Total War hra kterou jsme kdy meli "

        Jako i větší než celé tři kontinenty v Empireu?
  • XorxoxTalarius
    No zatim Total War: Warhammer pekne bobtna, jen tak dal :)
    • Jj, taky jsem si nedávno říkal, že už není tak těžké představit si všechny rasy na gigantické mapě starého světa :)
      • Prophet
        Moje ramky říkají něco jiného *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit