Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Baví mě, jak místní PC-only komedianti nemůžou překousnout, že nejlepší RPG serie posledních deseti let (Demon Souls, Dark Souls I&II, Bloodborne) vychází jen na konzolích a oni dostanou v nejlepším případě zmršený port.

    Užijte si minecraft, paka, já si jdu dát NG++ v Demon Souls, abych si zkrátil čekání na tuhle dokonalou pecku. *16*
    • Souls neni RPG ale akční mlátička, argument invalid
    • A to sony ma mit konferenci v USA,a ma prid neco velkeho!Ze by dalsi rpg od tvurcu killzone?
      • S prezdivkou horizon!
  • Tak právě dohráno je to super hra ale bez volantu je to nehratelné
  • Náhodně generované dungeony mělo i Diablo 2. A to byla aspoň smažba... Japonci mají divný vkus.
  • Nevim,proc se tu resi HW?Vyvojari si sami vybrali platformu,a tim je ps4!Kdyby si chteli vybrat pc,tak si vyberou pc!Pc ckari muzou bejt radi za sreet fightera,ktery plati zpulky sony,dragons dogma taky!Nevim ze by z pc sceny plati vyvoj z nekterych uvedenych znacek.Ale,me je to putna!Bloodborne je na moji pltformu!Huraaaaa! *14*
    • Dalsi hloupa ovce. Sony prosilo a uplacelo aby aspon nekdo nejakou beckovou kravinu na ten jejich lowend packovac vydal a fankid rekne "sami si vybrali". Haha, dobrej vtip.
      Uzij si 30 fps v 800x600 rozmazanych na hd tv. *15*
      • Jinak,bambule mi nevadi,hraji na nich skoro 20let!Jinak hraji na sony bravia kdl50,805b!A budu to hrat v 1080p12bit,30fps.Jinak ty hry bezi vic jak v 30fps,treba takovi dayng light ps4 vs xone,bezi nad 30fps,viz youtube ukazatel v levo u prosted,a hodnoty tam jsou kolem40fps,na tu dolni listu nekoukej!A order1886 ma otevrene lokace,krom souboju v ulickach,ale jsou soboje na hribitovech,v parcich atd,Viz hrej.cz!Ze je to tunel,je pekny blabol!
        • Uzasny, 30 fps, skvele plynula hra. *15* A za tech 20 let ses nenaucil psat? Myslim ze tu nekdo keca.
          Btw, zkus si zjistit co znamena koridor a proc jedna vetsi mistnost v nem z nej open world opravdu nedela, hlupaku.
          • Tak ja Btf4 taky hraju v 60fps.Ale je mi to prt platny!Staci kdyz tym ma na houbi pripojeni,tak se to skube jak krava,jindy to je supr,a po poslednim patchy je to jeste horsi!pri predeslich petchych se to hejbalo lip!A nedoskakovali mi textury jak ted!
            • Kdybych to mel resit,tak davno nehraju,a playstation uz davno neexistuje.
            • ul bude hrát ty ne tak tu nebreč o fps a ul hrej a neřeš to
          • At taky,kdo rika,ze vsichni pc ckari maj,vse na ultra a 60fps!Kord na multiplatformovkach od Ubisoftu!Zas proziju jednu generaci na exluzivkach,jak tomu bylo na ps3 a ze jich bylo!Celkove jsem jich mel 42,a to mi chybeli pecky jako Rethet and clang a spoustu dalsich.A paradne jsem se bavil!A zadnou z platforem jsem nemel potrebu nijak urazet,nebo ji zavidet.A spojeni slov next gen,znamena nova generace,neni to jen o cislech,ale treba o project morpheus o novich znackach,sluzbach,o celkovem zlepseni systemu od predesle generace.
            • Ja ti na ego kakam!S multiplatformovkach ego nikdy honit nebudu!Az budu chtit pc na hry,tak si ho koupim!Zatim me zajma bloodborne,order1886,uncharted4.pc si poridim az jak me zaujme beta btf.Nebo cim me tento rok pc oslni!
            • A jak moje kvalitni hrani ovlivnuje co maji jini lidi? Mam snad JA nizsi fps, protoze muj soused nema herni komp? Timhle si mezi sebou konzolisti zvedaji ego? Nejhloupejsi blabol co jsem dneska slysel, tupce. Snaz se vic. *11* *15*
          • Hlupak jsi ty!Ja si pockam na recenzi!Ja ti na ten tvuj open worl kakam!Pro me je dulezita zabava!At to je tetris,nebo bloodborne!Nenechamse ovlivnovat tupim pc ckarem,pro ktereho,kdyz to neni open worl tak je to sracka,proto asi kazdy hrajem na necem jinym,stim rozdilem,ze mam asi trosku vice na vyber nez li ty!Protoze jak posloucham zdejsi pc scenu,tak hrajete pouze klikacky a open worl!Ja hraju vsecko,a hlavne to,co mi da zaruku kvalitni hry!A za to se mi vzdy sony a jeji vyvojari zaruci!Nestalo se mi,ze by mi nektera ze studii sony prodala rozbitou hru,krom drive clubu,ale co slibili,to dodrzeli,a je ztoho zatim nejhezci zavodni hra na playstation.Jsem zvedav,jak dopadne kingdom come!Kdyz vyvojari si vybrali hlavni platformu pc!Aby se v tech parametrech neztratili!Aby to vubec dodali!Kdyby si vybrali ps4,tak uz je to mozna hotovi!Jednotny Hw ma vzdy na vrch.Jejich volba!
            • Jiste, tvuj jednotny hw ma vzdy navrch, proto hrajes v ubohych 30fps a me jede BF4 a podobne narocny hry v 2x vetsim rozliseni 60+ fps ty dutohlave. *15* Hrajes koridorovy onebutton shity.
  • Hanzales
    OT: Tady koukam je ta diskuze uz uplne zabita :) Predem se omlouvam, ale musim si ten trolling taky vyzkouset. Jsem jen zvedavej, kolik muj velkolepy vytvor nasbira minusu a jake reakce se vyroji :)
    http://i.imgur.com/FGZPQMu.jpg
    Alespon jsem natolik slusnej, ze jsem to oznacil OT, i kdyz predchozich 40 prispevku ten rozdil trochu smazava :D Redakci je to asi stejne posledni dobou koukam jedno...
    • Já ti nevím. Na ikonce máš System Shock, což svědčí o tom, že máš na hry výborný vkus. Ale to bys pak měl Souls sérii od From Software chovat trochu v úctě, protože v záplavě Call of Duty klonů právě první Demon Souls byla hra, která hodila herní průmysl do trochu zajimavějších kolejí.
      • Hanzales
        Já chovám :) A na Bloodborne se hodně těším, stejně tak jako na PS4ku a pár dalších titulů na ni.
    • Krásný obrázek, konzolisti dva přátelé co se u hry dobře baví, pokecaj atd. PCtard, samotář zalezlý ve své noře, kde si v tichosti povídá jen se svým dělem za 50 000,- *3* *3*
      • Hanzales
        Za první větu ti dávám + a ta druhá mne nechává naprosto chladným :) Pravda je, že konzole je taková více "společenská" a na dvou gamepadech moc těch her na PC není, ale něco se taky najde. Např. Raymani, Never Alone a podobné super kousky, MortalKombat (díky bohu, že vyšel i na PC) a ze starších třeba Mashed, to byla multismažba jako prase.
        Škoda že rozšířením rychlého netu ubylo takových těch úžasných LAN party s 4-12 PC na kvartýru, neříkám, že už to není, ale bývávalo to tehdá mnohem frekventovanější (to byly ještě 32 a 56Kb modemy).
        Nicméně k obrázku, týpek pak půjde na pivo do hospody k pokecu určené a klučíci (všimni nepoužívám výrazy jako tard) si užijou zase nějakou tu fajn exclusive pařbu ve dvou proti sobě (abych nebyl tak zlý) ;o)
      • Skoda ze mu muze zaroven se hrou bezet TS kde muze byt vic lidi nez ty znas, nulo. To failzole totiz neumi.
        Btw, fotky krasne popisuji tu fanbojskou teorii jak se u pc musi clovek hrbit a u konzole si jde sednout do pohodlnyho kresla. To co ma ten typan musi byt neskutecne pohodlny, a ta televize je taky perfektne umistena. Proste pohodli 10/10. *5*
        • Fun fact: XBox 360 umí obdobu team speaku, ale FROM SOFTWARE si u Microsoftu vydobyli vyjímku, aby mohli tuhle featuru pro Dark Souls vypnout, protože by to narušovalo geniální multiplayerový koncept Dark Souls.
          • geniální *1*
      • A Mega chladic na hlave a posvecen vodou s chladice a osvicen diodami.
    • Tak sis zatrollil, teď už zbývá jen splodit syna a zasadit strom...
  • Tom : taky jsem si všiml jak na games má skoro každý druhy 4k :)) a taky skoro každý druhy gtx 980 po případě gtx 970 :))) ale zase na druhou stranu konzolisté tady na games mají všechny hry bez problému, kupují novinky za 1700 kč :))) jako kdyby ani nebyly češi :)) (nejlepší příklad pc lamy ) : Amd je low end procesor a přitom má starý dual core od intelu :))) a nebo grafiku za 5-6 tisíc a k ni jednoznačně i7 :)) protože je to best procesor na hry :)))
    • "Koukej, Franto, voni tam davaj do toho á em dé vosum jader! A je to levnejsi nez ten zlej kapitalistickej intel. To si musis koupit, povidam ti, hotova pecka..."

      Skoda ze Bezny Franta Uzivatel nechape jak funguje cpu, co to je single thread vykon a kolik threadu vlastne dnesni hry maji.
      A timpadem proc je FX od amd na hrani pekny kram a v hernim vykonu ho predbehne i ta nejstarsi i7 nebo nova dvoujadrova i3. *5* Takze pc lama jsi ty pokud si myslis ze to neni lowend.
      • Franto to že si přečteš wikipedii co je thread, neznamená že něco víš o pc, za 1. psal jsem ke "grafice" za 5-6 tisíc za 2. neříkám že intel nemá lepší procesory, jako neříkám že škoda je lepší než bmw, to asi nepochopíš, a za 3 čekni si nějaké videa (ne tabulky "rádoby expertů ) do youtube si třeba zadej amd fx 8350 mezera gtx 980, třeba ... a uvidíš že mezi amd a intel není až takový rozdíl, protože tě spíš bude brzdit grafika ,,, https://www.youtube.com/watch?v=xJpCsAUmr20 btw rozdíl +- 7-8 tisíc ...
        • Uz z principu je lepsi mit silny 4 jadra, nez 8 slabych. Jedno jadro zvladne dva thready, jeden thread na dve slaby jadra nerozdelis. Cim min threadu bude mit aplikace, tim v ni bude lepsi intel.
          7-8 tisic mezi FX-8 a i5 rozdil neni, i5 stoji 7 a dobra deska 3, dost pochybuju ze koupis FX i s deskou za 2-3 tisice. Zkus si min vymyslet nesmysly.
          Navic levny desky jsou k amd nepouzitelny, nezvladaji spotrebu a cpu pak throttluje. Plus pro taktovani je potreba lepsi chladic, to rozdil ceny proste smazava.
          Video nic nedokazuje, je treba videt prubehy minimalnich, prumernych a maximalnich fps, pak to muzes objektivne porovnat.

          Mimochodem to tvoje video ukazuje rozdily i 20% a to jsem ho jen proklikal.
          FX stoji 5k a pokud dam stejne drahou desku na intelu tak jsme na 8 tisicich. Uz ted rozdil ceny odpovida tomu vykonu, a to nepocitam chlazeni a spotrebu. Troll harder amdkid.
  • Wallet Warrior(Alucard, Dolan) Takže ty tady nadáváš konzolistům do nul, AMD do lowendu a pak napíšeš, že máš PC z roku 2009, které dává 4K při 60FPS++ Takže co máš teda za kouzelnou grafiku pověz...
    • Urcite ne tu od AMD. Ted pozorne poslouchej, pc ma takovou kouzelnou featuru, jde upgradovat. To ten tvuj lowend neumi. A ted se muzes priznat ci jsi multinick, konzolova buznicko. GGG? *5*
      Btw, jsi butthurt ze konzole neumi ani fullhd v 60 fps a ja mam 4k? *15*
      • Proc me tak se*es ty kriple vypi*eny Dolansky? Jdi si psat sve ho*na nekam jinam. Pises sra*ky typu butthurt a tak nejak pochybuju, ze vis co znamenaji. Takove mrd*y jako ty by se mely strilet. Chcipni ty sra*ko vyjeba*a.
        • Strilet by se mely labilni deti jako ty. Az vyrostes, pochopis.
      • tak Wallete se pochlub teda, co za grafiku dává 60FPS při 4K. No je jasné, že jedna to nezvládne, takže nějaká dvojčipovka 295X2, ale ty zas jsi zelený mozek, takže 980 GTX ve SLI. Dobře, ale to má sakra daleko do počítače z roku 2009, takže co si to tady sarka vymýšlíš ty degene...
        • Nebrec uz *5*
          • na víc se nezmůžeš? Co pak trosko máš za grafiku, aby to nebyla nějaká 8800GT *1* a hraješ v rozlišení 1280x1024 *2*
            • No konzole svůj účel plní celkem slušně je sice pravda že technicky nejsou žádný zázrak ale jako herní zařízení funguje dobře. Osobně hraji na PC (cca 5 let starý) i na konzoli pro každou platformu se hodí jiné žánry. Strategie na konzoli to je něco otřesného což vím z vlastní zkušenosti z PS1 ale například DS nebo prakticky jakékoli JRPG ke konzoli prostě patří
            • I konzole je prezitek
            • PS: i a y jsou podle mě přežitek stejně jako mne a mě akorát to komplikuje lidem se naučit česky
              • Reakce na příspěvek:

                To jsi docela omezenec
            • Hmm nějak to nemůžu v tom vláknu najít
            • Napsal. A koukam ze napsat jedno y spravne je takovy problem. *15*
            • No hlavně jsi pořád nenapsal co máš za tu grafiku což je zvláštní jelikož napsat jeden název není takoví problém
            • Dal jsem tam dve R290. Protoze jsou levnejsi. A abych to lip nakrmil tak jsem si koupil FX-9590. A tech 800W tepla prodavam sousedum, vytapi tim sklenik. Sice to strasne pece a smrdi spalenym plastem ale na internetu psali, ze to je lepsi nak intel a nvidia.
            • Argumenty? Přesně v čem bych měl argumentovat? Já jsem se zeptat tvé mrzké osoby, co za grafiku z roku 09 dává 4K při 60FPS, na to jsi odpověděl, že jsi asi tam dal novou grafiku, ale jakou jsme se nedozvěděli, takže o jakých argumentech se bavíš?
            • Vidim ze chapes jak funguje statistika. A Witcher me nezajima. Koukam ze uz ti dosly argumenty.
            • *1* 4K. jo dle statistik hraje s tímto rozlišení 0.07% hráčů na Steamu, ale na diskuzích na games.cz ji má každý druhý a k tomu dvě 15 karty ve SLI, pak přijdou doporučené nároky pro Wichera a všichni PC-kids společně brečí, jak se jim to bude sekat. PC Master Race v praxi *1* ty bys mohl být jejich králem
            • Doporucuju nastudovat co to je 4k, mas v tom trochu nejasno *3*
      • Jack1947
        A jeje zase se schyluje k nesmyslnému odporu ze strany hniloby pc scény a odpadních vod konzole. *7* Tohle nemůže skončit moc dobře, vlastně nemůže skončit vůbec protože tady ani není co by to ukončilo. Argumenty nakonec dojdou oboum stranám a tak Once again bude nablito. Oooh wait ono vlastně už vyblito je. *4* Děti budou vždycky děti a je jedno jak moc velké přirození sik myslí že mají.
  • Hnisavec
    a najviac svinia a trollia práve obmedzení nerozhľadení PCčkári, ktorým rodičia kúpili PC, warezia hry a hrajú sa na hrdinov v diskusiách. Táto skupina najčastejšie ani nedokáže zniesť posmešky na nejakú trápnu PC hru a začne hneď úboho osobne urážať, dokonca si berie do huby často i rodinu atď a reaguje úplne mimo, pretože v živote PS4 nemalo a nemá páru ako reagovať. Pokiaľ konzolista zväčša vlastní i PC/ntb, ktoré rozbehá 90% súčasných PC hier a vice versa to nefunguje. PCčkár väčšinou konzolu nevlastní, takže jeho názor je vždy len trolling, bez empirických znalostí danej hry.
    • ac te teda opravdu nemusim tak tohle je prvni vec u ktere s tebou souhlasim
      • Oba jste fagoti.
        • jiste mas pravdu
        • Dolan ma dobre argumenty.
          • Vis ty muj ubohy klone, co to jsou vubec argumenty? :-)
            • Az vyrostes tak pochopis je tvuj nejoblibenejsi. D3bile. *15*
              • Reakce na příspěvek:

                To je oblibeny argument meho nepodareneho klona, muj nepodareny klone :-).
  • Hnisavec
    je úplne jedno ako to bude bežať, Souls hry majú ako jedny z mála svoj jedinečný art štýl, ktorý neprebije ani sterilný nudný Crysis 3 s milionom pixelov na PC za 5000 ojri. Podstatné je, že rovnako ako Demon´s nebude bežať na tých warez písacích strojoch, cheater komunita 13 ročných panicov s fistulou nezas..re multiplayer a 90% SR a ČR waiting race s ntb pod úrovňou Xbone si to nezahrá.
    • Samozrejme , ze PC hrac si konzolu nekupi,,,teda druhu, pri prvej zisti, ze to nestoji za nic aj napriek oslavnym odam konzolovych funboys. PC hrac totiz chape, ze nebude davat prachy za nieco na com hrat nechce, aj ked je to tak lacny sunt. Vote with your wallet.
      • Ja si druhou konzoli koupim. Pletes si pc hrace s vymletym pc master rasistou. Ja jsem napr. pochopil, ze konzole mi nabizi lepsi zabavu nez pc a naopak uz nehodlam nadale investovat do herniho pc.
        • Ale ved to je v poriadku, presne to by si mal aj urobit ked ta hranie na konzole bavi viac. Ale preco by som si mal ja , pre ktoreho to neplati kupovat dalsiu konzolu? To nema nic s nejakym rasistou, to je proste zdravy rozum, PC hrac je preto PC hrac, lebo preferuje hranie na PC.
          • PC hrac je ten, kdo hraje na PC. A to se nijak nevylucuje s hranim na konzolich. Nikdo po tobe nechce aby sis kupoval dalsi konzoli. Spis sam sobe vysvetli, kdyz jsi tak presvedceny nekonzolista, proc marnis cas v diskuze pod clankem o ciste konzolove hre a jeste jejim ctenarum cpes nejaky blby reci o tom, co pc hrac nechce? :-)
            • Nerozumies pisanemu textu, kde som ja napisla, ze niekto nemoze hrat aj na PC aj konzolach a chcem to niekomu zakazovat? Ak to niekomu nevadi, tak pokojne si moze kupovat co len chce je to presne v sulade co mu vyhovuje. Ale ak niekto nechce hrat na konzole, co je uplne regularny nazor, tak je uplny blbec ak kupuje konzoly a hry na ne. Rovnako ako je blbec ten, co chce hrat len na konzole a kupuje PC a jeho hry. Co na tak jednoduchej zalezitosti ako vyjadrenie nazoru penazenkou nechapes? Nemam vobec nic proti konzolam, je kopa ludi, ktorym vyhovuju , mne nie, preco by som ich mal financne podporovat?
            • Ale vylucuje, ak proste niekto chce hrat na PC a preferuje ho, nebude cpat peniaze do konzol a ich hier. To je zaklad zdraveho rozumu, pretoze len peniazmi sa da vyjadrit svoj nazor na gaming a jeho smerovanie. Do toho ako ja travim cas ti vobec nic nie je.
              • Reakce na příspěvek:

                Nevylucuje, kazdy muze hrat na kolika platformach chce. Jen hloupi pc master race vyhlasuji smrt konzolim a radi by vsechny ostatni platformy zakazali.

                Naznacovani, ze ti kdo uzivaji vice platforme nemaji zdravy rozum je pekny fail :-). V cele nahote odhaluje tve totalitni smysleni jedne strany a vlady. Pluralita je systemove prospesna, takze i existence vicero hernich platforem je prospesna a neni tak nic spatneho a nezdraveho na podpore vice platforem.

                Za prve, kdyz tu obtezujes trolovanim, tak by mi do toho neco mohlo byt a za druhe jsem psal, at si to zodpovis sam sobe, nikoliv me.
          • Jejdasek je vymlety console master race rasista, ale bude ti tvrdit opak. *3*
    • Je jedno ako to bude bezat, hlavne ze to nie je na PC...klasicky konzolista ;-)
    • Crysis 3 je lejno protoze je to konzolovka, joudo. *15* Az budes vydelavat 30 tisic jak mistni trollove, tak pochopis.
      • hele raději šetří na Mercedesa z kapesného *1* v Roce 3135 pak můžeš machrovat..
        • Jediny kdo tu machruje s iphonama, vyplatou a neznalosti matiky a dnesniho data (ano, je rok 2015, clanky z roku 2012 uz jaksi nejsou presne) jsi ty. Hloupy konzolisto.
          I kdyz mozna chapu proc to zaseknuti v case. Nextgen konzole ma mensi vykon nez muj komp z roku 2009 tak mozna proto.

          Btw, muzes si misto kvalitniho auta koupit Skodovku, treba ochcavku v tdicku, bude tahnout vocpodu a bude to znamka tveho vkusu. Za zbytek si muzes koupit iphone. *5*
          • ty takový boháček a máš počítač z roku 2009? Neříkal jsi, že jsi ušetřil na Xiaomi, že to může vrazit do komplu. *1* Tragéd neskutečný *8*
            • Bohuzel netusim kdo to je, ale urcite vlastni iphone. Jinak by ju nikdo neznal.
            • jo a šukáš Irinu Shayk, která kvůli tobě utekla od CR7...
            • Tak vzhledem k tomu, ze prvni i7 ma konkurenci jen v novejsi i7 a vsechny hry co hraju mi jedou ve 4k na 60+ fps nemam duvod utracet.
          • *3* samozřejmě a hloupý konzolista se pozná tak, že nemá konzoli že???
            • Hlavne nema argumenty. Vsechno cos napsal je naprosto nepodlozeny. Mas tam jeste neco? Treba o sockach co nemaji na apple?
  • Takhle se zarábí, asi si taky udělám svoji souls hru *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit