Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pre tych co frflu z crafting je prilis pomaly, preco nepouzivate gateway?? nemusite byt vobec v hre a craft sa obsluhuje aj cez webove rozhranie. keby som kraftil len ked som online v hre tak by to naozaj trvalo roky ale ked som v praci, nalogujem sa do gateway, zhrabnem rewardy a dam kraftit dalej. podla mna skvely pristup
  • Na té hře mám nejradši tu fyziku mrtvých těl!
    • To presne se mi libi na Diablu 3 *14*
  • tak jsem to hral cca 30min a nemuzu si stezovat:) boje jsou takove akcnejsi, loot mi pripomina diablo:D ani nevim proc. a hratelnost je bezva. nato ze je to beta jsem to cekal daleko nedodelanejsi. utvareni charu zabralo nejakej ten cas coz je + a uvod do pribehu je paradni:) filmecek super a navazani an nej s pribehem taky. jinak hraju za control wizarda nevim jak hratelne je to treba u warijora. jako wizard uz na 4lvl kombinuju nekolik kouzel a zatim se kazde hodi. efekty jsou paradni treba kdyz zmrazuju nepritele pomalu smerem od noh se meni v rampouch:) proste pecka. dycha to na me nwn svetem takze za me doporucuji!.
  • cau hraju jen kratky cas ale mam stoho pocit ze ten svet neni tak volnej.ze to je takova korydorovka.rikam si kcemu maunt. jinak celkem dobry.
    • Taky mam z hraní takoví pocit :( , neznáte někdo nějaké F2P MMO který je dost volný ? ( Myslim s vytváření charu a se světem, a né prosim WoW, L2 )
      • Pokud chceš dobré f2p mmorpg, tak mě napadá nejlepší mmorpg vůbec...LOTRO!
        • ok vyzkouším ho, já jsem spíše pve hráč ( tedy pokud je to zajímavý), LOTRO jsem hrrál naposledy snad před 2 lety, tak se mrknu jak se změnilo :)
        • LOTRO je super pro pve hrace. Ale v pvp oproti jinym mmo tezce nestiha imho.
  • Hra je to prímová, pro některé classy zpočátku těžká, později snadná, pro některé naopak...celkově hra nabírá na obtížnosti mezi levely 30-40 a finish v podobě nejobtížnější lokace výše uvedené je opravdu tuhý. Problém je v tom, že zde už si to člověk jakože jedinec jen tak nedá....zvládne to, s použitím mnoha potek a kýblem nervů....nebo si bude muset najít grupu či tam být s gildou nebo přáteli.
    Stejně je to u tvoření group do (obecně) instancí - jde o dungeony nebo skirmishe...skirmish je taková bitka na mapce s nepřáteli (na všechno jsou deňáky na krystaly), dungeony jsou...dungeony s bossy atd. Problém je ale někdy v tom, že party nejsou poskládané vždy tank, dmg, heal....někdy je to bez tanka, někdy bez healu....a jelikož jsou lidi obecně blbci, tak umírají a dělají blbosti, někdy samozřejmě i s full partou, ale pug je pug co si budeme povídat....obtížnosti jak skirmishů, tak i dungeonů nabírají opět na intenzitě a prostě se to nedává a dávat nebude, pokud tam nejse ve své vlastní partě, ale někdy se zadaří ;)
    Horší je to s endgame, ne, že by tam nic nebylo, ale když chcete mít nejlepší věci, jakože někteří to tak chtějí....musíte platit, a ne málo, hodně, hodně moc peněz ze svého (tak namátkou enchanty) - většina toho je pořešena stylem zaplať, otevři bedýnku a když budeš mít štěstí, něco ti padne....nebo taky ne :)
    hra má ještě dost před sebou a může být dobrá a pro všechny....nebo nakonec pouze pro elitáře, kteří se nebojí do hry investovat v řádech desetitisíců...ale hratelná je v pohodě i pro obyčejné neplatiče a je zábavná.
    Doufejme, že nebude pohřbena stejně jako jejich předchozí hry (nemluvím o vývojářích, nýbrž o vydavatelích), tam totiž po počátečním hypu skončili jen lidé, kteří jsou ochotni platit platit platit, ostatní odešli....uvidíme
    • Hru hraji kratce takze vubec nevim co vsechno tam jde nebo nejde. Nicmene souhlasim s tou obtiznosti ... ale co se placeni tyka tak rikas blbosti.

      Za realne penize lze nakupovat pouze mena zvana ZEN. Za ZENy jde pak ve hre kupovat ruzne veci. Nicmene tuto menu ZEN lze koupit i pomoci Astral Diamonds ktere lze normalne ziskat plnenim daily questu. Takze ano pokud lze koupit neco za ZENy a clovek to chce hned okamzite, nezbyva nez zaplatit realnymi penezi. Ale pokud pro to chce neco udelat a nechce o hned tak je zde zpusob jak si koupit ZENy pomoci jine herni meny. Takze neni pravda, ze by clovek MUSEL platit realnymi penezy.

      Obecne se da rict ze za ZENy se daji kupovat ve vetsine pripadu visualni blbustky a veci ktere cloveku nejakym zpusobem usetri cas. Ale rozhodne si nemyslim ze by tam bylo neco co by cloveka na max lvlu nejak zvyhodnilo proti hraci ktery ZENy nikdy nepouzije. Equip za ZENy alespon zatim zadny neni. A enchanty predpokladam ze jdou ziskat klasickou cestou upgradovani nizsich ranku enchantu na vysi na stejnou uroven jako ty o kterych rikas ze se daji jen koupit.
  • Vezmete vsechny dostupne MMO co jsou na trhu, pridejte k nim prvky scifi, poradne to zamichejte a dostanete gulas zvany Neverwinter, nic vic od teho hry necekejte, od vsech her trochu, bez spetky vlastni napaditosti. Ale co hlavne ze jeto zdarma ne :)
    • uz to nehul prosim, skodi ti to. Ake scifi konkretne si tam videl?? ak sa ti zda ze Mind flyeri su alieni tak si nastuduj D&D Monster manual
    • původně jsem vůbec nechtěl odpovídat, protože si to ani odpověď nezaslouží....nicméně postačí pouze po vzoru Kocoura...."Co to sakra meleš ty ořechu jeden?", neboť jsi tu hru nejspíš viděl jen na jednom videu a hodně z dálky ;)
      • Sice nesouhlasím s jeho rychlokritikou, ale nechceš mi snad tvrdit, že ta hra je naprosto revoluční ve svém žánru a že jsou tam samé dobré a nové věci a ne jen ty, které jsme viděli už tisíckrát jinde?
      • Stačí, že za tu sr**ku musíš platit, aby jsi měl vůbec end-game gear. Tyhle "free" hry už mě začínají s**t. Kravským obloukem okolo týhle hovadiny!
        • Shania
          No pokud u te hry vydrzis tak dlouho, tak mi prijde fer taky za tu hru neco zaplatit ne? Kdyby to nebyla FTP hra, tak za ni zaplatis aspon litr a aspon 200 mesicne. Nebo snad mas nejake pravo mit vsechno zadarmo a bez prace? Krom toho si zcela jiste, pokud investujes do hry dost casu, muzes ziskat endgame gear i bez placeni?

          Tahle hra je zalozena na vydelavani na prodeji kosmetickych veci a slotu na nove postavy, nightmare klicu a ne na prodeji gearu.
          • nemáš úplně pravdu, dá se to zmáknout s nějakým jedním dvěma bágly navíc, ale sloty si otevřít musíš, stejně jako minimum slotů na postavy...opět zaplať....pak companioni, vyexpí se na patnáct, pak zaplať....a craft tě vyjde po přepočítání na víc než rok čistého času, abys ten jeden dodělal dokonce....a pokud budeš chtít třeba enchanty, tak abys měl ty nejlepší, kterých se dá dopracovat pouze přes nakupování těch klíčů a otevírání truhliček, kde je šance atd.atd.atd....vyjde tě to na nějakých 13000 Kč když budeš šťastlivec....takže.....není už náhodou v tuhle chvíli lepší platit měsíčně? :D to je jen tak otázka jakože :)
            prostě jsou hry, které vydavatel nepose*e....a jsou hry, kde ano, a tohle je jedna z nich, nicméně stále v té lepší verzi (však vydavatel má na svém účtu už několik mrtvých onlinovek, které začaly, probíhaly, a skončily tak, jako to čeká neverwinter, pokud se to nezmění), enjoy ;)
            • Me prijde ze podle toho co tu placas si tu hru snad nehral. Porad jen rikas neco o nejakym placeni bez kteryho to podle tebe snad nejde ani nainstalovat.
              Hru hraju asi 6 dnu a jeden s craftu mam na 10ce a 20 je maximum nemyslim si ze by se to ted spomalilo tak ze by me to trvalo jeste rok.
              Kdyz opomenu fakt ze se ZENy daji koupit i za diamanty. Zkus rict alespon jeden priklad neceho konkretniho co zvyhodni cloveka co si koupi ZENy proti tomu co ZENy nikdy nepouzije. S tim ze jako vyhodu nepocitam ze ten se ZENama bude mit neco driv.
            • Pokud ja vim, klice na ty truhlicky nakupujes za Zen menu ktera jde koupit za realne penize nebo za Diamanty ... kdo te nuti davat za to penize ??? Delej daily kvuli diamantum a pak si koupis zeny ... za ne si koupis klic nebo neco jineho ...... Meles blbosti ... penize k nicemu nepotrebujes absolutne k nicemu pokud nejsi zdechli makat na tom a nasetrit dost diamantu ...
          • Uhm, ted uplne mimo Neverwinter. Samozrejme ze za hru klidne zaplatim, ale nejakou rozumnou castku, u mmo i mesicni poplatky. Ale chci tim padem celou hru. Spocitej si kolik musis nacpat do f2p aby bylo dostupny vsechno. *7*
            Me prave zas prijde fer aby meli vsichni hraci stejny podminky kdyz uz neco nazyvam hra. Tim se taky f2p hry moc neridi.
            • Shania
              No urcite model BTP a subscription mam radsi nez FTP, pokud hru hrajes naplno. U Neverwinteru musim rict, ze me to zatim nijak neomezuje, v endgame to bude mozna jiny, ale na lepsi gear musis makat nejakym zpusobem vzdy.

              Navic ja tuhle hru planuji hrat jen do poctu a bude to spis o altech, nez o maxovani jednoho avatara.
  • Beholder vypadá krutě, mozkožrouti taky ... v baldurs gate to byli nejotravnější nepřatelé, tak uvidím jaká to bude výzva tady :-)
  • Dohrano na hardcore ted cekam na nejakou novou obtiznost ! *13*
  • Parádní hra! Parádně řešenej F2P, doporučuj, jedno z těch lepších MMO, překvapila. Jen cena respecnutí talentů je..uh..velká.
    • Taky mě strašně překvapily nějaké věci v téhle hře. :) A moc pozitivně, opravdu mě baví.
  • zalozil sem si ucet lognout se nejde..kdyz zadam ze chci poslat username email neprijde.. pri zmene hesla to nic nenapise.. nice support.. nemam dva dny abych se jenom logoval..zlate EVE :D..
    • Taky se mi neslo lognout. Vygooglil jsem, ze kdyz to nejde tak misto username do loginu musi clovek napsat svuj email a uz to jde...
      • Souhlas, mel jsem jeden starsi ucet a pak jeden novy. Ten novy nesel ale po zadani emailu misto username to funguje.
        Perfect World totiz funguje na dvou uzivatelskych jmenech, na to s kterym se clovek loguje a na to, ktere je videt ingame. Coz znamena, ze do ingame vam asi nedaji emailovou adresu kdyz pri registraci noveho uctu vam davaji k dispozici pouze email a username:)
        • jo tak jsem zkusil ten email a lognul jsem se:) aspon ze tak kazdopadne jsem zkousel registrace na vice emailu a to taky neslo.. jeste predtim nez jsem dostal od vas radu :D maj to zajimave urobene mno snad se to nejak vyladi. kazdym padem diky za radu:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit