Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako ukažte mi nepuberťáka, co si koupí Nintendo. Fakt tuhle “konzoli” nechápu, stejně jako ty její uživatele...
    • spis nedite

      pubertak ti rekne, ze nebude hrat omalovanky bez dostatecne temnyho zasazeni pribehu
  • Popravdě si nemyslím, že by sami lidi v Nintendu nechtěli umožnit uložení savů na externí médium. Spíš bych předpokládal, že to má co do činění s hackerskou scénou, která našla díru přímo v hardwaru (přímo na Nvidia Soc) a Nintendo se tak snaží ucpat všechny případné leaky alespoň softwarově, jako by byl dump firmwaru na SD kartu.... Za tuhle vlnu hatu by jim to jinak nestálo
  • Zaujimave ze Ms aj Sony na svojich konzolach toto spoplatnuju uz roky a tu sa ako priklad uvadza iba blizzard a PC master race kde sa (zatial) hra stale zadarmo. Gold a Ps plus vychadzaju rocne predsa ovela viac aj ked pravda ze davaju aj ovela lepsie "hry zdarma"
  • victor
    :) Představte si , že by vám Nintendo dávalo zdarma každý měsíc hru na Switch :D ... s takovou by jste měli do roka všechny novinky co na switch zamíří :D Jasně paklík letitých NES každého uspokojí ..a pak každý měsíc po jedné NESromce zdarma ... takhle jim to snad na pár let vydrží a pak teprve začnou se SNES knihovničkou ;) .
    Miluji představy Nintenda , bohužel v reálu jsou jejich online služby příkladem toho jak rozesmát zákazníka a hledat online služby příště rovnou jinde .
  • Ted už je jen za zákaznících, aby se jim na to vykašlali. Obávám se ale, že Nintendo pomatenců je víc než dost.... *13*
    • 0011
      My všichni majitelé switche jsme ho kupovali s vědomím, že multiplayer bude zpoplatněný, do toho počítám 9 milionů lidí co si koupilo mariokart, případně 6 milionů lidí co koupilo splatoon 2. Ostatní konzole mají dávno to samé akorát dražší, 20€ za rok mi teda rozhodně nepříjde jako pálka i při mém sporadickém hraní online, jediné co mě štve je že neumožní zálohu savů zadarmo na flashdisk, s ostatním s Adamem nesouhlasím, co by taky kdo chtěl za 500 ročně? I MS a Sony vědí že provoz serverů něco stojí a jsou to firmy vytvářející zisk ne charita.
      • Fakt divný no, já za multiplayer na PC platím 0 € měsíčně.
        • 0011
          Já taky a pointa? Nevšimnul jsem si že by Intel, AMD nebo Nvidia provozovali server s hrama. Sice nic neplatíme, ale CS:GO je dodneška plné cheaterů, respektive v libovolné MP hře kterou z fleku vyjmenuješ najdeš cheatery, to bych radši i na PC dal pár stovek ročně kdyby to pomohlo, jenže je to nereálné. Otevřená platforma neznamená jenom výhody, ale tak hlavně že neplatíš multiplayer, vzpomeň si na mě až ti někdo dá headshot skrz zeď..
          • a) Na konzolích lidi cheatujou hraním na K+M. Problém např. v Overwatchi.

            b) Pokud někdo dává hs skrz zdi, tak se vykopne ze hry a zabanuje. Easy. Chápu ale, že pro Nintendo fanboye to může znít jako raketová věda.

            c) Lepsí hráči hrajou privátně nebo s lidma co znají a cheateři si na ně nepřijdou.

            Osobně sem rád hrával s cheaterama. Člověk se rychlejš učil heh...
          • Jack1947
            Hele ono na konzolích taky ty cheateří jsou... zase bych to s tím fajnbojstvým nepřeháněl hele...
            • Jack1947
              To jsme dva já si pokaždé klepu na čelo, vždyt všichni jsme sakra hráči ! Nicméně někdo může brjt větší Fanboj ale zdá se že ty to asi nebudeš.
            • 0011
              Hele upřímně nejlepší platforma je pro mě PC a vždycky tomu tak bylo, ale tyhle lidi mě štvou protože jsem býval stejný tydýt jako oni akorát jsem z toho už dávno vyrostl, dávno před tím než PC master race byl pojem. Kvůli téhle hlasité menšině si lidi myslí o pc hráčích to co si myslí. Ohradil jsem se proto, žejá rozlišuju hráče a fanboye a PC master race ať jsou vůči tomu slepí nebo ne jsou fanboyové. Sice tuhle nálepku rádi rozdávají vpravo vlevo a myslí si jak sofistikovanou nadávku to použili aniž si uvědomují, že sami jsou fanboy ultras, je to skoro až náboženství. Neříkám že konzoloví fanboys jsou lepší ale aspoň se tolik nevnucujou do diskusí o pc hrách (ano jsou vyjímky, nebudeme jmenovat) ale málokdy se mi stane že narazím na článek o konzolích kde uctívači "Ó mocného lorga Gabena" a další odrůdy PCMR nešíří svoje trapné evangelium
            • Jack1947
              Proč se tak čertíš ? zase jsem to nadhodil. Ozval ses s tím že nejseš ale trošku Nintendo máš ve předu nad ostatníma platformama a s tím já problém taky nemám. Nicméně ono to slavné Nintendo tak parádní nebude a beru to tak že každá platforma má nějakej neduh noo...
            • 0011
              Na switchi a na 3ds jsem je ještě nepotkal, navíc nejsem fanboy, je mi jedno kdo si hraje na jaký krabičce pokud neříká že ta jeho krabička je ta nejlepší na světě jako to předvádí výkvět místních "master" race ubožáků, ani bych se nedivil jestli jsem jediný v týhle diskusi kdo switch má
      • Tak to sem rád, že podle tvojí logiky je třeba Blizzard charita, protože tam za provoz serverů neplatím, přesto, že tam hrajou miliony. Jak to ti kluci charitativní dělaj...
        • to je pěkně kktský příklad, když za hraní wowka platíš každý měsíc, že? Nejenom, že musíš každý druhý rok kupovat datadisk za tisíc korun, ještě musíš platit každý měsíc poplatek, aby sis mohl zahrát. Ten kkt v nicku ti sedí :)
          • To je pěkně kktská reakce, femtíku failíku, vzhledem k tomu, že sem se nikde nebavil o WoW, protože tam se platí za tvorbu obsahu, protože to je MMO. Řeč byla samozřejmě o ostatních hrách OW, HS, SC, Diablo. Gratulace k opětovnému failu, trolíku.
            • Myslíš třeba to diablo, kde jsi platil za Necromancera petikilo? Tvl ty mas dost, nech se utratit...
            • 0011
              Sorry jako, ale co se týče Blizzardu jsi úplně mimo - pořád je to jedna a ta samá firma, ty lidi co hrajou WoW platí servery abych si mohl zahrát Diablo 3 "zadarmo", i když už jsem ho dlouho nezapnul. Veškeré poplatky nejdou jenom na tvorbu obsahu a provoz serverů čistě pro WoW, ale klidně jim můžeš poslat děkovný mail, jak pro tebe provozují servery zadarmo a dělají to z lásky k hráčům, na finančním oddělení se z toho potrhají smíchy *3* a do konspiračních teorií se prosím raději ani nepouštěj už takhle je to tragikomedie
          • PS. tak dokonce 1300kč, dodám, že i ten dva roky starý datadisk stojí 1300kč. Jo, Blizz je charita.
        • To je zrovna blbej příklad. Za 2 měsíce do wowka platíš víc než za rok na switch.
          • WoW je MMO. Hry na Nintendu jsou všechno MMO s neustále vyvyjeným obsahem a denníma eventama? Sakra, tady je to fakt samej pacient. Nemluvím o faktu, že Blizz má x dalších her, které si se kupodivu rozhodl ignorovat...
            • Máš jiný MMO, který fungují zadarmo tak co?
              K ostatním hrám.
              Overwatch vydělává primárně na skinech. To u žádný nintendo hry není.
              Z Diablo 3 taky na začátku udělali v podstatě f2p hru, protože bez aukcí se to skoro nedalo hrát. + se to doslova nedalo hrát protože padaly severy. Dneska je ta hra v pohodě, ale trvalo to roky.
              Starcraft jsem hrál jenom kampaň, takže nemůžu soudit.

              Nechápu proč jako příklad charity bereš zrovna Blizzard, která má na starosti nějakých 6-10 her. To se nedá srovnávat s Playstation, Xbox a Nintendo . Když už tak spíš Valve, která má na starost stovky her a dělá to "zadarmo".
  • Tahle monetizace je trapná ještě o to víc, že Nintendo má finanční rezervy o výši 8.5 miliardy dolarů (cca 200 miliard Kč, 1/5 ročního rozpočtu ČR).

    Ale kašlat na to, pojďme ojebat hráče ještě víc. Nic proti rozumný monetizaci, ale tohle je přes čáru.
  • Khanemis
    Plus za objektivně působící kritiku, zvláště když je od redakčního nadšence pro Switch:) Nintendo má dlouhodobě vážně divnou cenovou politiku. Často si i takovými rozhodnutími yloženě škodí a snižuje svojí konkurenceschopnost na trhu.
    Ono už jen to, že online hraní bude zdarma více jak rok, a najednou ho zničehonic utnou (a plať, holenku), jistě spoustu lidí nepotěší. Když už si zvykli na opak.

    Nebyl bych si jistý ani s tou cenou. 20 eur možná dodrží, ale vůbec bych se nedivil, kdyby brzy přispěchali s nějaký "Pro" platebním plánem, kde se za příplatek dostane člověk k dalším nezbytným funkcím.

    No uvidíme:)
    • spoock
      Však oni od začátku tvrdili, že ten online není zpoplatněný, protože je ve zkušebním provozu. Osobně bych neházel flintu do žita, počkáme na spuštění a necháme to uležet. kdo bude mít zájem, tak ty prachy dá, kdo ne, tak nic. Já jim prachy cpát za to co v současnosti chystají nehodlám. Raději dám prachy za Netflix.
      • Lol... Netflix je další z řady propagandistické klaky korp. elit a státního aparátu... viz. Bílý Helmy nebo např. démonizace lidí, co nevěří pohádce o 11. zaří (= většina)...
    • Proboha, ten Krteček. Čí to je hlava?
      • Khanemis
        :) Ničí konkrétní, když jsem tu ikonku před lety vytvářel, tak to prostě mělo znázorňovat šíleného vražedného Krtečka v jeho běžném prostředí:))
      • Si Ťin-pching
    • Taky jsem si při čtení říkal, že jsem se musel přehlédnout u autora, ale ono ne, pro Adama určitě palec nahoru!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit