Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to nejlepší hra jakou sem kdy hrál. Naprosto brutální příběh, jaký sem neviděl nikde jinde. Bojový systém je velmi zábavný, rychlý, a možnost měnit equipment a s ním i podobu útoků je jen další obrovské plus.
    Soundtrack je ohromující. Grafika není nic převratného, ale podobu toho kolem vás naprosto odbourá touha zjistit co bude náplní dalšího úkolu.
    Zaplatil sem za ni 60 euro, ale teď vím ze bych za ni klidně zaplatil o hodně víc.
    Pokud vám vadí tzv. japonské šílenosti, tak jen a pouze přijdete o skvělou zábavu, na kterou by si jinde asi netroufli.
  • hra je strasna kravina, odehrany 3 hodiny a je to horsi a horsi, japonskej fet1sh z toho strika na vsechny strany...
  • Jack1947
    Hlavně se nenechat odradit úchylným japonským fetišsmem ta hra je parádní a i docela těžká, sice port není bez chybi ( pseudo FHD, zvuk taky zvláštní) ale ta hra je parádní souboják super - grafika sice starší ale co naplat super souboje nakonec ani ten save systém není marný( první sejv možná až po prvním bosovy po hodině :D) prostě , je třeba trochu naučit a pak je to super. Koikrát mi to připomělo i Bayonettu ( dost podobné) to je+ na o potom ty b osové kapitola sama pro sebe.

    Supr je třeba řízení toho mechojeta dost to osvěžuje hratelnost. Jen se bojím krátkosti..

    Ta hrra se vybízí přímo k tomu jí hrát znovu po dohrání protože to je úplně novej příběh za jinou postavu.

    Nádherné je v té hře nasvícení a třeba i voda... hra světla a stínu to moc her nemá.
  • Ta japonska produkce je vazne uchylne divna. Jinak po strance hernich mechanik a technologicke strance to pusobi jako hra z dob minulych.
    Avsak pokud si odmyslim ty typicke japonske prvky, tak vizulani stylizace pusobi dobre a soundtrack taky povedeny.
    Kazdopadne tohle nebude hra pro me.
  • cenzor usnul? to nemuzete promazat ty vulgarismy? ja kdyz udelam slusnou, ale pichlavou poznamku tak jde zahy do kopru.
  • Osobně jsem s Nier Automata velmi spokojen. Má to fakt propracovaný příběh: výměna 3 hlavních postav je skvěle vymyšlená.

    A ten soundtrack <3 je na úrovni kvality Hanse Zimmera :)
    • Dal bych +, ale za toho Zimmera jsem musel dát mínus. Vím, že to asi myslíš, jako klad, ale ne pro všechny je repetetivní nezajímavost Zimmera považovatelná za extra dobrou hudbu...^^'
      • Zrovna včera sem koukal na Krvavý Příliv a hudba +-/ stejná jak ve Skále. *1* Je sice pravda, že každý skladatel má nějaký svůj podpis, ale tohle je moc.
  • Zeldu si zahraju asi jen s nejakym emulatorem. Na Horizon zatim nebyl cas. Mass effect jsem jeste nedohral, ale Nier je za me minimalne na 9/10, uz jen tim, jak funguje znovuhratelnost. Musky jsou v recenzi dobre pojmenovane. Za me je pak ta nejvetsi combat, ale do Nier jsem skocil primo z Blade and Sould a tak jsem dost ovlivnen, tam je to u nekterych class opravdu jina liga proti vetsine soucasnych tritlacitkovych her ....
    • nightborne
      Jestli hraješ B&S třeba za kfm, tak se nedivim, že ti pak ostatní bojový systémy přijdou moc jednoduchý, měl jsem to taky tak =)).
  • Malleth
    Mám za sebou 34 hodin a i když se mi nelíbí způsob řešení smrti/ukládání/healování a nevyvážená obtížnost, která z toho vyplývá, nemůžu si to vynachválit.

    Je to hodně výjimečná hra, která si s možnostma tohodle média vyhrává jak může a neustále něčim překvapuje. Výborný jsou i side questy, který prozkoumávaj co jsou zač ti mechanoidi, takže často obohacujou zážitek z příběhu jako takovýho.

    Tyvle a ta hudba...
    • Ty KRAVO ta hudba !!!
  • Jack1947
    tradičně zkaženej port ale jinak hra dobrá. asi...
  • Po té co 20 fps a technologicky tezce zaostala Zelda dostala 10/10 je uplne zbytecne resit technickou stranku jakekoliv jine hry.
    • Že někomu nevadí zastaralá grafika a 20 fps je jeho věc, ale jako objektivní pravdu bych to určitě nehlásal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit