Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • po pozreti filmu som mal chuť na hru need for speed ale tuto RUN po dohrati akcia ako zbesilá a ta hudba super je to super diel plný napätia a film tento diel iba okorenil keby spravili dalšie pokracovanie bolo by to super
    dalšie nové NFS su somariny bez života a príbehu
  • podle mne nejlepší z nfs je porsche 2000 a kéž by ji inovovali .
  • Fest musím říct že nfs RUN bylo výborný a je mám ho pořád nainstalovane konečně nejakej příbeh chvilkove mačkaci akce taky dodaly na příbehu te dane osoby a ne jen kovovému šílenství hudba filmový mix uplne nej orchestrální hudba adrenalinovala více čím dále byl závod "žádnej hipec žádnej dramec" hudba proste sedla byla to paradni jizda díky ní :) a autor recenze dostal jsem se k nemu díky recenzi na grid 2 na které bylo dost zajímavích faktu celekm povedená recenze :) kouknu na starší a takovej sekec na NFS tak ji braním tod vše díky a čau :)
  • Já jsem začínal s NFS I, to byla ve svě době bomba, NFS II (SE) byla jedna z nejlepších NFS. Potom legendární NFS 3(a řekněme že i 4) a výborná NFS Porsche. Pak už to šlo ke dnu a The Run je nejhlouběji ze všech... To čím bylo NFS (jízda, policajti a zase jízda) už dnes není ani z 10%...
  • Recenzent je trouba,jenom protože řekne, že hra není graficky hezká... By mě zajímalo, co za graficky super hry hraje... Chci taky jednu.
  • Furt je to stejné a pořád se to střídá mezi traťovými a akčními závody. EA by měly aspoň dat s NFS rok pokoj, protože by to za chvíli mohli lidi nenávidět.
  • nejlepší byl nfsII:SE ve full verzi - právě v téhle verzi byli ke každému vozu video reálného modelu vozu a to i při jízdě. Vychytaný byl splitscreen na nfs:hot-pursuit - kde jste mohli dávat spike a blokády a byl poprvé promakaný interiér a šlo spouštět světla, nastavit provoz, spousta tratí, modelů, nastavení vozu, splitscreen (best)...no a poslední skvělej kousek, podle kterého se nfs měl ubírat byl NFS:Porsche. Jediná simulace. Hrál jsem všechny díly. já 27 let.
  • me osobne se hra libila. ano bylo to strasne naskriptovane a arkadove, ale takova odreagovacka na 3 hodiny celkem v pohode. kazdopadne koupit si to v obchode, tak jsem asi dost nasranej :)
  • No nevím jak vy, ale já bych vývojářům a potažmo celému EA nasral na ruce, něco tak dementního jsem dlouho neviděl *16* , ovládání auta hrůza, jedete 200 a ovládání auta je jako kdyby jste jeli max 50, chcete zatočit a auto místo toho klouže do strany. Prostě hrůza a děs, tímhle tempem Ea pohřbí celou sérii NFS *16*
  • Hra není špatná ale Hot Pursuit je o hodně lepší...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit